0-1
0-2
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    2'
    Frispark for FC Haka Valkeakoski på egen banehalvdel.
    3'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    6'
    I Valkeakoski slår Jair en corner fra høyre.
    9'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til FC Haka Valkeakoski på egen banehalvdel.
    12'
    I Valkeakoski har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Jair (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra høyre på Tehtaan Kenttä.
    13'
    Skudd utenfor mål, Tampereen Ilves
    Miska Rautiola
    14'
    Ilari Mettala
    Tampereen Ilves angriper. Ilari Mettala får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    16'
    FC Haka Valkeakoski, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    FC Haka Valkeakoski angriper, men blir avblåst for offside.
    19'
    Eero Markkanen
    I Valkeakoski header Eero Markkanen (FC Haka Valkeakoski) mot mål, men ballen går utenfor.
    20'
    22'
    23'
    Jair
    Jair (Tampereen Ilves) kommer til en målsjanse på Tehtaan Kenttä, men klarer ikke å score.
    24'
    Tampereen Ilves fosser forover og Ilari Mettala fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    28'
    28'
    Mattias Gestranius tildeler Tampereen Ilves en corner. Eetu Mommo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    Skade: FC Haka Valkeakoski
    30'
    Tilbake fra skade: FC Haka Valkeakoski
    30'
    Spillerbytte - FC Haka Valkeakoski
    Inn: Tino Purme
    Ut: Mohamed Kamara
    FC Haka Valkeakoski gjør sitt første bytte. Medo erstattes av Tino Purme.
    31'
    32'
    Anton Popovitch
    FC Haka Valkeakoski avanserer forover i Valkeakoski. Anton Popovitch avslutter, men treffer ikke mål.
    34'
    Mål for Tampereen Ilves!
    FC Haka Valkeakoski 0 - 1 Tampereen Ilves
    Mål: Ilari Mettala
    Mål! Ilari Mettala gir Tampereen Ilves ledelsen 0-1 i Valkeakoski.
    36'
    Maximus Tainio (FC Haka Valkeakoski) slår en corner fra høyre side på Tehtaan Kenttä.
    40'
    Frispark Tampereen Ilves.
    42'
    42'
    Mattias Gestranius tildeler FC Haka Valkeakoski en corner. Anton Popovitch sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    44'
    Tino Purme
    Sjanse til FC Haka Valkeakoski! Tino Purme er nær ved å score, men keeper redder.
    46'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    46'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    48'
    FC Haka Valkeakoski tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    50'
    FC Haka Valkeakoski 0 - 2 Tampereen Ilves
    Mål! Ilari Mettala øker Tampereen Ilvess ledelse til 0-2 på Tehtaan Kenttä.
    52'
    Tampereen Ilves angriper i Valkeakoski. Miska Rautiola fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    Anton Popovitch (FC Haka Valkeakoski) slår en corner fra høyre side på Tehtaan Kenttä.
    53'
    Inn: Jonni Thusberg
    Ut: Maximus Tainio
    FC Haka Valkeakoski bytter ut Maximus Tainio med Jonni Thusberg.
    54'
    Inn: Salomo Ojala
    Ut: Antto Hilska
    Teemu Tainio gjør dagens andre bytte i Valkeakoski, når han tar ut Antto Hilska og setter inn Salomo Ojala.
    54'
    Kan Tampereen Ilves utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    55'
    58'
    En av FC Haka Valkeakoskis spillere går i offside.
    60'
    62'
    64'
    Gult kort til FC Haka Valkeakoski
    Tino Purme
    Tino Purme (FC Haka Valkeakoski) får et gult kort av dommer Mattias Gestranius.
    68'
    Frispark til FC Haka Valkeakoski på halvdelen til Tampereen Ilves.
    71'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Eemeli Raittinen
    Ut: Lauri Ala-Myllymaki
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tampereen Ilves. Inn kommer Eemeli Raittinen, mens Lauri Ala-Myllymaki tar plass på benken.
    75'
    Inn: Tuure Siira
    Ut: Naatan Skytta
    Tampereen Ilves bytter ut Naatan Skytta med Tuure Siira. Dette er det andre byttet som Jarkko Wiss gjør i dagens kamp.
    75'
    I Valkeakoski slår Anton Popovitch en corner fra høyre.
    77'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Jair
    Dommer Mattias Gestranius gir Jair (Tampereen Ilves) et gult kort.
    77'
    Frispark FC Haka Valkeakoski.
    77'
    Salomo Ojala
    Sjanse! FC Haka Valkeakoski avanserer forover, men Salomo Ojala avslutter utenfor.
    78'
    80'
    Anton Popovitch (FC Haka Valkeakoski) løfter inn en corner fra høyre på Tehtaan Kenttä.
    81'
    Henri Malundama
    FC Haka Valkeakoski angriper i Valkeakoski. Henri Malundama fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Inn: Doni Arifi
    Ut: Ilari Mettala
    Ilari Mettala (Tampereen Ilves) erstattes av Doni Arifi.
    83'
    Inn: Saibou Keita
    Ut: Eero Markkanen
    Teemu Tainio (FC Haka Valkeakoski) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Saibou Keita erstatter Eero Markkanen.
    84'
    Inn: Tiemoko Fofana
    Ut: Joona Veteli
    Bytte for Tampereen Ilves. Tiemoko Fofana kommer inn for Joona Veteli på Tehtaan Kenttä.
    84'
    85'
    86'
    87'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til FC Haka Valkeakoski.
    88'
    Tampereen Ilves angriper i Valkeakoski. Miska Rautiola avslutter på mål, men greier ikke å score.