Frispark for Sporting CP på egen banehalvdel.
    Arouca avanserer forover i Arouca. Jason avslutter, men treffer ikke mål.
    12'
    Viktor Gyokeres
    Sporting CP angriper på Estadio Municipal de Arouca. Viktor Gyokeres header utenfor.
    13'
    Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida signaliserer et frispark til Sporting CP på egen banehalvdel.
    13'
    Sporting CP tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    15'
    Mål for Sporting!
    FC Arouca 0 - 1 Sporting
    Mål: Viktor Gyokeres
    Målgivende: Matheus Reis
    Viktor Gyokeres dundrer ballen i mål og Sporting CP tar ledelsen 0-1 på Estadio Municipal de Arouca. Det er en fin assist fra Matheus Reis.
    19'
    22'
    Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida signaliserer et frispark til Arouca på egen banehalvdel.
    22'
    23'
    Målsjanse på Estadio Municipal de Arouca! Viktor Gyokeres fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    29'
    FC Arouca, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Geny Catamo
    Geny Catamo (Sporting CP) kommer seg fri på Estadio Municipal de Arouca, men avslutningen går utenfor.
    29'
    Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida tildeler Arouca en corner. Jason sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    Morlaye Sylla
    Sjanse i Arouca! Morlaye Sylla (Arouca) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    34'
    Sporting, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    I Arouca slår David Martins Simao en corner fra høyre.
    34'
    36'
    Sjanse! Arouca avanserer forover, men Morlaye Sylla avslutter utenfor.
    45'
    I Arouca har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+1
    Spillerbytte - Sporting
    Inn: Goncalo Inacio
    Ut: Quaresma
    Ruben Amorim gjør dagens første bytte i Arouca, når han tar ut Quaresma og setter inn Goncalo Inacio.
    46'
    Dommer Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida ser at linjemannen løfter flagget, og Sporting CPs Viktor Gyokeres blåses av for offside.
    48'
    Sporting CP fosser forover og Viktor Gyokeres fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    49'
    49'
    Sporting CP angriper, men Pedro Goncalves vinkes av for offside.
    55'
    Pedro Santos
    Pedro Santos (Arouca) kommer til en målsjanse på Estadio Municipal de Arouca, men klarer ikke å score.
    59'
    Offside! Rafa Mujica blir vinket av og Arouca må dermed bygge opp et nytt angrep.
    61'
    Pedro Goncalves
    Pedro Goncalves (Sporting CP) kommer seg fri på Estadio Municipal de Arouca, men avslutningen går utenfor.
    62'
    Rafa Mujica
    Sjanse til Arouca! Rafa Mujica er nær ved å score, men keeper redder.
    63'
    63'
    Arouca tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    64'
    Inn: Jeremiah St. Juste
    Ut: Sebastian Coates
    Sebastian Coates (Sporting CP) erstattes av Jeremiah St. Juste.
    67'
    Inn: Paulinho
    Ut: Trincao
    Sporting CP bytter ut Trincao med Paulinho.
    67'
    Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida signaliserer et frispark til Arouca.
    69'
    Spillerbytte - FC Arouca
    Inn: Yusuf Lawal
    Ut: Jason
    Daniel Sousa (Arouca) gjør sitt første bytte for dagen. Yusuf Lawal erstatter Jason.
    72'
    73'
    Frispark til Sporting CP på halvdelen til Arouca.
    74'
    Rafa Mujica (Arouca) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Municipal de Arouca.
    76'
    Inn: Daniel Braganca
    Ut: Hidemasa Morita
    Sporting CP bytter ut Hidemasa Morita med Daniel Braganca. Dette er det fjerde byttet som Ruben Amorim gjør i dagens kamp.
    77'
    Rafa Mujica er tilbake på banen igjen.
    78'
    Frispark Sporting CP.
    78'
    80'
    Gult kort til FC Arouca
    David Martins Simao
    David Martins Simao får gult kort av dommer Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida, og må dermed stå over en kamp for Arouca.
    80'
    Paulinho vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    81'
    Paulinho ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Arouca.
    82'
    84'
    Nino Galovic
    Nino Galovic (Arouca) pådrar seg et gult kort.
    84'
    Inn: Quaresma
    Ut: Weverson
    Bytte for Arouca. Quaresma kommer inn for Weverson på Estadio Municipal de Arouca.
    85'
    Inn: Kouassi Eboue
    Ut: Nino Galovic
    Daniel Sousa gjør dagens tredje bytte i Arouca, når han tar ut Nino Galovic og setter inn Kouassi Eboue.
    85'
    Inn: Miguel Puche Garcia
    Ut: Cristo Gonzalez
    Daniel Sousa (Arouca) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Miguel Puche Garcia erstatter Cristo Gonzalez.
    85'
    Frispark til Arouca på halvdelen til Sporting CP.
    86'
    Frispark Arouca.
    86'
    88'
    90'
    Inn: Nuno Santos
    Ut: Pedro Goncalves
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting CP. Inn kommer Nuno Santos, mens Pedro Goncalves tar plass på benken.
    90'
    FC Arouca 0 - 2 Sporting
    Mål: Geny Catamo
    Målgivende: Morten Hjulmand
    Geny Catamo setter ballen i mål og øker Sporting CPs ledelse til 0-2 i Arouca. Flott spill fra Morten Hjulmand før målet.
    90'+1
    90'+3
    90'+4
    Quaresma
    Quaresma (Arouca) kommer til en målsjanse på Estadio Municipal de Arouca, men klarer ikke å score.
    90'+5
    Geny Catamo
    Målsjanse til Sporting CP! Geny Catamo treffer mål, men keeper redder.
    90'+6
    90'+6
    FC Arouca 0 - 3 Sporting
    Mål: Morten Hjulmand
    Målgivende: Viktor Gyokeres
    I Arouca øker Sporting CP ledelsen til 0-3 takket være et mål av Morten Hjulmand. Viktor Gyokeres sto for den målgivende pasningen.