Dommeren blåser i gang dagens kamp i Frisco.
    Portland Timbers angriper i Frisco, men blir avblåst for offside.
    9'
    Skudd utenfor mål, FC Dallas
    Alan Velasco
    FC Dallas avanserer forover i Frisco. Alan Velasco avslutter, men treffer ikke mål.
    10'
    Portland Timbers får tildelt et frispark
    Frispark til Portland Timbers på halvdelen til FC Dallas.
    15'
    FC Dallas får tildelt et frispark
    FC Dallas tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Juan Mosquera
    Portland Timbers angriper, men Armando Villarreal blåser for offside.
    18'
    I Frisco har et frispark blitt tildelt bortelag.
    18'
    Frispark for Portland Timbers på egen banehalvdel.
    21'
    Armando Villarreal signaliserer et frispark til Portland Timbers på egen banehalvdel.
    23'
    27'
    Gult kort til FC Dallas
    Alan Velasco (FC Dallas) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    28'
    Skudd utenfor mål, Portland Timbers
    Santiago Moreno
    Santiago Moreno (Portland Timbers) fyrer av et skudd på Toyota Stadium – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    30'
    Armando Villarreal signaliserer et frispark til FC Dallas.
    33'
    33'
    Portland Timbers får tildelt et hjørnespark
    Eryk Williamson
    I Frisco slår Eryk Williamson en corner fra venstre.
    35'
    FC Dallas får tildelt et hjørnespark
    Jesus Ferreira
    Armando Villarreal tildeler FC Dallas en corner. Jesus Ferreira sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    FC Dallas, prøver et skudd, men det reddes
    Aljaz Ivacic
    37'
    Skudd på mål, FC Dallas
    Geovane Jesus
    FC Dallas avanserer forover og Geovane Jesus kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    37'
    37'
    Sebastian Lletget
    Sebastian Lletget (FC Dallas) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    37'
    38'
    39'
    FC Dallas fosser forover og Alan Velasco fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    39'
    39'
    Jesus Ferreira (FC Dallas) slår en corner fra høyre side på Toyota Stadium.
    40'
    Geovane Jesus (FC Dallas) header mot mål, men ballen går utenfor.
    40'
    Portland Timbers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Juan David Mosquera (Portland Timbers) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Toyota Stadium.
    41'
    Frispark for FC Dallas på egen banehalvdel.
    43'
    Edwin Cerrillo
    Dommeren gir Edwin Cerrillo (FC Dallas) et gult kort.
    44'
    Frispark Portland Timbers.
    44'
    Portland Timbers slipper å klare seg uten Juan David Mosquera som kommer tilbake på banen igjen.
    44'
    Diego Gutierrez
    Portland Timbers angriper, men blir avblåst for offside.
    45'
    Målsjanse! Sebastian Lletget (FC Dallas) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+1
    Alan Velasco (FC Dallas) løfter inn en corner fra venstre på Toyota Stadium.
    45'+2
    45'+2
    Armando Villarreal signaliserer et frispark til FC Dallas på egen banehalvdel.
    47'
    48'
    Frispark i en god posisjon for FC Dallas!
    56'
    Sjanse! FC Dallas avanserer forover, men Sebastian Lletget avslutter utenfor.
    57'
    Alan Velasco (FC Dallas) slår en corner fra venstre side på Toyota Stadium.
    59'
    Paul Arriola
    Paul Arriola (FC Dallas) kommer til en målsjanse på Toyota Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    60'
    Portland Timbers angriper i Frisco. Santiago Moreno fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Spillerbytte - Portland Timbers
    Inn: Dairon Asprilla
    Ut: Diego Gutierrez
    Bytte for Portland Timbers. Dairon Asprilla kommer inn for Diego Gutierrez på Toyota Stadium.
    61'
    Inn: Jaroslaw Niezgoda
    Ut: Nathan
    Nathan (Portland Timbers) erstattes av Jaroslaw Niezgoda.
    61'
    I Frisco slår Santiago Moreno en corner fra venstre.
    61'
    63'
    63'
    Målsjanse på Toyota Stadium! Alan Velasco fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    63'
    63'
    64'
    FC Dallas blir avblåst for offside
    Nkosi Tafari
    FC Dallas fosser fremover, men Armando Villarreal blåser for offside på Toyota Stadium.
    64'
    Spillerbytte - FC Dallas
    Inn: Jesus Jimenez Nunez
    Ut: Sebastian Lletget
    FC Dallas bytter ut Sebastian Lletget med Jesus Jimenez Nunez. Dette er det første byttet som Nico Estevez gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Facundo Quignon
    Ut: Edwin Cerrillo
    Nico Estevez (FC Dallas) gjør sitt andre bytte for dagen. Facundo Quignon erstatter Edwin Cerrillo.
    65'
    66'
    Frispark til FC Dallas på halvdelen til Portland Timbers.
    66'
    67'
    Portland Timbers må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Dallas.
    72'
    74'
    74'
    74'
    74'
    74'
    Mål for FC Dallas!
    FC Dallas 1 - 0 Portland Timbers
    Mål: Facundo Quignon
    Målgivende: Geovane Jesus
    Mål! Facundo Quignon gir FC Dallas en 1-0 ledelse. Det er en fin assist fra Geovane Jesus.
    74'
    Jesus Jimenez Nunez
    FC Dallass Jesus Jimenez Nunez blåses av for offside på Toyota Stadium.
    76'
    Portland Timbers, prøver et skudd, men det reddes
    Maarten Paes
    77'
    Skudd på mål, Portland Timbers
    Portland Timbers angriper. Juan David Mosquera får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    77'
    77'
    I Frisco slår Jesus Ferreira en corner fra høyre.
    79'
    80'
    Facundo Quignon
    Facundo Quignon (FC Dallas) kommer til en målsjanse på Toyota Stadium, men klarer ikke å score.
    80'
    Inn: Tega Ikoba
    Ut: Juan Mosquera
    Portland Timbers bytter ut Juan David Mosquera med Tega Ikoba.
    80'
    81'
    Paxton Pomykal
    Paxton Pomykal (FC Dallas) pådrar seg et gult kort.
    81'
    84'
    Inn: Jose Antonio Martinez
    Ut: Alan Velasco
    Nico Estevez gjør dagens tredje bytte i Frisco, når han tar ut Alan Velasco og setter inn Jose Antonio Martinez.
    85'
    85'
    Sjanse til FC Dallas! Jesus Jimenez Nunez er nær ved å score, men keeper redder.
    85'
    85'
    Jesus Ferreira (FC Dallas) løfter inn en corner fra høyre på Toyota Stadium.
    86'
    Marco Farfan
    Marco Farfan (FC Dallas) fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    Inn: Larrys Mabiala
    Ut: Eric Miller
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Portland Timbers. Inn kommer Larrys Mabiala, mens Eric Miller tar plass på benken.
    86'
    Inn: Franck Boli
    Ut: Santiago Moreno
    Giovanni Savarese gjør dagens femte bytte i Frisco, når han tar ut Santiago Moreno og setter inn Franck Boli.
    86'
    FC Dallas angriper, men avslutningen til Paul Arriola går utenfor.
    90'
    Inn: Jader Obrian
    Ut: Jesus Ferreira
    Bytte for FC Dallas. Jader Obrian kommer inn for Jesus Ferreira på Toyota Stadium.
    90'
    Inn: Sam Junqua
    Ut: Geovane Jesus
    FC Dallas gjør sitt femte bytte. Geovane Jesus erstattes av Sam Junqua.
    90'
    Paxton Pomykal (FC Dallas) slår en corner fra høyre side på Toyota Stadium.
    90'+1
    90'+1
    Mål for Portland Timbers!
    FC Dallas 1 - 1 Portland Timbers
    Mål: Franck Boli
    Målgivende: Dairon Asprilla
    Mål! Franck Boli utligner til 1-1. Dairon Asprilla sto for den målgivende pasningen.
    90'+2
    90'+2
    90'+4
    90'+5
    Nkosi Tafari (FC Dallas) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.