Marc Nagtegaal signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    3'
    Kenzo Goudmijn
    Excelsior Rotterdam fosser forover og Kenzo Goudmijn fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    4'
    Vitesse, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Anis Hadj Moussa Hadj Moussa (Vitesse Arnhem) slår en corner fra høyre side på Van Donge & De Roo Stadion.
    6'
    En av Excelsior Rotterdams spillere blir avblåst for offside.
    7'
    Vitesse Arnhem angriper, men blir avblåst for offside.
    7'
    Hjørnespark til Excelsior
    7'
    Frispark for Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    7'
    Excelsior Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Couhaib Driouech
    Målsjanse på Van Donge & De Roo Stadion! Couhaib Driouech fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    8'
    8'
    Marc Nagtegaal signaliserer et frispark til Excelsior Rotterdam på egen banehalvdel.
    9'
    11'
    Frispark Excelsior Rotterdam.
    12'
    Frispark for Excelsior Rotterdam på egen banehalvdel.
    16'
    Marc Nagtegaal tildeler Vitesse Arnhem en corner. Anis Hadj Moussa Hadj Moussa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    19'
    20'
    23'
    25'
    Frispark i en god posisjon for Vitesse Arnhem!
    27'
    28'
    Marc Nagtegaal tildeler Vitesse Arnhem en corner. Kacper Kozlowski sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Paxten Aaronson
    Paxten Aaronson (Vitesse Arnhem) kommer til en målsjanse på Van Donge & De Roo Stadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    29'
    Anis Hadj Moussa Hadj Moussa (Vitesse Arnhem) løfter inn en corner fra høyre på Van Donge & De Roo Stadion.
    32'
    32'
    Couhaib Driouech (Excelsior Rotterdam) avanserer forover på Van Donge & De Roo Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    35'
    35'
    36'
    36'
    37'
    Mexx Meerdink
    Vitesse Arnhem angriper. Mexx Meerdink får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    40'
    Excelsior, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    Kacper Kozlowski
    Sjanse i Rotterdam! Kacper Kozlowski (Vitesse Arnhem) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    42'
    42'
    Dommer Marc Nagtegaal ser at linjemannen løfter flagget, og Excelsior Rotterdams Couhaib Driouech blåses av for offside.
    45'
    Frispark til Excelsior Rotterdam på halvdelen til Vitesse Arnhem.
    45'+1
    Spillerbytte - Vitesse
    Inn: Mathijs Tielemans
    Ut: Gyan de Regt
    Edward Sturing gjør dagens første bytte i Rotterdam, når han tar ut Gyan de Regt og setter inn Mathijs Tielemans.
    46'
    Mål for Excelsior!
    Excelsior 1 - 0 Vitesse
    Mål: Lance Duijvestijn
    Målgivende: Arthur Zagre
    Lance Duijvestijn dundrer ballen i mål og Excelsior Rotterdam tar ledelsen 1-0 på Van Donge & De Roo Stadion. Det er en fin assist fra Arthur Zagre.
    46'
    I Rotterdam slår Kacper Kozlowski en corner fra venstre.
    50'
    51'
    Mål for Vitesse!
    Excelsior 1 - 1 Vitesse
    Mål: Paxten Aaronson
    Mål! Vitesse Arnhem utligner på Van Donge & De Roo Stadion. Målscorer: Paxten Aaronson.
    53'
    Nicolas Isimat-Mirin ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    54'
    Nicolas Isimat-Mirin er på beina igjen og fortsetter kampen på Van Donge & De Roo Stadion.
    55'
    55'
    Sjanse! Vitesse Arnhem avanserer forover, men Kacper Kozlowski avslutter utenfor.
    56'
    Kan Vitesse Arnhem utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    59'
    60'
    Anis Hadj Moussa Hadj Moussa
    I Rotterdam header Anis Hadj Moussa Hadj Moussa (Vitesse Arnhem) mot mål, men ballen går utenfor.
    60'
    I Rotterdam har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    62'
    Målsjanse til Excelsior Rotterdam! Kenzo Goudmijn treffer mål, men keeper redder.
    64'
    64'
    64'
    Gult kort til Vitesse
    Melle Meulensteen
    Melle Meulensteen (Vitesse Arnhem) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    69'
    Marc Nagtegaal signaliserer et frispark til Excelsior Rotterdam like utenfor Vitesse Arnhem-området.
    69'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Melle Meulensteen (Vitesse Arnhem) vrir seg av smerte i gresset.
    69'
    Skudd på mål, Excelsior
    70'
    70'
    Melle Meulensteen ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Rotterdam.
    70'
    Spillerbytte - Excelsior
    Inn: Lazaros Lamprou
    Ut: Lance Duijvestijn
    Lance Duijvestijn (Excelsior Rotterdam) erstattes av Lazaros Lamprou.
    71'
    74'
    74'
    Excelsior Rotterdam angriper i Rotterdam, men blir avblåst for offside.
    74'
    Inn: Toni Domgjoni
    Ut: Melle Meulensteen
    Vitesse Arnhem bytter ut Melle Meulensteen med Toni Domgjoni. Dette er det andre byttet som Edward Sturing gjør i dagens kamp.
    75'
    Marc Nagtegaal signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem.
    78'
    79'
    80'
    Lazaros Lamprou
    Excelsior Rotterdam angriper i Rotterdam. Lazaros Lamprou avslutter på mål, men greier ikke å score.
    82'
    82'
    Inn: Noah Naujoks
    Ut: Cisse Sandra
    Marinus Dijkhuizen (Excelsior Rotterdam) gjør sitt andre bytte for dagen. Noah Naujoks erstatter Cisse Sandra.
    83'
    Marc Nagtegaal signaliserer et frispark til Excelsior Rotterdam.
    84'
    Frispark til Vitesse Arnhem på halvdelen til Excelsior Rotterdam.
    85'
    I Rotterdam slår Anis Hadj Moussa Hadj Moussa en corner fra høyre.
    86'
    Excelsior 1 - 2 Vitesse
    Mål: Nicolas Isimat-Mirin
    Målgivende: Anis Hadj Moussa Hadj Moussa
    Mål! Nicolas Isimat-Mirin gir Vitesse Arnhem en 1-2 ledelse. Flott spill fra Anis Hadj Moussa Hadj Moussa før målet.
    86'
    Inn: Richie Omorowa
    Ut: Arthur Zagre
    Bytte for Excelsior Rotterdam. Richie Omorowa kommer inn for Arthur Zagre på Van Donge & De Roo Stadion.
    88'+2
    Inn: Derensili Sanches Fernandes
    Ut: Couhaib Driouech
    Excelsior Rotterdam bytter ut Couhaib Driouech med Derensili Sanches Fernandes. Dette er det fjerde byttet som Marinus Dijkhuizen gjør i dagens kamp.
    88'+2
    Inn: Giovanni Van Zwam
    Ut: Kacper Kozlowski
    Edward Sturing gjør dagens tredje bytte i Rotterdam, når han tar ut Kacper Kozlowski og setter inn Giovanni Van Zwam.
    89'
    Målsjanse på Van Donge & De Roo Stadion! Anis Hadj Moussa Hadj Moussa fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.