Illarramendi (FC Dallas) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    Austin FC avanserer forover og Diego Rubio kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    FC Dallas tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Gult kort til Austin FC
    Daniel Pereira
    Daniel Pereira (Austin FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    15'
    Diego Rubio
    Austin FC angriper. Diego Rubio får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    26'
    26'
    Austin FC angriper, men blir avblåst for offside.
    27'
    Jair Antonio Marrufo signaliserer et frispark til Austin FC på egen banehalvdel.
    30'
    Frispark for Austin FC på egen banehalvdel.
    31'
    I Frisco slår Emiliano igoni en corner fra høyre.
    32'
    Jader Obrian
    Jader Obrian (Austin FC) header utenfor.
    36'
    Guilherme Biro
    Austin FC angriper i Frisco. Guilherme Biro fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Jesus Ferreira
    FC Dallas angriper i Frisco. Jesus Ferreira avslutter på mål, men greier ikke å score.
    38'
    Austin FC, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Guilherme Biro (Austin FC) kommer til en målsjanse på Toyota Stadium, men klarer ikke å score.
    38'
    Frispark Austin FC.
    43'
    Liam Fraser
    Dommer Jair Antonio Marrufo viser Liam Fraser (FC Dallas) det gule kortet.
    43'
    Austin FC angriper på Toyota Stadium, men Guilherme Biro header utenfor.
    45'
    En av Austin FCs spillere går i offside.
    45'+2
    Austin FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Dallas.
    45'+3
    Sebastien Ibeagha
    Sebastien Ibeagha (FC Dallas) kommer til en målsjanse på Toyota Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    45'+5
    Spillerbytte - FC Dallas
    Inn: Patrickson Delgado
    Ut: Illarramendi
    Bytte for FC Dallas. Patrickson Delgado kommer inn for Illarramendi på Toyota Stadium.
    46'
    Austin FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    46'
    Austin FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    Tsiki Ntsabeleng
    Tsiki Ntsabeleng (FC Dallas) mottar sitt første gule kort for dagen på Toyota Stadium.
    48'
    Patrickson Delgado ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    51'
    Emiliano igoni
    Austin FC avanserer forover i Frisco. Emiliano igoni avslutter, men treffer ikke mål.
    53'
    Daniel Pereira (Austin FC) løfter inn en corner fra venstre på Toyota Stadium.
    55'
    Patrickson Delgado kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Toyota Stadium.
    55'
    Julio Cascante
    Julio Cascante (Austin FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    55'
    55'
    FC Dallas 2 - 0 Austin FC
    Mål: Jesus Ferreira
    Målgivende: Petar Musa
    Mål! Jesus Ferreira øker FC Dallass ledelse til 2-0 på Toyota Stadium. Petar Musa var nest sist på ballen.
    56'
    Spillerbytte - Austin FC
    Inn: Zan Kolmanic
    Ut: Guilherme Biro
    Josh Wolff gjør dagens første bytte i Frisco, når han tar ut Guilherme Biro og setter inn Zan Kolmanic.
    57'
    En av Austin FCs spillere blir avblåst for offside.
    61'
    Patrickson Delgado
    Patrickson Delgado (FC Dallas) kommer seg fri på Toyota Stadium, men avslutningen går utenfor.
    62'
    63'
    Jair Antonio Marrufo tildeler Austin FC en corner. Emiliano igoni sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    Emiliano igoni (Austin FC) slår en corner fra venstre side på Toyota Stadium.
    64'
    Zan Kolmanic (Austin FC) slår en corner fra høyre side på Toyota Stadium.
    64'
    Inn: Gyasi Zardes
    Ut: Diego Rubio
    Austin FC bytter ut Diego Rubio med Gyasi Zardes.
    65'
    Inn: Owen Wolff
    Ut: Alexander Ring
    Josh Wolff (Austin FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Owen Wolff erstatter Alexander Ring.
    65'
    Austin FC fosser fremover, men Jair Antonio Marrufo blåser for offside på Toyota Stadium.
    67'
    Skudd på mål, Austin FC
    69'
    69'
    Jair Antonio Marrufo signaliserer et frispark til FC Dallas på egen banehalvdel.
    70'
    Inn: Bernard Kamungo
    Ut: Petar Musa
    FC Dallas bytter ut Petar Musa med Bernard Kamungo. Dette er det tredje byttet som Nico Estevez gjør i dagens kamp.
    72'
    Inn: Logan Farrington
    Ut: Jesus Ferreira
    FC Dallas bytter ut Jesus Ferreira med Logan Farrington. Dette er det andre byttet som Nico Estevez gjør i dagens kamp.
    73'
    Emiliano igoni (Austin FC) kommer til en målsjanse på Toyota Stadium, men klarer ikke å score.
    73'
    Inn: Jhojan Manuel Valencia Jimenez
    Ut: Daniel Pereira
    Bytte for Austin FC. Jhojan Manuel Valencia Jimenez kommer inn for Daniel Pereira på Toyota Stadium.
    74'
    Inn: CJ Fodrey
    Ut: Jader Obrian
    Jader Obrian (Austin FC) erstattes av CJ Fodrey.
    74'
    75'
    76'
    Hjørnespark til Austin FC
    78'
    80'
    Straffe til Austin FC
    82'
    82'
    Austin FC scorer på straffe!
    FC Dallas 2 - 1 Austin FC
    Mål: Sebastian Driussi
    Sebastian Driussi banker inn et straffespark på Toyota Stadium og reduserer dermed til 2-1 for Austin FC.
    84'
    Inn: Herbert Endeley
    Ut: Tsiki Ntsabeleng
    FC Dallas gjør sitt fjerde bytte. Tsiki Ntsabeleng erstattes av Herbert Endeley.
    84'
    86'
    Frispark til FC Dallas på halvdelen til Austin FC.
    88'
    Jhojan Manuel Valencia Jimenez
    Sjanse! Austin FC avanserer forover, men Jhojan Manuel Valencia Jimenez avslutter utenfor.