Gult kort til Tenerife CD
    Jeremy Mellot
    Jeremy Mellot (Tenerife) pådrar seg et gult kort.
    2'
    Dommer Alvaro Moreno Aragon venter med å sette i gang spillet fordi Ivan Calero ligger nede.
    3'
    Ivan Calero er tilbake i kampen igjen.
    5'
    Mål for FC Cartagena!
    FC Cartagena 1 - 0 Tenerife CD
    Mål: Alfredo Ortuno
    Mål! Cartagena tar ledelsen 1-0 ved Alfredo Ortuno.
    6'
    Enric Gallego
    Enric Gallego (Tenerife) kommer til en målsjanse på Cartagonova, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    9'
    Alvaro Moreno Aragon signaliserer et frispark til Cartagena på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark Tenerife.
    13'
    Skudd utenfor mål, Tenerife CD
    17'
    Tenerife fosser forover og Jeremy Mellot fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    18'
    FC Cartagena, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Hjørnespark til Tenerife CD
    19'
    Angel Rodriguez
    I Cartagena header Angel Rodriguez (Tenerife) mot mål, men ballen går utenfor.
    19'
    Alvaro Moreno Aragon signaliserer et frispark til Cartagena.
    20'
    Tenerife tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Kiko Olivas (Cartagena) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Cartagonova.
    22'
    En av Tenerifes spillere går i offside.
    25'
    Cartagena slipper å klare seg uten Kiko Olivas som kommer tilbake på banen igjen.
    25'
    I Cartagena har et frispark blitt tildelt bortelag.
    26'
    Frispark til Cartagena på halvdelen til Tenerife.
    31'
    Tomás Alarcon
    Sjanse! Cartagena avanserer forover, men Tomás Alarcon avslutter utenfor.
    32'
    En av Cartagenas spillere blir avblåst for offside.
    34'
    Frispark for Cartagena på egen banehalvdel.
    35'
    Skudd på mål, FC Cartagena
    36'
    Tenerife CD, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Tenerife angriper i Cartagena. Angel Rodriguez fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    Enric Gallego (Tenerife) får et gult kort av dommer Alvaro Moreno Aragon.
    40'
    Cartagena tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    44'
    Pedro Alcala ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    45'+1
    VAR sjekker om det er straffe til FC Cartagena
    45'+2
    Dommeren dømmer straffe til FC Cartagena
    45'+3
    Straffe til FC Cartagena
    45'+3
    FC Cartagena scorer på straffe!
    FC Cartagena 2 - 0 Tenerife CD
    Alfredo Ortuno øker Cartagenas ledelse til 2-0 etter et velplassert straffespark.
    45'+4
    Pedro Alcala er tilbake på banen igjen.
    45'+4
    Cartagena fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'+5
    Skudd på mål, Tenerife CD
    45'+8
    45'+8
    Spillerbytte - Tenerife CD
    Inn: Luismi Cruz
    Ut: Jeremy Mellot
    Bytte for Tenerife. Luismi Cruz kommer inn for Jeremy Mellot på Cartagonova.
    46'
    Inn: Alvaro Jimenez
    Ut: Roberto Lopez
    Tenerife gjør sitt andre bytte. Roberto Lopez erstattes av Alvaro Jimenez.
    46'
    48'
    Hjørnespark til FC Cartagena
    49'
    Tenerife fosser fremover, men Alvaro Moreno Aragon blåser for offside på Cartagonova.
    51'
    Målsjanse på Cartagonova! Tomás Alarcon fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    52'
    52'
    55'
    Cartagena angriper, men blir avblåst for offside.
    55'
    56'
    VAR sjekker om det er straffe til Tenerife CD
    58'
    Ingen straffe til Tenerife CD
    58'
    58'
    59'
    59'
    61'
    61'
    Aitor Sanz
    Dommer Alvaro Moreno Aragon viser Aitor Sanz (Tenerife) det gule kortet.
    61'
    Enric Gallego (Tenerife) kommer til en målsjanse på Cartagonova, men klarer ikke å score.
    62'
    66'
    Tenerife angriper på Cartagonova, men Enric Gallego header utenfor.
    66'
    Spillerbytte - FC Cartagena
    Inn: Mikel Rico
    Ut: Jairo Izquierdo
    Cartagena bytter ut Jairo Izquierdo med Mikel Rico.
    67'
    Inn: Darío Poveda
    Ut: Alfredo Ortuno
    Cartagena bytter ut Alfredo Ortuno med Darío Poveda. Dette er det andre byttet som Julian Calero gjør i dagens kamp.
    68'
    71'
    I Cartagena har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    73'
    Inn: Yann Bodiger
    Ut: Alex Corredera
    Alex Corredera (Tenerife) erstattes av Yann Bodiger.
    73'
    76'
    Andy ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    77'
    Inn: Juan Carlos
    Ut: Andy
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cartagena. Inn kommer Juan Carlos, mens Andy tar plass på benken.
    78'
    Inn: Arnau Ortiz
    Ut: Luis Muñoz
    Julian Calero gjør dagens fjerde bytte i Cartagena, når han tar ut Luis Muñoz og setter inn Arnau Ortiz.
    78'
    79'
    82'
    Inn: Alberto Martin Diaz
    Ut: Angel Rodriguez
    Angel Rodriguez, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Alberto Martin Diaz kommer inn for Tenerife.
    82'
    Inn: Etyan Gonzalez
    Ut: Enric Gallego
    Tenerife gjør sitt femte bytte. Enric Gallego erstattes av Etyan Gonzalez.
    82'
    84'
    Cartagena angriper i Cartagena. Tomás Alarcon avslutter på mål, men greier ikke å score.
    85'
    85'
    86'
    87'
    Alvaro Jimenez
    Tenerife angriper. Alvaro Jimenez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    89'
    89'
    90'
    Inn: Diego Moreno
    Ut: Tomás Alarcon
    Julian Calero (Cartagena) gjør sitt femte bytte for dagen. Diego Moreno erstatter Tomás Alarcon.
    90'
    90'+3
    90'+3
    Alberto Martin Diaz
    Sjanse i Cartagena! Alberto Martin Diaz (Tenerife) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.