35
88

Skudd på mål, FC Augsburg
    Mergim Berisha
    Mergim Berisha (FC Augsburg) avanserer forover på WWK ARENA. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    1'
    FC Augsburg, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    FC Augsburg får tildelt et frispark
    Daniel Schlager signaliserer et frispark til FC Augsburg på egen banehalvdel.
    4'
    FC Augsburg blir avblåst for offside
    Ermedin Demirovic
    FC Augsburg angriper i Augsburg, men blir avblåst for offside.
    5'
    FC Augsburg får tildelt et hjørnespark
    Arne Engels
    Arne Engels (FC Augsburg) løfter inn en corner fra venstre på WWK ARENA.
    9'
    Borussia M'gladbach får tildelt et hjørnespark
    Franck Honorat
    Franck Honorat (Borussia MG) slår en corner fra høyre side på WWK ARENA.
    13'
    Mål for Borussia M'gladbach!
    FC Augsburg 0 - 1 Borussia M'gladbach
    Mål: Ko Itakura
    Målgivende: Franck Honorat
    Mål! Borussia MG tar ledelsen med 0-1 etter en heading fra Ko Itakura. Det er en fin assist fra Franck Honorat.
    13'
    Niklas Dorsch
    FC Augsburg fosser forover og Niklas Dorsch fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    15'
    15'
    Skudd på mål, Borussia M'gladbach
    Tomas Cvancara
    Sjanse til Borussia MG! Tomas Cvancara er nær ved å score, men keeper redder.
    15'
    Borussia M'gladbach, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Spillet på WWK ARENA er stoppet midlertidig fordi Mads Pedersen ligger nede.
    16'
    Mads Pedersen er på beina igjen og fortsetter kampen på WWK ARENA.
    16'
    Arne Engels
    Daniel Schlager tildeler FC Augsburg en corner. Arne Engels sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    17'
    Skudd utenfor mål, FC Augsburg
    Ruben Vargas
    Ruben Vargas (FC Augsburg) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Frispark for FC Augsburg på egen banehalvdel.
    18'
    Arne Engels
    I Augsburg slår Arne Engels en corner fra venstre.
    20'
    Daniel Schlager signaliserer et frispark til FC Augsburg like utenfor Borussia MG-området.
    21'
    Mergim Berisha (FC Augsburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Gult kort til FC Augsburg
    Dommer Daniel Schlager gir Niklas Dorsch (FC Augsburg) et gult kort.
    23'
    Borussia M'gladbach får tildelt et frispark
    Frispark Borussia MG.
    23'
    FC Augsburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Niklas Dorsch (FC Augsburg) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på WWK ARENA.
    24'
    Niklas Dorsch er tilbake i kampen igjen.
    27'
    FC Augsburg 0 - 2 Borussia M'gladbach
    Mål: Tomas Cvancara
    Målgivende: Julian Weigl
    Tomas Cvancara øker Borussia MGs ledelse til 0-2! Julian Weigl var nest sist på ballen.
    27'
    Mål for FC Augsburg!
    FC Augsburg 1 - 2 Borussia M'gladbach
    Mål: Elvis Rexhbecaj
    Målgivende: Sven Michel
    Mål! FC Augsburg reduserer til 1-2 ved Elvis Rexhbecaj. Sven Michel sto for den målgivende pasningen.
    29'
    I Augsburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    31'
    Frispark til Borussia MG på halvdelen til FC Augsburg.
    31'
    Gult kort til Borussia M'gladbach
    Tomas Cvancara (Borussia MG) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    32'
    FC Augsburg 1 - 3 Borussia M'gladbach
    Mål: Nathan N`Goumou Minpole
    Målgivende: Jonas Omlin
    Mål! Nathan N`Goumou Minpole øker ledelsen til 1-3. Flott spill fra Jonas Omlin før målet.
    37'
    Sven Michel
    Sven Michel (FC Augsburg) kommer til avslutning på WWK ARENA, men headingen blir reddet.
    39'
    39'
    40'
    Arne Engels
    41'
    FC Augsburg 2 - 3 Borussia M'gladbach
    Mål: Maximilian Bauer
    Målgivende: Ermedin Demirovic
    Maximilian Bauer scorer og reduserer dermed til 2-3. Det er en fin assist fra Ermedin Demirovic.
    41'
    Daniel Schlager signaliserer et frispark til FC Augsburg.
    43'
    Borussia MG tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Ruben Vargas (FC Augsburg) kommer seg fri på WWK ARENA, men avslutningen går utenfor.
    45'
    I Augsburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+1
    Sjanse! FC Augsburg avanserer forover, men Ruben Vargas avslutter utenfor.
    45'+1
    Florian Neuhaus
    Florian Neuhaus (Borussia MG) mottar sitt første gule kort for dagen på WWK ARENA.
    45'+1
    45'+3
    Målsjanse! Niklas Dorsch (FC Augsburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+3
    VAR sjekker om det er straffe til FC Augsburg
    45'+5
    Dommeren dømmer straffe til FC Augsburg
    45'+6
    Straffe til FC Augsburg
    45'+6
    FC Augsburg scorer på straffe!
    FC Augsburg 3 - 3 Borussia M'gladbach
    Mål: Sven Michel
    Mål! FC Augsburg får et straffespark i Augsburg. Sven Michel tar vare på sjansen og utligner til 3-3.
    45'+7
    46'
    Arne Engels
    48'
    Nathan N`Goumou Minpole
    Målsjanse på WWK ARENA! Nathan N`Goumou Minpole fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    49'
    49'
    Franck Honorat (Borussia MG) løfter inn en corner fra venstre på WWK ARENA.
    49'
    49'
    Franck Honorat (Borussia MG) slår en corner fra venstre side på WWK ARENA.
    51'
    Sjanse i Augsburg! Ermedin Demirovic (FC Augsburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    54'
    54'
    54'
    55'
    62'
    64'
    67'
    68'
    FC Augsburg 4 - 3 Borussia M'gladbach
    Mål: Ruben Vargas
    Målgivende: Phillip Tietz
    Mål! Ruben Vargas gir FC Augsburg en 4-3 ledelse. Phillip Tietz var nest sist på ballen.
    76'
    81'
    85'
    Spillerbytte - Borussia M'gladbach
    Inn: Robin Hack
    Ut: Alassane Plea
    Bytte for Borussia MG. Robin Hack kommer inn for Alassane Plea på WWK ARENA.
    86'
    Inn: Grant Leon Mamedova
    Ut: Nathan N`Goumou Minpole
    Nathan N`Goumou Minpole (Borussia MG) erstattes av Grant Leon Mamedova.
    86'
    Inn: Yvandro Borges Sanches
    Ut: Luca Netz
    Borussia MG bytter ut Luca Netz med Yvandro Borges Sanches.
    86'
    Inn: Rocco Reitz
    Ut: Florian Neuhaus
    Gerardo Seoane gjør dagens fjerde bytte i Augsburg, når han tar ut Florian Neuhaus og setter inn Rocco Reitz.
    86'
    FC Augsburg fosser fremover, men Daniel Schlager blåser for offside på WWK ARENA.
    90'+3
    En av FC Augsburgs spillere blir avblåst for offside.
    90'+3
    En av FC Augsburgs spillere går i offside.
    90'+3
    Spillerbytte - FC Augsburg
    Inn: Tim Breithaupt
    Ut: Niklas Dorsch
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Augsburg. Inn kommer Tim Breithaupt, mens Niklas Dorsch tar plass på benken.