2-1
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Frispark for FC Fakel Voronezh på egen banehalvdel.
    7'
    Kirill Levnikov signaliserer et frispark til FC Torpedo Moskva på egen banehalvdel.
    8'
    FC Torpedo Moskva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Roman Akbashev
    Roman Akbashev (FC Fakel Voronezh) fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    Gult kort til FC Torpedo Moskva
    Stefan Sapic
    Stefan Sapic (FC Torpedo Moskva) mottar sitt første gule kort for dagen på Tsentralnyi Profsoyuz Stadium.
    16'
    Frisparket tildelt FC Fakel Voronezh er farlig nær FC Torpedo Moskvas målområde.
    16'
    Igor Kalinin
    Sjanse i Voronezh! Igor Kalinin (FC Fakel Voronezh) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    20'
    FC Torpedo Moskva, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    En av FC Fakel Voronezhs spillere blir avblåst for offside.
    22'
    Georgi Gongadze (FC Fakel Voronezh) vinkes av for offside i Voronezh.
    23'
    Kirill Levnikov signaliserer et frispark til FC Fakel Voronezh på egen banehalvdel.
    24'
    FC Fakel Voronezh angriper. Roman Akbashev får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    25'
    25'
    Frispark for FC Torpedo Moskva på egen banehalvdel.
    26'
    Mål for FC Torpedo Moskva!
    FC Fakel Voronezh 0 - 1 FC Torpedo Moskva
    Mål: Igor Lebedenko
    Igor Lebedenko setter ballen i nettet og FC Torpedo Moskva leder nå 0-1.
    28'
    Frispark til FC Torpedo Moskva på halvdelen til FC Fakel Voronezh.
    30'
    Dommer Kirill Levnikov venter med å sette i gang spillet fordi David Karaev ligger nede.
    30'
    David Karaev er tilbake på banen igjen.
    30'
    I Voronezh slår Ivan Enin en corner fra høyre.
    32'
    FC Fakel Voronezh tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Frispark FC Fakel Voronezh.
    33'
    Georgi Gongadze
    FC Fakel Voronezh angriper i Voronezh. Georgi Gongadze avslutter på mål, men greier ikke å score.
    34'
    34'
    Andrey Mendel
    Målsjanse! Andrey Mendel (FC Fakel Voronezh) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    36'
    Irakliy Kvekveskiri
    FC Fakel Voronezh angriper, men avslutningen til Irakli Kvekveskiri går utenfor.
    38'
    Spillet på Tsentralnyi Profsoyuz Stadium er stoppet midlertidig fordi Igor Savic ligger nede.
    39'
    FC Torpedo Moskva slipper å klare seg uten Igor Savic som kommer tilbake på banen i Voronezh.
    41'
    Mål for FC Fakel Voronezh!
    FC Fakel Voronezh 1 - 1 FC Torpedo Moskva
    Mål: Khyzyr Appaev
    Målgivende: Evgeni Shlyakov
    Mål! FC Fakel Voronezhutligner til 1-1 etter en heading av Khyzyr Appaev. Flott spill fra Evgeni Shlyakov før målet.
    41'
    Kirill Levnikov tildeler FC Fakel Voronezh en corner. Roman Akbashev sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    44'
    FC Fakel Voronezh 2 - 1 FC Torpedo Moskva
    Mål: Sergey Bozhin
    Målgivende: Roman Akbashev
    Mål! Sergey Bozhin (FC Fakel Voronezh) scorer med hodet. Dermed er stillingen 2-1 på Tsentralnyi Profsoyuz Stadium. Roman Akbashev sto for den målgivende pasningen.
    44'
    45'+1
    VAR sjekker om det er straffe til FC Torpedo Moskva
    45'+3
    Ingen straffe til FC Torpedo Moskva
    45'+3
    Spillerbytte - FC Torpedo Moskva
    Inn: Mario Curic
    Ut: Ivan Enin
    Nikolay Kovardaev gjør dagens første bytte i Voronezh, når han tar ut Ivan Enin og setter inn Mario Curic.
    46'
    47'
    47'
    Roman Akbashev (FC Fakel Voronezh) slår en corner fra venstre side på Tsentralnyi Profsoyuz Stadium.
    49'
    FC Fakel Voronezh fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    49'
    Offside! Khozimat Erkinov blir vinket av og FC Torpedo Moskva må dermed bygge opp et nytt angrep.
    51'
    53'
    Bojan Roganovic
    Dommeren gir Bojan Roganovic (FC Torpedo Moskva) et gult kort.
    54'
    54'
    56'
    58'
    Kirill Levnikov signaliserer et frispark til FC Fakel Voronezh.
    59'
    60'
    Igor Savic
    Igor Savic (FC Torpedo Moskva) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    60'
    63'
    FC Fakel Voronezh 2 - 2 FC Torpedo Moskva
    Mål: Igor Smolnikov
    Målgivende: Khozimat Erkinov
    Utligning! Igor Smolnikov setter ballen i mål og stillingen er nå 2-2. Khozimat Erkinov var nest sist på ballen.
    64'
    Spillerbytte - FC Fakel Voronezh
    Inn: Maksim Maksimov
    Ut: Georgi Gongadze
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Fakel Voronezh. Inn kommer Maksim Maksimov, mens Georgi Gongadze tar plass på benken.
    67'
    Inn: Ruslan Magal
    Ut: Evgeni Shlyakov
    FC Fakel Voronezh bytter ut Evgeni Shlyakov med Ruslan Magal. Dette er det andre byttet som Dmitry Pyatibratov gjør i dagens kamp.
    67'
    Roman Akbashev (FC Fakel Voronezh) løfter inn en corner fra høyre på Tsentralnyi Profsoyuz Stadium.
    69'
    Inn: Maksim Turischev
    Ut: Igor Lebedenko
    Igor Lebedenko (FC Torpedo Moskva) erstattes av Maksim Turischev.
    72'
    Inn: Mukhammad Sultonov
    Ut: David Karaev
    Bytte for FC Torpedo Moskva. Mukhammad Sultonov kommer inn for David Karaev på Tsentralnyi Profsoyuz Stadium.
    73'
    75'
    Khozimat Erkinov
    Khozimat Erkinov (FC Torpedo Moskva) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    75'
    I Voronezh slår Mario Curic en corner fra venstre.
    77'
    Irakli Kvekveskiri (FC Fakel Voronezh) avanserer forover på Tsentralnyi Profsoyuz Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    81'
    81'
    Inn: Oleg Dmitriev
    Ut: Andrey Mendel
    FC Fakel Voronezh gjør sitt tredje bytte. Andrey Mendel erstattes av Oleg Dmitriev.
    83'
    I Voronezh har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    83'
    Andre gule kort til FC Torpedo Moskva
    Utvisning! Stefan Sapic (FC Torpedo Moskva) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    83'
    Skudd utenfor mål, FC Fakel Voronezh
    84'
    85'
    Inn: Damien Le Tallec
    Ut: Khozimat Erkinov
    Nikolay Kovardaev (FC Torpedo Moskva) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Damien Le Tallec erstatter Khozimat Erkinov.
    85'
    86'
    87'
    Oleg Kozhemyakin ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    87'
    Inn: Egor Proshkin
    Ut: Oleg Kozhemyakin
    Nikolay Kovardaev (FC Torpedo Moskva) tar ut Oleg Kozhemyakin som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Egor Proshkin.
    90'
    Sergey Bozhin
    FC Fakel Voronezh fosser forover og Sergey Bozhin fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+2
    90'+2
    90'+3
    Kirill Levnikov tildeler FC Torpedo Moskva en corner. Mario Curic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.