Frispark til Floridsdorfer AC på halvdelen til Kapfenberger SV 1919.
    Kapfenberger SV, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Skudd på mål, FAC Wien
    Andrej Todoroski
    Sjanse til Floridsdorfer AC! Andrej Todoroski er nær ved å score, men keeper redder.
    5'
    FAC Wien, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    FAC Wien får tildelt et hjørnespark
    Andrej Todoroski (Floridsdorfer AC) slår en corner fra venstre side på Job Consulting Arena.
    5'
    Felix Ouschan signaliserer et frispark til Kapfenberger SV 1919 på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark for Floridsdorfer AC på egen banehalvdel.
    6'
    Felix Ouschan signaliserer et frispark til Floridsdorfer AC.
    7'
    Frispark Floridsdorfer AC.
    8'
    9'
    Kapfenberger SV 1919 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Kapfenberger SV blir avblåst for offside
    Paul Mensah
    Kapfenberger SV 1919 angriper, men Felix Ouschan blåser for offside.
    12'
    Felix Ouschan signaliserer et frispark til Kapfenberger SV 1919.
    14'
    I Wien har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    14'
    15'
    Andrej Todoroski (Floridsdorfer AC) løfter inn en corner fra høyre på Job Consulting Arena.
    16'
    Skudd utenfor mål, FAC Wien
    Martin Pajaczkowski
    Martin Pajaczkowski (Floridsdorfer AC) fyrer av et skudd - i stolpen! Oj, oj, oj.
    19'
    20'
    20'
    21'
    25'
    Sjanse i Wien! Andrej Todoroski (Floridsdorfer AC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    25'
    Kapfenberger SV får tildelt et hjørnespark
    Daniel Rosenbichler
    Felix Ouschan tildeler Kapfenberger SV 1919 en corner. Daniel Rosenbichler sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    Mål for Kapfenberger SV!
    FAC Wien 0 - 1 Kapfenberger SV
    Mål: Marco Gantschnig
    Målgivende: Daniel Rosenbichler
    Kapfenberger SV 1919 tar ledelsen 0-1 etter en heading fra Marco Gantschnig. Det er en fin assist fra Daniel Rosenbichler.
    28'
    30'
    30'
    30'
    31'
    Paul Mensah
    Målsjanse til Kapfenberger SV 1919! Paul Mensah treffer mål, men keeper redder.
    32'
    32'
    Giuliano Milici
    Kapfenberger SV 1919 angriper. Giuliano Milici får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    33'
    33'
    Floridsdorfer AC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for Floridsdorfer AC nær 16-meteren.
    34'
    Gult kort til Kapfenberger SV
    Benjamin Rosenberger
    Benjamin Rosenberger (Kapfenberger SV 1919) får et gult kort av dommer Felix Ouschan.
    35'
    Floridsdorfer AC avanserer forover i Wien. Martin Pajaczkowski avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    Dommer Felix Ouschan gir Giuliano Milici (Kapfenberger SV 1919) et gult kort.
    39'
    I Wien slår Benjamin Rosenberger en corner fra høyre.
    43'
    Benjamin Rosenberger (Kapfenberger SV 1919) løfter inn en corner fra høyre på Job Consulting Arena.
    43'
    43'
    43'
    Burak Yilmaz
    Målsjanse til Floridsdorfer AC! Burak Yilmaz treffer mål, men keeper redder.
    43'
    Oliver Markoutz
    Floridsdorfer AC fosser forover og Oliver Markoutz fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'
    45'
    48'
    Gult kort til FAC Wien
    Christian Bubalovic
    Christian Bubalovic (Floridsdorfer AC) mottar sitt første gule kort for dagen på Job Consulting Arena.
    48'
    49'
    Felix Ouschan signaliserer et frispark til Floridsdorfer AC på egen banehalvdel.
    50'
    Felix Ouschan signaliserer et frispark til Kapfenberger SV 1919 like utenfor Floridsdorfer AC-området.
    52'
    Julian Krenn
    Julian Krenn (Floridsdorfer AC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    52'
    Benjamin Rosenberger (Kapfenberger SV 1919) kommer til en målsjanse på Job Consulting Arena, men klarer ikke å score.
    53'
    54'
    54'
    56'
    56'
    57'
    57'
    Spillerbytte - FAC Wien
    Inn: Alex Sobczyk
    Ut: Ceyhun Tuccar
    Floridsdorfer AC bytter ut Ceyhun Tuccar med Alex Sobczyk. Dette er det første byttet som Oliver Oberhammer gjør i dagens kamp.
    58'
    58'
    58'
    Spillerbytte - Kapfenberger SV
    Inn: Levan Eloshvili
    Ut: Giuliano Milici
    Giuliano Milici (Kapfenberger SV 1919) erstattes av Levan Eloshvili.
    59'
    60'
    60'
    Frispark Kapfenberger SV 1919.
    61'
    62'
    63'
    64'
    66'
    Inn: Daniel Schöpf
    Ut: Burak Yilmaz
    Oliver Oberhammer (Floridsdorfer AC) gjør sitt andre bytte for dagen. Daniel Schöpf erstatter Burak Yilmaz.
    66'
    68'
    Spillet på Job Consulting Arena er stoppet midlertidig fordi Oliver Markoutz ligger nede.
    70'
    Inn: Adolphe Belem
    Ut: Oliver Markoutz
    Oliver Oberhammer (Floridsdorfer AC) blir nødt til å gjøre sitt tredje bytte. Adolphe Belem erstatter Oliver Markoutz som sannsynligvis er skadet.
    71'
    Inn: Thomas Sabitzer
    Ut: Matthias Puschl
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kapfenberger SV 1919. Inn kommer Thomas Sabitzer, mens Matthias Puschl tar plass på benken.
    75'
    Kapfenberger SV 1919 angriper. Benjamin Rosenberger får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    76'
    76'
    76'
    Floridsdorfer AC avanserer forover i Wien. Andrej Todoroski avslutter, men treffer ikke mål.
    77'
    Floridsdorfer AC angriper i Wien. Andrej Todoroski fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    81'
    81'
    Elvedin Heric ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    83'
    Inn: Matija Horvat
    Ut: Elvedin Heric
    Matija Horvat (Kapfenberger SV 1919) erstatter Elvedin Heric som ser ut til å måtte forlate Job Consulting Arena med en skade.
    84'
    FAC Wien 0 - 2 Kapfenberger SV
    Mål: Levan Eloshvili
    Mål! Levan Eloshvili øker Kapfenberger SV 1919s ledelse til 0-2 på Job Consulting Arena.
    85'
    86'
    86'
    Alex Sobczyk
    Floridsdorfer AC angriper og Alex Sobczyk får avsluttet. Headingen treffer ikke Kapfenberger SV 1919-målet.