Gol60'
1-0
    Den første omgangen er sparket i gang.
    FK Tambov må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Amkar Perm.
    4'
    Sergei Lapochkin signaliserer et frispark til FK Tambov på egen banehalvdel.
    5'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mladen Kascelan (FK Tambov) vrir seg av smerte i gresset.
    5'
    FC Amkar Perm tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Sergei Lapochkin tildeler FC Amkar Perm en corner. Janusz Gol sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    I Perm slår Janusz Gol en corner fra venstre.
    8'
    Mladen Kascelan ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Perm.
    8'
    Frispark for FK Tambov på egen banehalvdel.
    10'
    (FK Tambov) fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    Frispark for FC Amkar Perm på egen banehalvdel.
    15'
    FK Tambov tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    En av FK Tambovs spillere går i offside.
    17'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for FK Tambov nær 16-meteren.
    18'
    FC Amkar Perm, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    FK Tambov angriper i Perm. avslutter på mål, men greier ikke å score.
    19'
    Felicio Anando Brown Forbes
    Felicio Brown Forbes (FC Amkar Perm) kommer til en målsjanse på Zvezda, men klarer ikke å score.
    20'
    27'
    Aleksandr Ryazantsev (FC Amkar Perm) løfter inn en corner fra høyre på Zvezda.
    28'
    30'
    Frispark FC Amkar Perm.
    31'
    Fegor Ogude
    FC Amkar Perm fosser forover og Fegor Ogude fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    32'
    FK Tambov, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Janusz Gol (FC Amkar Perm) slår en corner fra venstre side på Zvezda.
    32'
    Sjanse i Perm! Felicio Brown Forbes (FC Amkar Perm) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    32'
    32'
    33'
    Maksym Trusevich
    FK Tambov angriper. Maksym Trusevich får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    33'
    Janusz Gol
    Janusz Gol (FC Amkar Perm) kommer seg fri på Zvezda, men avslutningen går utenfor.
    34'
    37'
    FK Tambov angriper, men blir avblåst for offside.
    39'
    Aleksandr Ryazantsev
    Målsjanse! Aleksandr Ryazantsev (FC Amkar Perm) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    42'
    43'
    Frispark til FC Amkar Perm på halvdelen til FK Tambov.
    44'
    Janusz Gol
    FC Amkar Perm angriper, men avslutningen til Janusz Gol går utenfor.
    45'
    I Perm har et frispark blitt tildelt FC Amkar Permet.
    47'
    Frispark i en god posisjon for FC Amkar Perm!
    48'
    49'
    Mikhail Sivakov
    Målsjanse til FC Amkar Perm! Mikhail Sivakov treffer mål, men keeper redder.
    49'
    49'
    51'
    Spillerbytte - FK Tambov
    Inn: Andrey Chasovskih
    Ut: Mikhail Biryukov
    FK Tambov bytter ut Mikhail Biryukov med Andrey Chasovskih. Dette er det første byttet som Andrey Talalaev gjør i dagens kamp.
    51'
    Sergei Lapochkin signaliserer et frispark til FK Tambov.
    52'
    54'
    Andrey Murnin
    Sjanse til FK Tambov! Andrey Murnin er nær ved å score, men keeper redder.
    54'
    54'
    FK Tambov angriper, men Sergei Lapochkin blåser for offside.
    55'
    FC Amkar Perm avanserer forover i Perm. Felicio Brown Forbes avslutter, men treffer ikke mål.
    56'
    Spillerbytte - FC Amkar Perm
    Inn: Mikhail Kostyukov
    Ut: Aleksandr Ryazantsev
    Aleksandr Ryazantsev (FC Amkar Perm) erstattes av Mikhail Kostyukov.
    56'
    I Perm har et frispark blitt tildelt FK Tambovet.
    57'
    59'
    Målsjanse til FC Amkar Perm! treffer mål, men keeper redder.
    59'
    skyter i stolpen! Nære på for FC Amkar Perm.
    59'
    Mål for FC Amkar Perm!
    FC Amkar Perm 1 - 0 FK Tambov
    Mål: Janusz Gol
    Målgivende: Mikhail Kostyukov
    Mål! Janusz Gol gir FC Amkar Perm ledelsen 1-0 i Perm. Flott spill fra Mikhail Kostyukov før målet.
    60'
    Inn: Ilya Gultyaev
    Ut: Maksym Trusevich
    FK Tambov gjør sitt andre bytte. Maksym Trusevich erstattes av Ilya Gultyaev.
    66'
    67'
    Sergei Lapochkin signaliserer et frispark til FC Amkar Perm like utenfor FK Tambov-området.
    68'
    Inn: Mikhail Gashchenkov
    Ut: Pavel Komolov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Amkar Perm. Inn kommer Mikhail Gaschenkov, mens Pavel Komolov tar plass på benken.
    69'
    Målsjanse på Zvezda! Felicio Brown Forbes fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    69'
    69'
    Inn: Sergey Balanovich
    Ut: Janusz Gol
    Vadim Evseev (FC Amkar Perm) gjør sitt tredje bytte for dagen. Sergey Balanovich erstatter Janusz Gol.
    70'
    (FC Amkar Perm) slår en corner fra høyre side på Zvezda.
    71'
    FC Amkar Perm er på skuddhold på dette frisparket.
    71'
    Sjanse! FC Amkar Perm avanserer forover, men Felicio Brown Forbes avslutter utenfor.
    72'
    Kan FK Tambov kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    72'
    74'
    Gult kort til FK Tambov
    Ilya Gultyaev
    Ilya Gultyaev (FK Tambov) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    74'
    Gult kort til FC Amkar Perm
    Dommer Sergei Lapochkin viser Mikhail Gaschenkov (FC Amkar Perm) det gule kortet.
    75'
    75'
    Frispark FK Tambov.
    78'
    Inn: Oleg Chernyshov
    Ut: Andrey Murnin
    FK Tambov bytter ut Andrey Murnin med Oleg Chernyshov.
    78'
    FC Amkar Perm 2 - 0 FK Tambov
    Mål: Sergey Balanovich
    Mål! Sergey Balanovich øker ledelsen til 2-0.
    79'
    FK Tambov angriper i Perm. fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Sergei Lapochkin signaliserer et frispark til FC Amkar Perm på egen banehalvdel.
    83'
    84'
    Mikhail Gaschenkov (FC Amkar Perm) løfter inn en corner fra høyre på Zvezda.
    85'
    Fegor Ogude
    FC Amkar Perm angriper, men avslutningen til Fegor Ogude går utenfor.
    85'
    FC Amkar Perm fosser forover og fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    86'
    86'
    Frispark i en god posisjon for FK Tambov!
    87'
    Offside! Pavel Ignatovich (FK Tambov) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    88'
    90'+1
    90'+2
    Sergei Lapochkin tildeler FC Amkar Perm en corner. Mikhail Gaschenkov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+4
    90'+4
    Sjanse til FC Amkar Perm! Felicio Brown Forbes er nær ved å score, men keeper redder.