1-0
1 185
459

Gustavo Hamer (Sheffield United FC) løfter inn en corner fra venstre på Goodison Park.
    2'
    Stuart Attwell signaliserer et frispark til Everton FC på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark Everton FC.
    10'
    Skudd på mål, Everton
    13'
    Sheffield United, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Dwight McNeil (Everton FC) slår en corner fra høyre side på Goodison Park.
    14'
    Sheffield United FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Everton FC.
    19'
    Frispark for Everton FC på egen banehalvdel.
    22'
    Sheffield United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Dominic Calvert-Lewin
    Sjanse i Liverpool! Dominic Calvert-Lewin (Everton FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    28'
    28'
    Cameron Archer
    Cameron Archer (Sheffield United FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Mål for Everton!
    Everton 1 - 0 Sheffield United
    Mål: Abdoulaye Doucoure
    Målgivende: Dominic Calvert-Lewin
    Abdoulaye Doucoure header ballen i mål og Everton FC tar ledelsen 1-0 på Goodison Park. Det er en fin assist fra Dominic Calvert-Lewin.
    31'
    En av Everton FCs spillere går i offside.
    33'
    Stuart Attwell signaliserer et frispark til Sheffield United FC.
    33'
    Stuart Attwell signaliserer et frispark til Sheffield United FC like utenfor Everton FC-området.
    34'
    Frispark til Everton FC på halvdelen til Sheffield United FC.
    35'
    Gult kort til Sheffield United
    Jack Robinson
    Dommer Stuart Attwell gir Jack Robinson (Sheffield United FC) et gult kort.
    36'
    Gult kort til Everton
    Dominic Calvert-Lewin (Everton FC) får et gult kort av dommer Stuart Attwell.
    36'
    Andre Brooks
    Målsjanse på Goodison Park! Andre Brooks fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    41'
    Everton, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Everton FC angriper i Liverpool, men blir avblåst for offside.
    42'
    Everton FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    I Liverpool har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    42'
    Sheffield United FC angriper i Liverpool. Cameron Archer avslutter på mål, men greier ikke å score.
    44'
    44'
    Stuart Attwell tildeler Sheffield United FC en corner. Gustavo Hamer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'
    I Liverpool slår Dwight McNeil en corner fra høyre.
    45'+2
    Abdoulaye Doucoure
    Everton FC angriper på Goodison Park. Abdoulaye Doucoure header utenfor.
    45'+3
    Stuart Attwell signaliserer et frispark til Sheffield United FC på egen banehalvdel.
    48'
    Hjørnespark til Everton
    51'
    Idrissa Gueye
    Idrissa Gueye (Everton FC) kommer seg fri på Goodison Park, men avslutningen går utenfor.
    51'
    James Garner
    James Garner (Everton FC) kommer til en målsjanse på Goodison Park, men klarer ikke å score.
    52'
    54'
    Ollie Arblaster
    Dommer Stuart Attwell viser Ollie Arblaster (Sheffield United FC) det gule kortet.
    54'
    Spillerbytte - Sheffield United
    Inn: Max Lowe
    Ut: Yasser Larouci
    Yasser Larouci (Sheffield United FC) erstattes av Max Lowe.
    55'
    Inn: Anis Slimane
    Ut: Andre Brooks
    Sheffield United FC bytter ut Andre Brooks med Anis Slimane.
    55'
    Skudd utenfor mål, Sheffield United
    57'
    Hjørnespark til Sheffield United
    59'
    63'
    Inn: Sam Curtis
    Ut: Ollie Arblaster
    Chris Wilder (Sheffield United FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Sam Curtis erstatter Ollie Arblaster.
    63'
    Ben Brereton
    Sheffield United FC avanserer forover i Liverpool. Ben Brereton avslutter, men treffer ikke mål.
    65'
    Spillerbytte - Everton
    Inn: Lewis Norman Dobbin
    Ut: Abdoulaye Doucoure
    Bytte for Everton FC. Lewis Norman Dobbin kommer inn for Abdoulaye Doucoure på Goodison Park.
    69'
    Inn: Andre Gomes
    Ut: Dwight McNeil
    Sean Dyche gjør dagens andre bytte i Liverpool, når han tar ut Dwight McNeil og setter inn Andre Gomes.
    69'
    Stuart Attwell tildeler Sheffield United FC en corner. Sam Curtis sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    72'
    I Liverpool slår Gustavo Hamer en corner fra venstre.
    72'
    Gustavo Hamer (Sheffield United FC) løfter inn en corner fra høyre på Goodison Park.
    74'
    Everton FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    75'
    76'
    Everton FC avanserer forover i Liverpool. James Garner avslutter, men treffer ikke mål.
    78'
    Inn: Youssef Chermiti
    Ut: Dominic Calvert-Lewin
    Everton FC bytter ut Dominic Calvert-Lewin med Youssef Chermiti. Dette er det tredje byttet som Sean Dyche gjør i dagens kamp.
    79'
    Sheffield United FC angriper i Liverpool. Cameron Archer fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    Inn: Rhian Brewster
    Ut: Cameron Archer
    Bytte for Sheffield United FC. Rhian Brewster kommer inn for Cameron Archer på Goodison Park.
    81'
    Youssef Chermiti
    Målsjanse! Youssef Chermiti (Everton FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    87'
    Frispark for Sheffield United FC på egen banehalvdel.
    87'
    Frispark i en god posisjon for Everton FC!
    87'
    Vinicius
    Vinicius (Sheffield United FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    89'
    Inn: Lewis Warrington
    Ut: Andre Gomes
    Sean Dyche (Everton FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Lewis Warrington erstatter Andre Gomes.
    90'+2
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Andre Gomes (Everton FC) vrir seg av smerte i gresset.
    90'+3
    Andre Gomes er tilbake i kampen igjen.
    90'+3
    Målsjanse til Everton FC! Youssef Chermiti treffer mål, men keeper redder.
    90'+6
    90'+6
    Offside! Youssef Chermiti (Everton FC) er alene igjennom, men dommer Stuart Attwell ser at linjemannen er oppe med flagget.