Fatih Karagumruk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mehmet Turkmen signaliserer et frispark til Samsunspor på egen banehalvdel.
    5'
    Marcos Vinicius Amaral Alves
    Fatih Karagumruk angriper i Istanbul. Marcos Vinicius Amaral Alves fyrer av et skudd som går utenfor.
    6'
    Mehmet Turkmen tildeler Fatih Karagumruk en corner. Tonio Teklic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    Frispark for Samsunspor på egen banehalvdel.
    12'
    En av Samsunspors spillere går i offside.
    14'
    14'
    Dommer Mehmet Turkmen venter med å sette i gang spillet fordi Youssef Ait Bennasser ligger nede.
    15'
    Gult kort til Fatih Karagumruk
    Tonio Teklic
    Tonio Teklic (Fatih Karagumruk) får et gult kort av dommer Mehmet Turkmen.
    15'
    Youssef Ait Bennasser ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Istanbul.
    16'
    Ryan Isaac Mendes da Graca
    Fatih Karagumruk angriper. Ryan Isaac Mendes da Graca får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    18'
    Samsunspor, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Skudd utenfor mål, Fatih Karagumruk
    18'
    Samsunspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Tonio Teklic (Fatih Karagumruk) løfter inn en corner fra venstre på Vefa Stadium.
    20'
    I Istanbul slår Ercan Kara en corner fra venstre.
    22'
    Arbnor Muja (Samsunspor) slår en corner fra høyre side på Vefa Stadium.
    23'
    Frispark Samsunspor.
    23'
    En av Samsunspors spillere blir avblåst for offside.
    25'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    Skudd på mål, Samsunspor
    27'
    Fatih Karagumruk, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Frispark til Samsunspor på halvdelen til Fatih Karagumruk.
    32'
    En av Samsunspors spillere blir avblåst for offside på Vefa Stadium.
    33'
    Mehmet Turkmen signaliserer et frispark til Samsunspor.
    33'
    Mehmet Turkmen signaliserer et frispark til Fatih Karagumruk på egen banehalvdel.
    34'
    Samsunspor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Fatih Karagumruk.
    35'
    Emir Tintis
    Fatih Karagumruk angriper på Vefa Stadium, men Emir Tintis header utenfor.
    36'
    Fatih Karagumruk fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    37'
    39'
    Gult kort til Samsunspor
    Haluk Mustafa Tan
    Dommeren gir Haluk Mustafa Tan (Samsunspor) et gult kort.
    39'
    Carlo Holse ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    41'
    Mål for Fatih Karagumruk!
    Fatih Karagumruk 1 - 0 Samsunspor
    Mål: Marcos Vinicius Amaral Alves
    Målgivende: Tonio Teklic
    Mål! Marcos Vinicius Amaral Alves gir Fatih Karagumruk ledelsen 1-0 i Istanbul. Flott spill fra Tonio Teklic før målet.
    42'
    Samsunspor slipper å klare seg uten Carlo Holse som kommer tilbake på banen i Istanbul.
    43'
    Målet til Fatih Karagumruk sjekkes av VAR
    43'
    Målet til Fatih Karagumruk blir stående
    43'
    45'
    Frispark for Fatih Karagumruk på egen banehalvdel.
    45'+1
    Spillerbytte - Fatih Karagumruk
    Inn: Munir Levent Mercan
    Ut: Emir Tintis
    Fatih Karagumruk gjør sitt første bytte. Emir Tintis erstattes av Munir Levent Mercan.
    46'
    Spillerbytte - Samsunspor
    Inn: Soner Aydogdu
    Ut: Benito Raman
    Markus Gisdol (Samsunspor) gjør sitt første bytte for dagen. Soner Aydogdu erstatter Benito Raman.
    46'
    Inn: Moryke Fofana
    Ut: Arbnor Muja
    Samsunspor bytter ut Arbnor Muja med Moryke Fofana. Dette er det andre byttet som Markus Gisdol gjør i dagens kamp.
    46'
    46'
    Målsjanse! Marcos Vinicius Amaral Alves (Fatih Karagumruk) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    48'
    Fatih Karagumruk 2 - 0 Samsunspor
    Mål: Ryan Isaac Mendes da Graca
    Fatih Karagumruk går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Ryan Isaac Mendes da Graca.
    50'
    Hjørnespark til Samsunspor
    54'
    Mål for Samsunspor!
    Fatih Karagumruk 2 - 1 Samsunspor
    Mål: Soner Aydogdu
    Målgivende: Flavien Tait
    Samsunspor reduserer til 2-1 etter et mål av Soner Aydogdu. Flavien Tait var nest sist på ballen.
    57'
    I Istanbul slår Carlo Holse en corner fra venstre.
    59'
    Youssef Ait Bennasser
    Samsunspor angriper, men avslutningen til Youssef Ait Bennasser går utenfor.
    59'
    Inn: Olivier Ntcham
    Ut: Haluk Mustafa Tan
    Bytte for Samsunspor. Olivier Ntcham kommer inn for Haluk Mustafa Tan på Vefa Stadium.
    62'
    Inn: Nany Dimata
    Ut: Flavien Tait
    Flavien Tait (Samsunspor) erstattes av Nany Dimata.
    63'
    66'
    Inn: Valentin Eysseric
    Ut: Tonio Teklic
    Hakki Tolunay Kafkas gjør dagens andre bytte i Istanbul, når han tar ut Tonio Teklic og setter inn Valentin Eysseric.
    66'
    Inn: Guven Yalcin
    Ut: Marcos Vinicius Amaral Alves
    Fatih Karagumruk bytter ut Marcos Vinicius Amaral Alves med Guven Yalcin. Dette er det tredje byttet som Hakki Tolunay Kafkas gjør i dagens kamp.
    66'
    Inn: Kevin Lasagna
    Ut: Can Keles
    Hakki Tolunay Kafkas (Fatih Karagumruk) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Kevin Lasagna erstatter Can Keles.
    67'
    68'
    68'
    68'
    Skudd på mål, Fatih Karagumruk
    69'
    69'
    Valentin Eysseric
    Dommer Mehmet Turkmen gir Valentin Eysseric (Fatih Karagumruk) et gult kort.
    70'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    71'
    Rødt kort!
    Spilleren på Samsunspor får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    72'
    Rødt kort til Samsunspor
    Yunus Emre Cift
    Samsunspor må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Mehmet Turkmen viser Yunus Emre Cift det røde kortet.
    72'
    74'
    Inn: Kingsley Schindler
    Ut: Carlo Holse
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Samsunspor. Inn kommer Kingsley Schindler, mens Carlo Holse tar plass på benken.
    75'
    Valentin Eysseric (Fatih Karagumruk) kommer til en målsjanse på Vefa Stadium, men klarer ikke å score.
    75'
    76'
    76'
    Soner Aydogdu (Samsunspor) løfter inn en corner fra venstre på Vefa Stadium.
    77'
    Moryke Fofana
    Samsunspor fosser forover og Moryke Fofana fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    78'
    78'
    78'
    80'
    Fatih Karagumruk angriper, men blir avblåst for offside.
    84'
    Inn: Salih Dursun
    Ut: Nazim Sangare
    Fatih Karagumruk bytter ut Nazim Sangare med Salih Dursun.
    85'
    Fatih Karagumruk angriper, men Mehmet Turkmen blåser for offside.
    87'
    Moryke Fofana vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    88'
    Samsunspor slipper å klare seg uten Moryke Fofana som kommer tilbake på banen igjen.
    89'
    90'
    90'+1
    90'+1
    Fatih Karagumruk angriper i Istanbul. Ryan Isaac Mendes da Graca avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+2
    90'+2
    Fatih Karagumruk 3 - 1 Samsunspor
    Mål: Guven Yalcin
    Målgivende: Ryan Isaac Mendes da Graca
    I Istanbul øker Fatih Karagumruk ledelsen til 3-1 takket være et mål av Guven Yalcin. Det er en fin assist fra Ryan Isaac Mendes da Graca.