Goncalo Inacio (Sporting CP) kommer til en målsjanse på Estadio Municipal de Famalicao, men klarer ikke å score.
    3'
    Skudd på mål, Sporting
    Paulinho
    Sporting CP angriper i Vila Nova de Famalicao. Paulinho avslutter på mål, men greier ikke å score.
    4'
    Sporting, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    FC Famalicao får tildelt et hjørnespark
    Santiago Colombatto
    Artur Soares Dias tildeler FC Famalicao en corner. Santiago Colombatto sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    5'
    FC Famalicao får tildelt et frispark
    Hidemasa Morita
    I Vila Nova de Famalicao har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    6'
    Skudd utenfor mål, FC Famalicao
    Francisco Moura
    Sjanse! FC Famalicao avanserer forover, men Francisco Moura avslutter utenfor.
    7'
    Sporting får tildelt et frispark
    Artur Soares Dias signaliserer et frispark til Sporting CP.
    7'
    Sporting får tildelt et hjørnespark
    Pedro Goncalves
    Pedro Goncalves (Sporting CP) slår en corner fra venstre side på Estadio Municipal de Famalicao.
    9'
    Trincao
    Paulinho skyter i stolpen! Nære på for Sporting CP.
    10'
    Målsjanse på Estadio Municipal de Famalicao! Pedro Goncalves fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    12'
    12'
    Frispark til FC Famalicao på halvdelen til Sporting CP.
    13'
    Trincao
    Målsjanse til Sporting CP! Trincao treffer mål, men keeper redder.
    15'
    15'
    Frispark for FC Famalicao på egen banehalvdel.
    16'
    FC Famalicao tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Sjanse i Vila Nova de Famalicao! Pedro Goncalves (Sporting CP) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    18'
    18'
    I Vila Nova de Famalicao slår Pedro Goncalves en corner fra venstre.
    18'
    Manuel Ugarte
    Frispark FC Famalicao.
    21'
    Gult kort til Sporting
    Manuel Ugarte (Sporting CP) pådrar seg et gult kort.
    21'
    FC Famalicao blir avblåst for offside
    Jhonder Cadiz
    FC Famalicao angriper, men Artur Soares Dias blåser for offside.
    23'
    Sporting blir avblåst for offside
    Paulinho
    Sporting CP angriper i Vila Nova de Famalicao, men blir avblåst for offside.
    23'
    Artur Soares Dias signaliserer et frispark til FC Famalicao.
    24'
    26'
    Artur Soares Dias signaliserer et frispark til FC Famalicao på egen banehalvdel.
    29'
    Goncalo Inacio (Sporting CP) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    29'
    Frispark for Sporting CP på egen banehalvdel.
    30'
    Sjanse til Sporting CP! Goncalo Inacio er nær ved å score, men keeper redder.
    32'
    32'
    33'
    Paulinho
    Sporting CP avanserer forover i Vila Nova de Famalicao. Paulinho avslutter, men treffer ikke mål.
    37'
    Frispark til Sporting CP på halvdelen til FC Famalicao.
    37'
    I Vila Nova de Famalicao har et frispark blitt tildelt bortelag.
    37'
    Jose Luis Rodriguez
    FC Famalicao fosser fremover, men Artur Soares Dias blåser for offside på Estadio Municipal de Famalicao.
    39'
    41'
    Trincao
    Trincao (Sporting CP) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    41'
    Mål for Sporting!
    FC Famalicao 0 - 1 Sporting
    Mål: Trincao
    Trincao dundrer ballen i mål og Sporting CP tar ledelsen 0-1 på Estadio Municipal de Famalicao.
    42'
    Målet til Sporting sjekkes av VAR
    43'
    Målet til Sporting blir stående
    43'
    Jose Luis Rodriguez (FC Famalicao) fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    45'
    Gult kort til FC Famalicao
    Ruben Lima
    Dommer Artur Soares Dias gir Ruben Lima (FC Famalicao) et gult kort.
    45'
    VAR sjekker om det er straffe til Sporting
    45'+2
    Dommeren dømmer straffe til Sporting
    45'+2
    Straffe til Sporting
    45'+3
    Sporting scorer på straffe!
    FC Famalicao 0 - 2 Sporting
    Mål: Pedro Goncalves
    Mål! Pedro Goncalves øker Sporting CPs ledelse til 0-2 etter et straffespark på Estadio Municipal de Famalicao.
    45'+3
    Jose Luis Rodriguez (FC Famalicao) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    46'
    Matheus Reis
    Matheus Reis (Sporting CP) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Municipal de Famalicao.
    46'
    Jeremiah St. Juste
    Dommer Artur Soares Dias gir Jeremiah St. Juste (Sporting CP) et gult kort.
    46'
    Sporting CP tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    Skudd på mål, FC Famalicao
    I Vila Nova de Famalicao får Jhonder Cadiz (FC Famalicao) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    49'
    FC Famalicao, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Matheus Reis (Sporting CP) vrir seg av smerte i gresset.
    50'
    Matheus Reis kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Municipal de Famalicao.
    50'
    52'
    Artur Soares Dias signaliserer et frispark til Sporting CP på egen banehalvdel.
    53'
    53'
    Riccieli
    Riccieli (FC Famalicao) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Municipal de Famalicao.
    53'
    FC Famalicao angriper, men blir avblåst for offside.
    55'
    Spillet på Estadio Municipal de Famalicao er stoppet midlertidig fordi Matheus Reis ligger nede.
    58'
    Spillerbytte - Sporting
    Inn: Arthur Gomes
    Ut: Matheus Reis
    Sporting CP bytter ut Matheus Reis med Arthur Gomes.
    59'
    Paulinho
    Sporting CP angriper i Vila Nova de Famalicao. Paulinho fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    Pedro Porro
    Pedro Porro (Sporting CP) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Municipal de Famalicao.
    62'
    Paulinho
    En av Sporting CPs spillere går i offside.
    62'
    63'
    Målet til Sporting blir annullert
    65'
    Spillerbytte - FC Famalicao
    Inn: Ivan Jaime
    Ut: Pele
    Joao Pedro Sousa gjør dagens første bytte i Vila Nova de Famalicao, når han tar ut Pele og setter inn Ivan Jaime.
    68'
    Inn: Zaydou Youssouf
    Ut: Ruben Lima
    Joao Pedro Sousa (FC Famalicao) gjør sitt andre bytte for dagen. Zaydou Youssouf erstatter Ruben Lima.
    68'
    Paulinho
    Paulinho (Sporting CP) avanserer forover på Estadio Municipal de Famalicao. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    69'
    69'
    70'
    Inn: Marcus Edwards
    Ut: Trincao
    Bytte for Sporting CP. Marcus Edwards kommer inn for Trincao på Estadio Municipal de Famalicao.
    70'
    En av FC Famalicaos spillere blir avblåst for offside på Estadio Municipal de Famalicao.
    72'
    Målsjanse på Estadio Municipal de Famalicao! Paulinho fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    72'
    72'
    Pedro Porro (Sporting CP) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Municipal de Famalicao.
    73'
    Pedro Porro
    Pedro Porro (Sporting CP) slår en corner fra høyre side på Estadio Municipal de Famalicao.
    73'
    74'
    Inn: Martin Aguirregabiria
    Ut: Alexandre Penetra
    FC Famalicao bytter ut Alexandre Penetra med Martin Aguirregabiria. Dette er det tredje byttet som Joao Pedro Sousa gjør i dagens kamp.
    74'
    I Vila Nova de Famalicao slår Pedro Porro en corner fra høyre.
    76'
    Enea Mihaj
    I Vila Nova de Famalicao header Paulinho (Sporting CP) mot mål, men ballen går utenfor.
    77'
    77'
    Mål for FC Famalicao!
    FC Famalicao 1 - 2 Sporting
    Mål: Ivan Jaime
    Målgivende: Martin Aguirregabiria
    Mål! Ivan Jaime holder FC Famalicaoet inne i kampen med en redusering til 1-2. Det er en fin assist fra Martin Aguirregabiria.
    78'
    Inn: Rui Fonte
    Ut: Jhonder Cadiz
    Joao Pedro Sousa gjør dagens fjerde bytte i Vila Nova de Famalicao, når han tar ut Jhonder Cadiz og setter inn Rui Fonte.
    80'
    Inn: Alex Millan
    Ut: Ivo Rodrigues
    Joao Pedro Sousa (FC Famalicao) gjør sitt femte bytte for dagen. Alex Millan erstatter Ivo Rodrigues.
    80'
    Inn: Ricardo Esgaio
    Ut: Paulinho
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting CP. Inn kommer Ricardo Esgaio, mens Paulinho tar plass på benken.
    81'
    81'
    Rui Fonte
    Dommeren gir Rui Fonte (FC Famalicao) et gult kort.
    84'
    84'
    84'
    Rui Fonte
    Sporting CP angriper på Estadio Municipal de Famalicao. Paulinho header utenfor.
    85'
    Rui Fonte (FC Famalicao) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Municipal de Famalicao.
    85'
    Rui Fonte ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    85'
    86'
    87'
    Sporting CP slipper å klare seg uten Rui Fonte som kommer tilbake på banen i Vila Nova de Famalicao.
    87'
    Rui Fonte ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Vila Nova de Famalicao.
    87'
    88'
    Pedro Porro
    Pedro Porro (Sporting CP) pådrar seg et gult kort.
    89'
    Frispark i en god posisjon for FC Famalicao!
    89'
    90'+5
    Artur Soares Dias signaliserer et frispark til FC Famalicao like utenfor Sporting CP-området.