Alan Velasco (FC Dallas) slår en corner fra venstre side på Toyota Stadium.
    12'
    FC Dallas tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Jader Obrian
    FC Dallas avanserer forover i Frisco. Jader Obrian avslutter, men treffer ikke mål.
    15'
    Vancouver Whitecaps FC angriper, men Jon Freemon blåser for offside.
    15'
    Vancouver Whitecaps FC, prøver et skudd, men det reddes
    Yohei Takaoka
    15'
    Jesus Ferreira
    Jesus Ferreira (FC Dallas) avanserer forover på Toyota Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    16'
    16'
    Vancouver Whitecaps FC angriper, men blir avblåst for offside.
    17'
    Frispark for Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    19'
    I Frisco slår Jesus Ferreira en corner fra høyre.
    20'
    23'
    Mål for Vancouver Whitecaps FC!
    FC Dallas 0 - 1 Vancouver Whitecaps FC
    Mål: Pedro Vite
    I Frisco tar Vancouver Whitecaps FC ledelsen 0-1 etter et mål av Pedro Vite.
    23'
    I Frisco har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    Frispark FC Dallas.
    29'
    Jon Freemon tildeler FC Dallas en corner. Jesus Ferreira sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    31'
    Offside! Alan Velasco (FC Dallas) er alene igjennom, men dommer Jon Freemon ser at linjemannen er oppe med flagget.
    31'
    Frisparket tildelt FC Dallas er farlig nær Vancouver Whitecaps FCs målområde.
    35'
    Gult kort til Vancouver Whitecaps FC
    Mathias Laborda
    Mathias Nicolas Laborda Malsenido (Vancouver Whitecaps FC) får et gult kort av dommer Jon Freemon.
    35'
    Alan Velasco
    FC Dallas angriper i Frisco. Alan Velasco fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    37'
    Mål for FC Dallas!
    FC Dallas 1 - 1 Vancouver Whitecaps FC
    Mål: Jesus Ferreira
    Målgivende: Jader Obrian
    Mål! Jesus Ferreira utligner for FC Dallas. Stillingen er dermed 1-1 i Frisco. Jader Obrian sto for den målgivende pasningen.
    37'
    Jon Freemon signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC.
    42'
    Jon Freemon signaliserer et frispark til FC Dallas.
    47'
    Jesus Ferreira (FC Dallas) fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    Tsiki Ntsabeleng
    Målsjanse på Toyota Stadium! Tsiki Ntsabeleng fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    49'
    49'
    Målsjanse! Alan Velasco (FC Dallas) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    Jon Freemon signaliserer et frispark til FC Dallas på egen banehalvdel.
    51'
    54'
    FC Dallas 2 - 1 Vancouver Whitecaps FC
    Målgivende: Tsiki Ntsabeleng
    Mål! FC Dallas tar ledelsen 2-1 ved Jesus Ferreira. Tsiki Ntsabeleng var nest sist på ballen.
    54'
    Vancouver Whitecaps FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    Jon Freemon signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    56'
    Skudd utenfor mål, Vancouver Whitecaps FC
    58'
    Brian White
    Vancouver Whitecaps FC angriper i Frisco. Brian White avslutter på mål, men greier ikke å score.
    60'
    60'
    Sjanse! FC Dallas avanserer forover, men Tsiki Ntsabeleng avslutter utenfor.
    61'
    62'
    Sjanse i Frisco! Mathias Nicolas Laborda Malsenido (Vancouver Whitecaps FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    62'
    62'
    Jon Freemon tildeler Vancouver Whitecaps FC en corner. Julian Gressel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    Alessandro Schöpf (Vancouver Whitecaps FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Toyota Stadium.
    65'
    Spillerbytte - FC Dallas
    Inn: Bernard Kamungo
    Ut: Alan Velasco
    Bytte for FC Dallas. Bernard Kamungo kommer inn for Alan Velasco på Toyota Stadium.
    67'
    Spillerbytte - Vancouver Whitecaps FC
    Inn: Simon Becher
    Ut: Sergio Cordova
    Vanni Sartini (Vancouver Whitecaps FC) gjør sitt første bytte for dagen. Simon Becher erstatter Sergio Cordova.
    67'
    Inn: Luis Martins
    Ut: Ryan Raposo
    Vancouver Whitecaps FC bytter ut Ryan Raposo med Luis Martins. Dette er det andre byttet som Vanni Sartini gjør i dagens kamp.
    67'
    Alessandro Schöpf er tilbake på banen igjen.
    68'
    Brian White
    I Frisco header Brian White (Vancouver Whitecaps FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    69'
    Inn: Sebastien Ibeagha
    Ut: Tsiki Ntsabeleng
    Tsiki Ntsabeleng (FC Dallas) erstattes av Sebastien Ibeagha.
    70'
    71'
    Kan FC Dallas utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    72'
    73'
    Simon Becher
    Simon Becher (Vancouver Whitecaps FC) prøver å heade ballen i mål på Toyota Stadium, men mislykkes.
    73'
    73'
    75'
    Gult kort til FC Dallas
    Edwin Cerrillo (FC Dallas) mottar sitt første gule kort for dagen på Toyota Stadium.
    75'
    76'
    Inn: Deiber Caicedo
    Ut: Ranko Veselinovic
    Vanni Sartini gjør dagens tredje bytte i Frisco, når han tar ut Ranko Veselinovic og setter inn Deiber Caicedo.
    79'
    Julian Gressel (Vancouver Whitecaps FC) løfter inn en corner fra venstre på Toyota Stadium.
    80'
    I Frisco har et frispark blitt tildelt bortelag.
    81'
    Inn: Sam Junqua
    Ut: Jesus Ferreira
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Dallas. Inn kommer Sam Junqua, mens Jesus Ferreira tar plass på benken.
    82'
    Simon Becher (Vancouver Whitecaps FC) header ballen mot mål, men FC Dallas klarerer.