1 282

Ble dekket av Mats Arntzen

Frispark for Everton FC på egen banehalvdel.
    1'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Nottingham Forest på egen banehalvdel.
    1'
    Everton FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Neco Williams
    Sjanse i Liverpool! Neco Williams (Nottingham Forest) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    5'
    Everton, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Nottingham Forest.
    6'
    Dwight McNeil (Everton FC) løfter inn en corner fra høyre på Goodison Park.
    7'
    Frispark for Nottingham Forest på egen banehalvdel.
    7'
    8'
    Anthony Taylor tildeler Everton FC en corner. Dwight McNeil sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    I Liverpool slår Andre Gomes en corner fra venstre.
    10'
    11'
    Frispark i en god posisjon for Everton FC!
    13'
    17'
    Frispark Everton FC.
    18'
    Vitaliy Mykolenko
    Everton FC avanserer forover i Liverpool. Vitaliy Mykolenko avslutter, men treffer ikke mål.
    20'
    Nottingham Forest tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Dominic Calvert-Lewin
    Dominic Calvert-Lewin (Everton FC) prøver å heade ballen i mål på Goodison Park, men mislykkes.
    27'
    Nottingham Forest, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Callum Hudson-Odoi
    Nottingham Forest fosser forover og Callum Hudson-Odoi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    28'
    28'
    Mål for Everton!
    Everton 1 - 0 Nottingham Forest
    Mål: Idrissa Gueye
    Idrissa Gueye setter ballen i nettet og Everton FC leder nå 1-0.
    29'
    32'
    Andre Gomes (Everton FC) slår en corner fra venstre side på Goodison Park.
    35'
    39'
    Chris Wood
    Nottingham Forest angriper. Chris Wood får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    40'
    40'
    VAR sjekker om det er straffe til Nottingham Forest
    45'
    Neco Williams (Nottingham Forest) løfter inn en corner fra venstre på Goodison Park.
    45'
    Anthony Taylor tildeler Nottingham Forest en corner. Danilo Oliveira sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+2
    Danilo Oliveira (Nottingham Forest) slår en corner fra høyre side på Goodison Park.
    45'+2
    I Liverpool slår Danilo Oliveira en corner fra høyre.
    45'+3
    Spillerbytte - Nottingham Forest
    Inn: Anthony Elanga
    Ut: Giovanni Reyna
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Nottingham Forest. Inn kommer Anthony Elanga, mens Giovanni Reyna tar plass på benken.
    53'
    54'
    Målsjanse! Dominic Calvert-Lewin (Everton FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    Jarrad Branthwaite ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    57'
    Jarrad Branthwaite kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Goodison Park.
    59'
    Morgan Gibbs-White
    Nottingham Forest angriper, men avslutningen til Morgan Gibbs-White går utenfor.
    60'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Dominic Calvert-Lewin (Everton FC) vrir seg av smerte i gresset.
    61'
    Everton FC slipper å klare seg uten Dominic Calvert-Lewin som kommer tilbake på banen i Liverpool.
    63'
    Offside! Morgan Gibbs-White (Nottingham Forest) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    65'
    66'
    Spillerbytte - Everton
    Inn: Beto
    Ut: Dominic Calvert-Lewin
    Dominic Calvert-Lewin (Everton FC) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Beto.
    67'
    Inn: James Garner
    Ut: Andre Gomes
    Everton FC bytter ut Andre Gomes med James Garner. Dette er det andre byttet som Sean Dyche gjør i dagens kamp.
    67'
    74'
    Gult kort til Everton
    Abdoulaye Doucoure
    Abdoulaye Doucoure (Everton FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    74'
    Everton 2 - 0 Nottingham Forest
    Mål: Dwight McNeil
    Målgivende: Abdoulaye Doucoure
    Dwight McNeil setter ballen i mål og øker Everton FCs ledelse til 2-0 i Liverpool. Flott spill fra Abdoulaye Doucoure før målet.
    76'
    Dwight McNeil
    Målsjanse på Goodison Park! Dwight McNeil fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    78'
    78'
    Inn: Ryan Yates
    Ut: Nicolas Dominguez
    Nuno Herlander Simoes do Espirito Santo gjør dagens andre bytte i Liverpool, når han tar ut Nicolas Dominguez og setter inn Ryan Yates.
    80'
    Inn: Rodrigo Ribeiro
    Ut: Danilo Oliveira
    Nottingham Forest bytter ut Danilo Oliveira med Rodrigo Ribeiro.
    80'
    Inn: Divock Origi
    Ut: Callum Hudson-Odoi
    Callum Hudson-Odoi (Nottingham Forest) erstattes av Divock Origi.
    80'
    Jarrad Branthwaite
    Dommeren gir Jarrad Branthwaite (Everton FC) et gult kort.
    80'
    Gult kort til Nottingham Forest
    Ryan Yates
    Ryan Yates (Nottingham Forest) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    81'
    82'
    Jack Harrison
    Jack Harrison (Everton FC) pådrar seg et gult kort.
    83'
    83'
    I Liverpool har et frispark blitt tildelt bortelag.
    85'
    Frispark til Nottingham Forest på halvdelen til Everton FC.
    88'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Liverpool fordi Neco Williams får behandling for en skade på banen.
    89'
    Neco Williams ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Liverpool.