0-1
    Hjørnespark til FC Andorra
    4'
    Iosu Galech Apezteguia signaliserer et frispark til SD Amorebieta på egen banehalvdel.
    5'
    Andorra tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark for Andorra på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark for SD Amorebieta på egen banehalvdel.
    13'
    Ruben Bover Izquierdo
    Ruben Bover Izquierdo (Andorra) kommer til en målsjanse på Estadi Nacional, men klarer ikke å score.
    16'
    Alejandro Orellana Gomez
    Andorra fosser forover og Alejandro Orellana Gomez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    17'
    SD Amorebieta, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Alvaro Nunez (SD Amorebieta) slår en corner fra venstre side på Estadi Nacional.
    19'
    Jorge Pombo
    Andorra avanserer forover i Andorra la Vella. Jorge Pombo avslutter, men treffer ikke mål.
    20'
    Daniel Lasure
    Sjanse! SD Amorebieta avanserer forover, men Daniel Lasure avslutter utenfor.
    23'
    Ivan Gil Calero
    Andorra angriper, men avslutningen til Ivan Gil Calero går utenfor.
    24'
    Målsjanse til Andorra! Ivan Gil Calero treffer mål, men keeper redder.
    26'
    26'
    Aurelien Scheidler
    Aurelien Scheidler (Andorra) kommer seg fri på Estadi Nacional, men avslutningen går utenfor.
    30'
    I Andorra la Vella har et frispark blitt tildelt bortelag.
    31'
    Frispark til SD Amorebieta på halvdelen til Andorra.
    31'
    Hjørnespark til SD Amorebieta
    32'
    Gult kort til SD Amorebieta
    Unai Bustinza
    Unai Bustinza (SD Amorebieta) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    34'
    Iosu Galech Apezteguia signaliserer et frispark til Andorra.
    34'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Andorra
    37'
    Ingen straffe til FC Andorra
    38'
    Jorge Pombo
    Andorra angriper. Jorge Pombo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    39'
    39'
    Diego Pampin
    Andorra angriper i Andorra la Vella. Diego Pampin fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Frispark SD Amorebieta.
    43'
    Josue Dorrio
    Sjanse til SD Amorebieta! Josue Dorrio er nær ved å score, men keeper redder.
    45'
    FC Andorra, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    45'+1
    Iosu Galech Apezteguia signaliserer et frispark til Andorra på egen banehalvdel.
    47'
    Andorra fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    47'
    SD Amorebieta tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    51'
    53'
    Sjanse til Andorra! Ivan Gil Calero er nær ved å score, men keeper redder.
    54'
    54'
    56'
    SD Amorebieta fosser forover og Daniel Lasure fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    57'
    57'
    Målsjanse på Estadi Nacional! Ruben Bover Izquierdo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    58'
    58'
    58'
    61'
    Daniel Lasure (SD Amorebieta) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    61'
    62'
    Andorra angriper på Estadi Nacional. Diego Pampin header utenfor.
    62'
    Jorge Pombo
    Målsjanse! Jorge Pombo (Andorra) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    Spillerbytte - SD Amorebieta
    Inn: Eneko Jauregi Escobar
    Ut: Iker Unzueta Arregui
    SD Amorebieta bytter ut Iker Unzueta Arregui med Eneko Jauregi Escobar. Dette er det første byttet som Jandro gjør i dagens kamp.
    69'
    Spillerbytte - FC Andorra
    Inn: Jon Karrikaburu
    Ut: Jorge Pombo
    Jorge Pombo (Andorra) erstattes av Jon Karrikaburu.
    71'
    Iker Benito
    Iker Benito (Andorra) fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Gult kort til FC Andorra
    Dommer Iosu Galech Apezteguia gir Alejandro Orellana Gomez (Andorra) et gult kort.
    74'
    74'
    Skade: SD Amorebieta
    75'
    Inn: Jorge Mier Martinez
    Ut: Xabier Etxeita
    Jandro gjør dagens andre bytte i Andorra la Vella, når han tar ut Xabier Etxeita og setter inn Jorge Mier Martinez.
    75'
    Inn: Jorge Yriarte
    Ut: Alex Carbonell
    Bytte for SD Amorebieta. Jorge Yriarte kommer inn for Alex Carbonell på Estadi Nacional.
    76'
    I Andorra la Vella slår Alvaro Nunez en corner fra høyre.
    78'
    Inn: Alvaro Martin De Frias
    Ut: Ruben Bover Izquierdo
    Eder Sarabia Armesto (Andorra) gjør sitt andre bytte for dagen. Alvaro Martin De Frias erstatter Ruben Bover Izquierdo.
    80'
    Jose Martinez
    Dommeren gir Jose Martinez (Andorra) et gult kort.
    82'
    82'
    83'
    Alejandro Orellana Gomez (Andorra) fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    85'
    Adria Vilanova
    Adria Vilanova (Andorra) pådrar seg et gult kort.
    86'
    86'
    Inn: Julen Lobete
    Ut: Ivan Gil Calero
    Andorra bytter ut Ivan Gil Calero med Julen Lobete.
    87'
    Inn: Alex Calvo
    Ut: Jose Martinez
    Andorra gjør sitt fjerde bytte. Jose Martinez erstattes av Alex Calvo.
    87'
    88'
    Mål for SD Amorebieta!
    FC Andorra 0 - 1 SD Amorebieta
    Mål: Unai Bustinza
    Målgivende: Felix Marti Garreta
    Unai Bustinza dundrer ballen i mål og SD Amorebieta tar ledelsen 0-1 på Estadi Nacional. Det er en fin assist fra Felix Marti Garreta.
    88'
    Målet til SD Amorebieta sjekkes av VAR
    90'
    Målet til SD Amorebieta blir stående
    90'+2
    Inn: Ryan Edwards
    Ut: Jon Morcillo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SD Amorebieta. Inn kommer Ryan Edwards, mens Jon Morcillo tar plass på benken.