Frispark Excelsior Rotterdam.
    2'
    Hjørnespark til Excelsior
    3'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Excelsior Rotterdam på egen banehalvdel.
    4'
    5'
    Frispark til Excelsior Rotterdam på halvdelen til NAC Breda.
    7'
    Frispark for NAC Breda på egen banehalvdel.
    12'
    Dommer Danny Makkelie ser at linjemannen løfter flagget, og NAC Bredas Aime Ntsama Omgba blåses av for offside.
    13'
    Derensili Sanches Fernandes (Excelsior Rotterdam) løfter inn en corner fra høyre på Van Donge & De Roo Stadion.
    15'
    Dominik Janosek
    Dominik Janosek (NAC Breda) kommer til en målsjanse på Van Donge & De Roo Stadion, men klarer ikke å score.
    17'
    Boy Kemper
    Sjanse! NAC Breda avanserer forover, men Boy Kemper avslutter utenfor.
    17'
    Mål for Excelsior!
    Excelsior 1 - 0 NAC Breda
    Mål: Troy Parrott
    Målgivende: Lazaros Lamprou
    Excelsior Rotterdam leder 1-0 etter en scoring av Troy Parrott. Lazaros Lamprou sto for den målgivende pasningen.
    20'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til NAC Breda.
    22'
    Skudd utenfor mål, NAC Breda
    23'
    I Rotterdam har et frispark blitt tildelt bortelag.
    24'
    Skudd utenfor mål, Excelsior
    25'
    Skudd på mål, Excelsior
    26'
    NAC Breda, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    I Rotterdam slår Derensili Sanches Fernandes en corner fra venstre.
    27'
    Lazaros Lamprou
    Lazaros Lamprou (Excelsior Rotterdam) fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Straffe til Excelsior
    33'
    VAR sjekker om det er straffe til Excelsior
    33'
    Dommeren dømmer straffe til Excelsior
    33'
    Excelsior scorer på straffe!
    Excelsior 2 - 0 NAC Breda
    Mål! Excelsior Rotterdam får et straffespark som Troy Parrott setter i mål på Van Donge & De Roo Stadion. 2-0.
    35'
    Frispark NAC Breda.
    36'
    Spillerbytte - NAC Breda
    Inn: Matthew Garbett
    Ut: Fredrik Oldrup Jensen
    NAC Breda bytter ut Fredrik Oldrup Jensen med Matthew Garbett. Dette er det første byttet som Jean-Paul van Gastel gjør i dagens kamp.
    36'
    NAC Breda angriper, men Danny Makkelie blåser for offside.
    36'
    I Rotterdam har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    NAC Breda scorer selvmål!
    Excelsior 3 - 0 NAC Breda
    Mål: Boy Kemper
    Boy Kemper har den tvilsomme æren av å rote ballen i eget mål. 3-0.
    42'
    Hjørnespark til NAC Breda
    44'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Excelsior Rotterdam.
    45'
    NAC Breda tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Troy Parrott
    Målsjanse på Van Donge & De Roo Stadion! Troy Parrott fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+2
    45'+2
    45'+3
    Frispark for Excelsior Rotterdam på egen banehalvdel.
    46'
    48'
    49'
    Excelsior 4 - 0 NAC Breda
    Målgivende: Derensili Sanches Fernandes
    Excelsior Rotterdam øker ledelsen til 4-0 etter en heading av Troy Parrott. Flott spill fra Derensili Sanches Fernandes før målet.
    50'
    Frispark til NAC Breda på halvdelen til Excelsior Rotterdam.
    56'
    Mål for NAC Breda!
    Excelsior 4 - 1 NAC Breda
    Mål: Casper Staring
    Målgivende: Aime Ntsama Omgba
    Casper Staring scorer og reduserer dermed til 4-1. Det er en fin assist fra Aime Ntsama Omgba.
    59'
    60'
    60'
    62'
    63'
    Gult kort til NAC Breda
    Matthew Garbett
    Dommer Danny Makkelie viser Matthew Garbett (NAC Breda) det gule kortet.
    63'
    68'
    Sjanse i Rotterdam! Troy Parrott (Excelsior Rotterdam) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    69'
    69'
    Inn: Elias Mar Omarsson
    Ut: Sigurd Haugen
    Jean-Paul van Gastel (NAC Breda) gjør sitt andre bytte for dagen. Elias Mar Omarsson erstatter Sigurd Haugen.
    70'
    Inn: Manel Royo Castell
    Ut: Boy Kemper
    Boy Kemper (NAC Breda) erstattes av Manel Royo Castell.
    70'
    70'
    Excelsior Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    73'
    Troy Parrott (Excelsior Rotterdam) prøver å heade ballen i mål på Van Donge & De Roo Stadion, men mislykkes.