Sander van der Eijk tildeler PSV Eindhoven en corner. Joey Veerman sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Kenzo Goudmijn (Excelsior Rotterdam) løfter inn en corner fra venstre på Van Donge & De Roo Stadion.
    10'
    Offside! Luuk De Jong blir vinket av og PSV Eindhoven må dermed bygge opp et nytt angrep.
    10'
    Mauro Junior
    Mauro Junior (PSV Eindhoven) kommer seg fri på Van Donge & De Roo Stadion, men avslutningen går utenfor.
    11'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Rotterdam fordi Couhaib Driouech får behandling for en skade på banen.
    13'
    Spillerbytte - Excelsior
    Inn: Oscar Uddenas
    Ut: Couhaib Driouech
    Marinus Dijkhuizen (Excelsior Rotterdam) gjør sitt første bytte for dagen. Oscar Uddenas erstatter Couhaib Driouech.
    13'
    Couhaib Driouech er tilbake i kampen igjen.
    14'
    I Rotterdam slår Joey Veerman en corner fra venstre.
    19'
    Luuk De Jong
    Luuk De Jong (PSV Eindhoven) får en nickmöjlighet på Van Donge & De Roo Stadion men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    19'
    I Rotterdam har et frispark blitt tildelt bortelag.
    22'
    Gult kort til Excelsior
    Julian Baas
    Dommer Sander van der Eijk gir Julian Baas (Excelsior Rotterdam) et gult kort.
    22'
    Joey Veerman
    PSV Eindhoven fosser forover og Joey Veerman fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    23'
    Excelsior, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Malik Tillman
    Malik Tillman (PSV Eindhoven) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    24'
    Sander van der Eijk signaliserer et frispark til Excelsior Rotterdam.
    25'
    Luuk De Jong (PSV Eindhoven) kommer til en målsjanse på Van Donge & De Roo Stadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    27'
    Joey Veerman (PSV Eindhoven) slår en corner fra venstre side på Van Donge & De Roo Stadion.
    28'
    Lance Duijvestijn
    Excelsior Rotterdam angriper. Lance Duijvestijn får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    30'
    PSV Eindhoven, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    En av Excelsior Rotterdams spillere går i offside.
    30'
    Guus Til
    I Rotterdam får Guus Til (PSV Eindhoven) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    31'
    31'
    I Rotterdam slår Joey Veerman en corner fra høyre.
    31'
    Frispark til Excelsior Rotterdam på halvdelen til PSV Eindhoven.
    32'
    Excelsior Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    PSV Eindhoven angriper i Rotterdam. Luuk De Jong fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    Joey Veerman (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra venstre på Van Donge & De Roo Stadion.
    44'
    Joey Veerman (PSV Eindhoven) slår en corner fra høyre side på Van Donge & De Roo Stadion.
    45'
    Malik Tillman (PSV Eindhoven) header mot mål, men ballen går utenfor.
    45'
    Frispark for Excelsior Rotterdam på egen banehalvdel.
    45'+2
    Inn: Lazaros Lamprou
    Ut: Lance Duijvestijn
    Excelsior Rotterdam bytter ut Lance Duijvestijn med Lazaros Lamprou. Dette er det andre byttet som Marinus Dijkhuizen gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Sven Nieuwpoort
    Ut: Casper Widell
    Marinus Dijkhuizen gjør dagens tredje bytte i Rotterdam, når han tar ut Casper Widell og setter inn Sven Nieuwpoort.
    46'
    49'
    Olivier Boscagli
    Olivier Boscagli (PSV Eindhoven) fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    Sander van der Eijk signaliserer et frispark til Excelsior Rotterdam på egen banehalvdel.
    50'
    Sjanse til PSV Eindhoven! Joey Veerman er nær ved å score, men keeper redder.
    52'
    52'
    Frispark Excelsior Rotterdam.
    54'
    Joey Veerman (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra høyre på Van Donge & De Roo Stadion.
    56'
    56'
    Ramalho
    Ramalho (PSV Eindhoven) kommer til avslutning på Van Donge & De Roo Stadion, men headingen blir reddet.
    56'
    56'
    57'
    Mål for PSV Eindhoven!
    Excelsior 0 - 1 PSV Eindhoven
    Mål: Mauro Junior
    Målgivende: Jordan Teze
    I Rotterdam tar PSV Eindhoven ledelsen 0-1 etter et mål av Mauro Junior. Jordan Teze sto for den målgivende pasningen.
    58'
    Excelsior 0 - 2 PSV Eindhoven
    Mål: Johan Bakayoko
    Målgivende: Malik Tillman
    Mål! PSV Eindhoven øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Johan Bakayoko på Van Donge & De Roo Stadion. Malik Tillman var nest sist på ballen.
    62'
    64'
    Sergino Dest
    Sergino Dest (PSV Eindhoven) avanserer forover på Van Donge & De Roo Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    67'
    67'
    72'
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Isaac Babadi
    Ut: Guus Til
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for PSV Eindhoven. Inn kommer Isaac Babadi, mens Guus Til tar plass på benken.
    73'
    I Rotterdam header Luuk De Jong (PSV Eindhoven) mot mål, men ballen går utenfor.