Fredrik Klitte signaliserer et frispark til Malmö FF på egen banehalvdel.
    Falkenbergs FF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Rødt kort! Isaac Thelin (Malmö FF) sendes i dusjen av dommer Fredrik Klitte.
    8'
    Mål for Malmö FF!
    Falkenberg 0 - 1 Malmö FF
    Mål: Jo Inge Berget
    Jo Inge Berget dundrer ballen i mål og Malmö FF tar ledelsen 0-1 på Falcon Alkoholfri Arena.
    10'
    Tobias Englund
    Tobias Englund (Falkenbergs FF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    Karl Soderstrom
    Falkenbergs FF angriper på Falcon Alkoholfri Arena og Karl Soderstrom skyter i stolpen!
    12'
    Frispark for Malmö FF på egen banehalvdel.
    13'
    John Chibuike (Falkenbergs FF) vinkes av for offside i Falkenberg.
    15'
    Malmö FF angriper, men blir avblåst for offside.
    16'
    Gult kort til Falkenberg
    Tobias Hellden
    Tobias Karlsson (Falkenbergs FF) mottar sitt første gule kort for dagen på Falcon Alkoholfri Arena.
    16'
    Malmö FF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Hjørnespark til Malmö FF
    19'
    Ola Toivonen
    Ola Toivonen (Malmö FF) header mot mål, men ballen går utenfor.
    19'
    20'
    20'
    Frispark for Falkenbergs FF på egen banehalvdel.
    22'
    23'
    23'
    34'
    I Falkenberg slår Anders Christiansen en corner fra høyre.
    35'
    Fredrik Klitte signaliserer et frispark til Falkenbergs FF på egen banehalvdel.
    35'
    36'
    37'
    37'
    Fredrik Klitte signaliserer et frispark til Malmö FF.
    39'
    Sander van Looy
    Sander van Looy (Falkenbergs FF) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    41'
    Sjanse! Falkenbergs FF avanserer forover, men Sander van Looy avslutter utenfor.
    44'
    Frispark til Malmö FF på halvdelen til Falkenbergs FF.
    45'
    Jo Inge Berget
    Jo Inge Berget (Malmö FF) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    45'
    Tibor Joza
    Tibor Joza (Falkenbergs FF) kommer seg fri på Falcon Alkoholfri Arena, men avslutningen går utenfor.
    45'+1
    45'+5
    Spillerbytte - Falkenberg
    Inn: Edi Sylisufaj
    Ut: Tobias Hellden
    Falkenbergs FF gjør sitt første bytte. Tobias Karlsson erstattes av Edi Sylisufaj.
    46'
    48'
    I Falkenberg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    49'
    49'
    Gult kort til Malmö FF
    Franz Brorsson
    Franz Brorsson (Malmö FF) pådrar seg et gult kort.
    49'
    Det blir farlig! Frispark for Malmö FF er nær straffområde.
    52'
    Anel Ahmedhodzic
    Anel Ahmedhodzic (Malmö FF) header utenfor.
    53'
    55'
    55'
    Frispark Malmö FF.
    56'
    57'
    60'
    61'
    Inn: Christoffer Carlsson
    Ut: Melker Nilsson
    Falkenbergs FF bytter ut Melker Nilsson med Christoffer Carlsson.
    61'
    Inn: Jacob Ericsson
    Ut: Tobias Englund
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Falkenbergs FF. Inn kommer Jacob Ericsson, mens Tobias Englund tar plass på benken.
    62'
    En av Falkenbergs FFs spillere blir avblåst for offside.
    62'
    Spillerbytte - Malmö FF
    Inn: Arnor Traustason
    Ut: Soren Rieks
    Jon Dahl Tomasson (Malmö FF) gjør sitt første bytte for dagen. Arnor Traustason erstatter Soren Rieks.
    63'
    En av Malmö FFs spillere blir avblåst for offside på Falcon Alkoholfri Arena.
    64'
    Offside! Eric Larsson (Malmö FF) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    66'
    Frispark til Falkenbergs FF på halvdelen til Malmö FF.
    66'
    67'
    Malmö FF angriper, men Arnor Traustason vinkes av for offside.
    67'
    Inn: Gabriel Johansson
    Ut: Karl Soderstrom
    Karl Soderstrom (Falkenbergs FF) erstattes av Gabriel Johansson.
    69'
    Offside! John Chibuike blir vinket av og Falkenbergs FF må dermed bygge opp et nytt angrep.
    76'
    Inn: Amin Sarr
    Ut: Ola Toivonen
    Jon Dahl Tomasson gjør dagens andre bytte i Falkenberg, når han tar ut Ola Toivonen og setter inn Amin Sarr.
    77'
    Fredrik Klitte tildeler Malmö FF en corner. Anders Christiansen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    78'
    79'
    Amin Sarr
    Amin Sarr (Malmö FF) kommer til en målsjanse på Falcon Alkoholfri Arena, men klarer ikke å score.
    80'
    Målsjanse! Jo Inge Berget (Malmö FF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    81'
    82'
    Inn: Matthew Garbett
    Ut: Tibor Joza
    Falkenbergs FF bytter ut Tibor Joza med Matthew Garbett. Dette er det femte byttet som Hans Eklund gjør i dagens kamp.
    82'
    83'
    Skudd utenfor mål, Malmö FF
    85'
    John Bjorkengren (Falkenbergs FF) slår en corner fra høyre side på Falcon Alkoholfri Arena.
    85'
    Falkenbergs FF fosser fremover, men Fredrik Klitte blåser for offside på Falcon Alkoholfri Arena.
    85'
    Carl Johansson (Falkenbergs FF) løfter inn en corner fra venstre på Falcon Alkoholfri Arena.
    87'
    88'
    89'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Falkenberg fordi Anders Christiansen får behandling for en skade på banen.
    90'
    90'+1
    Anders Christiansen er tilbake i kampen igjen.
    90'+1
    Anders Christiansen
    Anders Christiansen (Malmö FF) får et gult kort av dommer Fredrik Klitte.
    90'+1
    John Bjorkengren
    Dommer Fredrik Klitte viser John Bjorkengren (Falkenbergs FF) det gule kortet.
    90'+2
    Arnor Traustason
    Målsjanse på Falcon Alkoholfri Arena! Arnor Traustason fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.