Mål for FC Groningen!
    FC Groningen 1 - 0 NEC Nijmegen
    Mål: Michael De Leeuw
    Målgivende: Tomas Suslov
    Mål! Michael De Leeuw gir FC Groningen ledelsen 1-0 etter en velplassert heading. Det er en fin assist fra Tomas Suslov.
    2'
    NEC Nijmegen får tildelt et hjørnespark
    Souffian El Karouani
    Sander van der Eijk tildeler NEC Nijmegen en corner. Souffian El Karouani sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    4'
    Souffian El Karouani (NEC Nijmegen) slår en corner fra høyre side på Hitachi Capital Mobility Stadium.
    5'
    NEC Nijmegen blir avblåst for offside
    Jonathan Okita
    NEC Nijmegen angriper, men blir avblåst for offside.
    6'
    NEC Nijmegen får tildelt et frispark
    Frispark for NEC Nijmegen på egen banehalvdel.
    9'
    NEC Nijmegen fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    10'
    FC Groningen blir avblåst for offside
    Jørgen Strand Larsen
    En av FC Groningens spillere blir avblåst for offside.
    12'
    Skudd på mål, NEC Nijmegen
    NEC Nijmegen angriper i Groningen. Jonathan Okita avslutter på mål, men greier ikke å score.
    13'
    NEC Nijmegen, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    13'
    Bart Van Rooij
    Sjanse i Groningen! Bart Van Rooij (NEC Nijmegen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    13'
    13'
    Mål for NEC Nijmegen!
    FC Groningen 1 - 1 NEC Nijmegen
    Mål: Ali Akman
    Mål! Ali Akman utligner for NEC Nijmegen. Stillingen er dermed 1-1 i Groningen.
    13'
    16'
    Skudd utenfor mål, NEC Nijmegen
    Edgar Barreto
    NEC Nijmegen angriper på Hitachi Capital Mobility Stadium, men Edgar Barreto header utenfor.
    16'
    Rødt kort til NEC Nijmegen
    NEC Nijmegen må klare seg uten Souffian El Karouani etter at han får et direkte rødt kort!
    17'
    Gult kort til FC Groningen
    Dommer Sander van der Eijk viser Jørgen Strand Larsen (FC Groningen) det gule kortet.
    17'
    NEC Nijmegen angriper, og Jonathan Okita sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    17'
    Frispark til NEC Nijmegen på halvdelen til FC Groningen.
    17'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    18'
    Rødt kort!
    Spilleren på NEC Nijmegen får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    19'
    Magnus Mattsson
    NEC Nijmegen avanserer forover i Groningen. Magnus Mattsson avslutter, men treffer ikke mål.
    19'
    FC Groningen får tildelt et hjørnespark
    Laros Duarte
    I Groningen slår Laros Duarte en corner fra høyre.
    22'
    FC Groningen 2 - 1 NEC Nijmegen
    Mål: Jørgen Strand Larsen
    Målgivende: Laros Duarte
    Jørgen Strand Larsen header ballen i mål og FC Groningen leder dermed 2-1. Flott spill fra Laros Duarte før målet.
    22'
    FC Groningen får tildelt et frispark
    I Groningen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    Frispark NEC Nijmegen.
    28'
    Frispark i en god posisjon for NEC Nijmegen!
    28'
    FC Groningen 2 - 2 NEC Nijmegen
    Mål: Lasse Schone
    Mål! NEC Nijmegen utligner på Hitachi Capital Mobility Stadium. Målscorer: Lasse Schone.
    29'
    Mo El Hankouri
    En av FC Groningens spillere går i offside.
    31'
    FC Groningen 2 - 3 NEC Nijmegen
    Mål: Magnus Mattsson
    Mål! Magnus Mattsson gir NEC Nijmegen en 2-3 ledelse.
    32'
    FC Groningen angriper i Groningen, men blir avblåst for offside.
    37'
    Skudd utenfor mål, FC Groningen
    Tomas Suslov
    Tomas Suslov (FC Groningen) kommer til en målsjanse på Hitachi Capital Mobility Stadium, men klarer ikke å score.
    39'
    Laros Duarte (FC Groningen) løfter inn en corner fra venstre på Hitachi Capital Mobility Stadium.
    41'
    Det blir farlig! Frispark for FC Groningen er nær straffområde.
    41'
    Skudd på mål, FC Groningen
    Målsjanse på Hitachi Capital Mobility Stadium! Jørgen Strand Larsen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    42'
    FC Groningen, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Laros Duarte (FC Groningen) slår en corner fra venstre side på Hitachi Capital Mobility Stadium.
    42'
    Sander van der Eijk tildeler FC Groningen en corner. Laros Duarte sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    FC Groningen angriper på Hitachi Capital Mobility Stadium. Jørgen Strand Larsen header utenfor.
    43'
    Sander van der Eijk signaliserer et frispark til FC Groningen på egen banehalvdel.
    44'
    Laros Duarte (FC Groningen) løfter inn en corner fra høyre på Hitachi Capital Mobility Stadium.
    44'
    I Groningen slår Laros Duarte en corner fra venstre.
    45'
    Spillerbytte - FC Groningen
    Inn: Daleho Irandust
    Ut: Bart van Hintum
    Danny Buijs gjør dagens første bytte i Groningen, når han tar ut Bart van Hintum og setter inn Daleho Irandust.
    46'
    Kan FC Groningen utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    48'
    NEC Nijmegen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    Jonathan Okita (NEC Nijmegen) avanserer forover på Hitachi Capital Mobility Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    51'
    51'
    Sander van der Eijk tildeler FC Groningen en corner. Laros Duarte sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    52'
    53'
    Lasse Schone
    Sander van der Eijk tildeler NEC Nijmegen en corner. Lasse Schone sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    56'
    Lasse Schone (NEC Nijmegen) slår en corner fra høyre side på Hitachi Capital Mobility Stadium.
    57'
    Sander van der Eijk signaliserer et frispark til NEC Nijmegen.
    60'
    Mo El Hankouri (FC Groningen) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    60'
    I Groningen slår Lasse Schone en corner fra høyre.
    62'
    Lasse Schone (NEC Nijmegen) løfter inn en corner fra venstre på Hitachi Capital Mobility Stadium.
    63'
    65'
    Calvin Verdonk
    Målsjanse til NEC Nijmegen! Calvin Verdonk treffer mål, men keeper redder.
    65'
    65'
    Inn: Cyril Ngonge
    Ut: Paulos Abraham
    Danny Buijs (FC Groningen) gjør sitt andre bytte for dagen. Cyril Ngonge erstatter Paulos Abraham.
    66'
    NEC Nijmegen angriper i Groningen. Magnus Mattsson fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Cyril Ngonge
    Cyril Ngonge (FC Groningen) kommer seg fri på Hitachi Capital Mobility Stadium, men avslutningen går utenfor.
    68'
    Jonathan Okita (NEC Nijmegen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Dommer Sander van der Eijk venter med å sette i gang spillet fordi Edgar Barreto ligger nede.
    73'
    NEC Nijmegen slipper å klare seg uten Edgar Barreto som kommer tilbake på banen i Groningen.
    74'
    Dommer Sander van der Eijk gir Laros Duarte (FC Groningen) et gult kort.
    75'
    Inn: Romano Postema
    Ut: Tomas Suslov
    FC Groningen gjør sitt tredje bytte. Tomas Suslov erstattes av Romano Postema.
    78'
    Inn: Damil Dankerlui
    Ut: Michael De Leeuw
    FC Groningen bytter ut Michael De Leeuw med Damil Dankerlui. Dette er det fjerde byttet som Danny Buijs gjør i dagens kamp.
    78'
    I Groningen header Cyril Ngonge (FC Groningen) mot mål, men ballen går utenfor.
    78'
    FC Groningen 3 - 3 NEC Nijmegen
    Mål: Romano Postema
    Målgivende: Damil Dankerlui
    Mål! FC Groningenutligner til 3-3 etter en heading av Romano Postema. Damil Dankerlui var nest sist på ballen.
    80'
    Spillerbytte - NEC Nijmegen
    Inn: Ivan Marquez
    Ut: Ali Akman
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for NEC Nijmegen. Inn kommer Ivan Marquez, mens Ali Akman tar plass på benken.