Real Salt Lake angriper i Frisco. Andrew Brody fyrer av et skudd som går utenfor.
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til FC Dallas på egen banehalvdel.
    3'
    FC Dallas får tildelt et hjørnespark
    Andres Ricaurte
    Joseph Dickerson tildeler FC Dallas en corner. Andres Ricaurte sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    5'
    Skudd utenfor mål, FC Dallas
    Ryan Hollingshead
    FC Dallas angriper, men avslutningen til Ryan Hollingshead går utenfor.
    5'
    Bryan Acosta
    Bryan Acosta (FC Dallas) løfter inn en corner fra høyre på Toyota Stadium.
    12'
    Franco Jara
    Franco Jara (FC Dallas) kommer til en målsjanse på Toyota Stadium, men klarer ikke å score.
    12'
    FC Dallas tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark FC Dallas.
    17'
    Albert Rusnak
    Albert Rusnak (Real Salt Lake) fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Mål for Real Salt Lake!
    FC Dallas 0 - 1 Real Salt Lake
    Mål: Rubio Rubin
    Målgivende: Nick Besler
    Mål! Real Salt Lake tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Rubio Rubin på Toyota Stadium. Nick Besler sto for den målgivende pasningen.
    20'
    Franco Jara
    FC Dallas fosser forover og Franco Jara fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    21'
    21'
    Real Salt Lake får tildelt et frispark
    Frispark for Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    24'
    Gult kort til FC Dallas
    Dommeren gir Andres Ricaurte (FC Dallas) et gult kort.
    24'
    27'
    Andres Ricaurte (FC Dallas) slår en corner fra venstre side på Toyota Stadium.
    29'
    Jose Antonio Martinez
    Jose Antonio Martinez (FC Dallas) avanserer forover på Toyota Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    29'
    29'
    I Frisco slår Andres Ricaurte en corner fra venstre.
    29'
    30'
    Freddy Enrique Vargas Pinero
    Sjanse i Frisco! Freddy Vargas (FC Dallas) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    30'
    30'
    31'
    FC Dallas blir avblåst for offside
    Jader Obrian
    En av FC Dallass spillere blir avblåst for offside på Toyota Stadium.
    31'
    32'
    I Frisco slår Bryan Acosta en corner fra høyre.
    34'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    37'
    Målsjanse til FC Dallas! Bryan Acosta treffer mål, men keeper redder.
    39'
    39'
    39'
    Bryan Acosta (FC Dallas) slår en corner fra venstre side på Toyota Stadium.
    41'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for FC Dallas...
    43'
    FC Dallas scorer på straffe!
    FC Dallas 1 - 1 Real Salt Lake
    Mål: Franco Jara
    Franco Jara setter ballen i mål fra straffemerket på Toyota Stadium. Dermed står det 1-1 i Frisco.
    43'
    Franco Jara
    FC Dallas angriper. Franco Jara får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'
    45'
    Joseph Dickerson tildeler FC Dallas en corner. Freddy Vargas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'
    Franco Jara
    Målsjanse på Toyota Stadium! Franco Jara fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'
    45'
    46'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til FC Dallas.
    47'
    Real Salt Lake tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    Frispark til FC Dallas på halvdelen til Real Salt Lake.
    48'
    49'
    51'
    Frispark for FC Dallas på egen banehalvdel.
    53'
    FC Dallas fosser forover og Freddy Vargas fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    54'
    54'
    54'
    Matt Hedges
    FC Dallas avanserer forover i Frisco. Matt Hedges avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    55'
    55'
    FC Dallas angriper, men Joseph Dickerson blåser for offside.
    55'
    Sjanse! FC Dallas avanserer forover, men Jader Obrian avslutter utenfor.
    57'
    Real Salt Lake blir avblåst for offside
    Anderson Julio
    Real Salt Lake fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    58'
    I Frisco har et frispark blitt tildelt bortelag.
    59'
    Freddy Vargas (FC Dallas) løfter inn en corner fra venstre på Toyota Stadium.
    60'
    Albert Rusnak (Real Salt Lake) kommer seg fri på Toyota Stadium, men avslutningen går utenfor.
    61'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Real Salt Lake.
    62'
    Spillerbytte - FC Dallas
    Inn: Bressan
    Ut: Jose Antonio Martinez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Dallas. Inn kommer Bressan, mens Jose Antonio Martinez tar plass på benken.
    64'
    64'
    Freddy Vargas (FC Dallas) slår en corner fra høyre side på Toyota Stadium.
    67'
    Frispark i en god posisjon for Real Salt Lake!
    69'
    Bressan
    Dommer Joseph Dickerson gir Bressan (FC Dallas) et gult kort.
    69'
    Franco Jara
    Målsjanse! Franco Jara (FC Dallas) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    72'
    Inn: Paxton Pomykal
    Ut: Freddy Enrique Vargas Pinero
    Luchi Gonzalez (FC Dallas) gjør sitt andre bytte for dagen. Paxton Pomykal erstatter Freddy Vargas.
    72'
    Aaron Herrera
    Aaron Herrera (Real Salt Lake) kommer seg fri på Toyota Stadium, men avslutningen går utenfor.
    73'
    Real Salt Lake angriper i Frisco. Anderson Julio fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Paxton Pomykal
    Sjanse! FC Dallas avanserer forover, men Paxton Pomykal avslutter utenfor.
    75'
    Joseph Dickerson tildeler FC Dallas en corner. Bryan Acosta sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    75'
    I Frisco slår Bryan Acosta en corner fra venstre.
    77'
    78'
    Spillerbytte - Real Salt Lake
    Inn: Justin Meram
    Ut: Anderson Julio
    Real Salt Lake bytter ut Anderson Julio med Justin Meram.
    79'
    Real Salt Lake får tildelt et hjørnespark
    Albert Rusnak (Real Salt Lake) løfter inn en corner fra høyre på Toyota Stadium.
    80'
    80'
    Inn: Douglas Martinez
    Ut: Rubio Rubin
    Rubio Rubin (Real Salt Lake) erstattes av Douglas Martinez.
    81'
    I Frisco har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    83'
    Mål for FC Dallas!
    FC Dallas 2 - 1 Real Salt Lake
    Mål: Ryan Hollingshead
    Målgivende: Paxton Pomykal
    Mål! Ryan Hollingshead gir FC Dallas ledelsen 2-1 i Frisco. Paxton Pomykal var nest sist på ballen.
    84'
    FC Dallas 2 - 2 Real Salt Lake
    Mål: Damir Kreilach
    Målgivende: Aaron Herrera
    Damir Kreilach (Real Salt Lake) header ballen i mål og utligner til 2-2 på Toyota Stadium. Det er en fin assist fra Aaron Herrera.
    86'
    Inn: Szabolcs Schon
    Ut: Jader Obrian
    Luchi Gonzalez gjør dagens tredje bytte i Frisco, når han tar ut Jader Obrian og setter inn Szabolcs Schon.
    87'
    87'
    Nick Besler
    Real Salt Lake avanserer forover i Frisco. Nick Besler avslutter, men treffer ikke mål.
    88'
    Inn: Donald Toia
    Ut: Andrew Brody
    Real Salt Lake bytter ut Andrew Brody med Donny Toia. Dette er det tredje byttet som Freddy Juarez gjør i dagens kamp.
    88'
    Inn: Erik Holt
    Ut: Pablo Ruiz
    Bytte for Real Salt Lake. Erik Holt kommer inn for Pablo Ruiz på Toyota Stadium.
    89'
    89'
    Gult kort til Real Salt Lake
    Justen Glad
    Justen Glad (Real Salt Lake) får et gult kort av dommer Joseph Dickerson.
    90'
    90'
    Bressan
    Bressan (FC Dallas) kommer til en målsjanse på Toyota Stadium, men klarer ikke å score.
    90'+1
    90'+2
    Aaron Herrera (Real Salt Lake) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.