Frispark for Dornbirn på egen banehalvdel.
    Sjanse! Dornbirn avanserer forover, men Lars Nussbaumer avslutter utenfor.
    2'
    Nico Pichler (Leoben) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Birkenwiese.
    3'
    Christopher Jager tildeler Leoben en corner. Nico Pichler sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    3'
    Matija Horvat
    Matija Horvat (Leoben) fyrer av et skudd som går utenfor.
    4'
    Leoben angriper i Dornbirn, men blir avblåst for offside.
    4'
    Nico Pichler ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    5'
    Nico Pichler er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadion Birkenwiese.
    6'
    Christopher Jager signaliserer et frispark til Dornbirn på egen banehalvdel.
    7'
    I Dornbirn slår Kevin Friesenbichler en corner fra venstre.
    9'
    Josip Eskinja
    Leoben angriper i Dornbirn. Josip Eskinja avslutter på mål, men greier ikke å score.
    10'
    FC Dornbirn, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Leoben tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Christopher Jager signaliserer et frispark til Leoben på egen banehalvdel.
    14'
    16'
    Frisparket tildelt Leoben er farlig nær Dornbirns målområde.
    18'
    Frispark i en god posisjon for Leoben!
    21'
    Dommer Christopher Jager venter med å sette i gang spillet fordi Jakob Odehnal ligger nede.
    23'
    Moritz Heinrich (Leoben) slår en corner fra høyre side på Stadion Birkenwiese.
    24'
    Jakob Odehnal er på beina igjen og fortsetter kampen.
    25'
    Dornbirn må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Leoben.
    26'
    Christopher Jager tildeler Leoben en corner. Moritz Heinrich sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    28'
    Frispark til Dornbirn på halvdelen til Leoben.
    29'
    Dornbirn fosser fremover, men Christopher Jager blåser for offside på Stadion Birkenwiese.
    29'
    Christopher Jager signaliserer et frispark til Dornbirn.
    33'
    Anteo Fetahu
    Sjanse til Dornbirn! Anteo Fetahu er nær ved å score, men keeper redder.
    34'
    DSV Leoben, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Anteo Fetahu (Dornbirn) kommer seg fri på Stadion Birkenwiese, men avslutningen går utenfor.
    34'
    I Dornbirn har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    38'
    Frispark Dornbirn.
    43'
    Gult kort til DSV Leoben
    Marco Untergrabner
    Dommer Christopher Jager gir Marco Untergrabner (Leoben) et gult kort.
    43'
    I Dornbirn har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+3
    Gult kort til FC Dornbirn
    Dommeren gir Lars Nussbaumer (Dornbirn) et gult kort.
    45'+3
    Moritz Heinrich (Leoben) slår en corner fra venstre side på Stadion Birkenwiese.
    51'
    Christopher Jager signaliserer et frispark til Leoben.
    52'
    55'
    Julian Turi
    Julian Turi (Leoben) får et gult kort av dommer Christopher Jager.
    55'
    Dornbirn angriper, men avslutningen til Anteo Fetahu går utenfor.
    56'
    I Dornbirn slår Lars Nussbaumer en corner fra høyre.
    57'
    Moritz Heinrich
    Målsjanse! Moritz Heinrich (Leoben) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    57'
    Spillerbytte - DSV Leoben
    Inn: Thomas Hirschhofer
    Ut: Cheikhou Dieng
    Bytte for Leoben. Thomas Hirschhofer kommer inn for Cheikhou Dieng på Stadion Birkenwiese.
    59'
    Inn: Josef Weberbauer
    Ut: Winfried Amoah
    Carsten Jancker (Leoben) gjør sitt andre bytte for dagen. Josef Weberbauer erstatter Winfried Amoah.
    59'
    Moritz Heinrich (Leoben) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Birkenwiese.
    60'
    68'
    Julian Turi
    Julian Turi (Leoben) header mot mål, men ballen går utenfor.
    68'
    Skade: FC Dornbirn
    71'
    Tilbake fra skade: FC Dornbirn
    72'
    Spillerbytte - FC Dornbirn
    Inn: Gabryel
    Ut: Felix Mandl
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Dornbirn. Inn kommer Gabryel, mens Felix Mandl tar plass på benken.
    73'
    74'
    Frispark til Leoben på halvdelen til Dornbirn.
    74'
    Inn: Cavafe
    Ut: Samuel Mischitz
    Dornbirn bytter ut Samuel Mischitz med Cavafe. Dette er det andre byttet som Eric Alexander Orie gjør i dagens kamp.
    78'
    I Dornbirn slår Moritz Heinrich en corner fra høyre.
    79'
    Skudd utenfor mål, DSV Leoben
    79'
    Lars Nussbaumer (Dornbirn) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Birkenwiese.
    83'
    Mål for FC Dornbirn!
    FC Dornbirn 1 - 0 DSV Leoben
    Mål: Ramon de Andrade Souza
    I Dornbirn tar Dornbirn ledelsen 1-0 etter et mål av Ramon de Andrade Souza.
    84'
    Mål for DSV Leoben!
    FC Dornbirn 1 - 1 DSV Leoben
    Mål: Josip Eskinja
    Målgivende: Kevin Friesenbichler
    Josip Eskinja (Leoben) header ballen i mål og utligner til 1-1. Kevin Friesenbichler sto for den målgivende pasningen.