Frispark for Excelsior Rotterdam på egen banehalvdel.
    Excelsior Rotterdam fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    20'
    Gult kort til Excelsior
    Lance Duijvestijn
    Dommer Bas Nijhuis viser Lance Duijvestijn (Excelsior Rotterdam) det gule kortet.
    23'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til NEC Nijmegen like utenfor Excelsior Rotterdam-området.
    24'
    27'
    29'
    Skudd på mål, NEC Nijmegen
    30'
    Excelsior, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Frispark Excelsior Rotterdam.
    40'
    Skudd utenfor mål, Excelsior
    40'
    42'
    44'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til Excelsior Rotterdam på egen banehalvdel.
    48'
    Det blir farlig! Frispark for NEC Nijmegen er nær straffområde.
    48'
    50'
    Skudd på mål, Excelsior
    55'
    NEC Nijmegen, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    Kan NEC Nijmegen utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    57'
    57'
    57'
    57'
    57'
    Mål for NEC Nijmegen!
    Excelsior 0 - 1 NEC Nijmegen
    Mål: Tjaronn Chery
    Målgivende: Dirk Wanner Proper
    I Rotterdam tar NEC Nijmegen ledelsen 0-1 etter et mål av Tjaronn Chery. Flott spill fra Dirk Wanner Proper før målet.
    60'
    Frispark i en god posisjon for Excelsior Rotterdam!
    62'
    Gult kort til NEC Nijmegen
    Mathias Ross
    Dommer Bas Nijhuis gir Mathias Ross (NEC Nijmegen) et gult kort.
    64'
    Excelsior 0 - 2 NEC Nijmegen
    Målgivende: Youri Baas
    I Rotterdam øker NEC Nijmegen ledelsen til 0-2 takket være et mål av Tjaronn Chery. Det er en fin assist fra Youri Baas.
    64'
    I Rotterdam har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    67'
    67'
    Spillerbytte - Excelsior
    Inn: Mike Van Duinen
    Ut: Arthur Zagre
    Bytte for Excelsior Rotterdam. Mike Van Duinen kommer inn for Arthur Zagre på Van Donge & De Roo Stadion.
    69'
    Frispark til NEC Nijmegen på halvdelen til Excelsior Rotterdam.
    69'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    70'
    Rødt kort!
    Spilleren på Excelsior får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    72'
    Rødt kort til Excelsior
    Siebe Horemans
    Siebe Horemans sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! Excelsior Rotterdam må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.
    72'
    Spillerbytte - NEC Nijmegen
    Inn: Koki Ogawa
    Ut: Sylla Sow
    NEC Nijmegen gjør sitt første bytte. Sylla Sow erstattes av Koki Ogawa.
    73'
    Inn: Casper Widell
    Ut: Lazaros Lamprou
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Excelsior Rotterdam. Inn kommer Casper Widell, mens Lazaros Lamprou tar plass på benken.
    74'
    Inn: Siem De Moes
    Ut: Derensili Sanches Fernandes
    Marinus Dijkhuizen (Excelsior Rotterdam) gjør sitt tredje bytte for dagen. Siem De Moes erstatter Derensili Sanches Fernandes.
    74'
    75'
    75'
    76'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til Excelsior Rotterdam.
    78'
    Kodai Sano
    Kodai Sano (NEC Nijmegen) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    78'
    78'
    NEC Nijmegen fosser fremover, men Bas Nijhuis blåser for offside på Van Donge & De Roo Stadion.
    79'
    Inn: Sontje Hansen
    Ut: Brayann Pereira
    NEC Nijmegen bytter ut Brayann Pereira med Sontje Hansen.
    80'
    Sontje Hansen
    Sjanse! NEC Nijmegen avanserer forover, men Sontje Hansen avslutter utenfor.
    81'
    84'
    Inn: Lasse Schone
    Ut: Kodai Sano
    Kodai Sano (NEC Nijmegen) erstattes av Lasse Schone.
    85'
    Inn: Roberto Gonzalez
    Ut: Mees Hoedemakers
    Rogier Meijer gjør dagens fjerde bytte i Rotterdam, når han tar ut Mees Hoedemakers og setter inn Roberto Gonzalez.
    86'
    88'
    88'
    Excelsior Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    88'
    Excelsior 0 - 3 NEC Nijmegen
    Mål: Roberto Gonzalez
    NEC Nijmegen går opp i en 0-3 ledelse etter et mål av Roberto Gonzalez. Dirk Wanner Proper sto for den målgivende pasningen.