Ollila43' (Str.)
    Kai Meriluoto
    Tampereen Ilves angriper i Valkeakoski. Meriluoto fyrer av et skudd som går utenfor.
    2'
    Oliver Whyte (FC Haka Valkeakoski) løfter inn en corner fra venstre på Tehtaan Kenttä.
    3'
    Frispark FC Haka Valkeakoski.
    4'
    Petteri Pennanen (Tampereen Ilves) slår en corner fra venstre side på Tehtaan Kenttä.
    5'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    8'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark for FC Haka Valkeakoski på egen banehalvdel.
    11'
    FC Haka Valkeakoski tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    FC Haka Valkeakoski fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    14'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til FC Haka Valkeakoski på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    15'
    16'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Tuco
    Ariel Ngueukam (Tampereen Ilves) mottar sitt første gule kort for dagen på Tehtaan Kenttä.
    16'
    Janne-Pekka Laine
    FC Haka Valkeakoski angriper, men avslutningen til Janne-Pekka Laine går utenfor.
    18'
    20'
    Offside! Aapo Maenpaa (Tampereen Ilves) er alene igjennom, men dommer Mohammad Al-Emara ser at linjemannen er oppe med flagget.
    20'
    Oliver Whyte (FC Haka Valkeakoski) slår en corner fra venstre side på Tehtaan Kenttä.
    26'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Meriluoto (Tampereen Ilves) kommer seg fri på Tehtaan Kenttä, men avslutningen går utenfor.
    28'
    Mål for FC Haka Valkeakoski!
    FC Haka Valkeakoski 1 - 0 Tampereen Ilves
    Mål: Stavros Zarokostas
    Mål! Stavros Zarokostas gir FC Haka Valkeakoski en 1-0 ledelse.
    32'
    Lee Erwin
    Sjanse i Valkeakoski! Lee Erwin (FC Haka Valkeakoski) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    32'
    34'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til FC Haka Valkeakoski.
    35'
    35'
    36'
    Tatu Miettunen
    Tatu Miettunen (Tampereen Ilves) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    36'
    FC Haka Valkeakoski 2 - 0 Tampereen Ilves
    Mål: Lee Erwin
    Målgivende: Henri Malundama
    FC Haka Valkeakoski går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Lee Erwin. Henri Malundama var nest sist på ballen.
    40'
    42'
    Tampereen Ilves har fått straffespark på Tehtaan Kenttä!
    43'
    Tampereen Ilves scorer på straffe!
    FC Haka Valkeakoski 2 - 1 Tampereen Ilves
    Mål: Tuomas Ollila
    Mål! Tampereen Ilves reduserer til 2-1 etter et straffespark av Tuomas Ollila.
    43'
    Frispark til FC Haka Valkeakoski på halvdelen til Tampereen Ilves.
    44'
    Petteri Pennanen
    Målsjanse! Petteri Pennanen (Tampereen Ilves) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    47'
    48'
    Atte Sihvonen
    FC Haka Valkeakoski avanserer forover i Valkeakoski. Atte Sihvonen avslutter, men treffer ikke mål.
    50'
    Stavros Zarokostas
    FC Haka Valkeakoski angriper i Valkeakoski. Stavros Zarokostas fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    52'
    Doni Arifi
    Målsjanse på Tehtaan Kenttä! Doni Arifi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    52'
    I Valkeakoski slår Janne-Pekka Laine en corner fra høyre.
    54'
    I Valkeakoski slår Petteri Pennanen en corner fra venstre.
    58'
    Teemu Jantti
    Målsjanse på Tehtaan Kenttä! Teemu Jantti fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    59'
    FC Haka Valkeakoski, prøver et skudd, men det reddes
    59'
    I Valkeakoski har et frispark blitt tildelt bortelag.
    59'
    Mohammad Al-Emara tildeler FC Haka Valkeakoski en corner. Oliver Whyte sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    Anthony Herbert
    Målsjanse til FC Haka Valkeakoski! Anthony Herbert treffer mål, men keeper redder.
    61'
    61'
    62'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Badreddine Bushara
    Ut: Teemu Jantti
    Tampereen Ilves bytter ut Teemu Jantti med Badreddine Bushara.
    63'
    Inn: Patrick Loa Loa
    Ut: Kalle Katz
    Bytte for Tampereen Ilves. Patrick Loa Loa kommer inn for Kalle Katz på Tehtaan Kenttä.
    64'
    Spillerbytte - FC Haka Valkeakoski
    Inn: Seth Saarinen
    Ut: Vigori Jean Jaures Gbe
    Vigori Gbe (FC Haka Valkeakoski) erstattes av Seth Saarinen.
    64'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til FC Haka Valkeakoski.
    66'
    Seth Saarinen
    Seth Saarinen (FC Haka Valkeakoski) kommer seg fri på Tehtaan Kenttä, men avslutningen går utenfor.
    68'
    Inn: Logan Rogerson
    Ut: Stavros Zarokostas
    Bytte for FC Haka Valkeakoski. Logan Rogerson kommer inn for Stavros Zarokostas på Tehtaan Kenttä.
    68'
    Inn: Ntonalnto Atska
    Ut: Oliver Whyte
    Teemu Tainio (FC Haka Valkeakoski) gjør sitt tredje bytte for dagen. Donaldo Acka erstatter Oliver Whyte.
    68'
    Skade: Tampereen Ilves
    72'
    Inn: Eric Oteng
    Ut: Tuomas Ollila
    Toni Kallio gjør dagens tredje bytte i Valkeakoski, når han tar ut Tuomas Ollila og setter inn Eric Oteng.
    72'
    Tilbake fra skade: Tampereen Ilves
    72'
    Frispark Tampereen Ilves.
    73'
    74'
    76'
    Lee Erwin
    FC Haka Valkeakoski angriper i Valkeakoski. Lee Erwin avslutter på mål, men greier ikke å score.
    77'
    77'
    Inn: Jorn Vancamp
    Ut: Kai Meriluoto
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tampereen Ilves. Inn kommer Jorn Vancamp, mens Meriluoto tar plass på benken.
    79'
    Janne-Pekka Laine (FC Haka Valkeakoski) slår en corner fra høyre side på Tehtaan Kenttä.
    80'
    FC Haka Valkeakoski angriper i Valkeakoski. Janne-Pekka Laine avslutter på mål, men greier ikke å score.
    81'
    Logan Rogerson
    Logan Rogerson (FC Haka Valkeakoski) avanserer forover på Tehtaan Kenttä. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    81'
    82'
    82'
    Eero-Matti Auvinen
    Sjanse i Valkeakoski! Eero-Matti Auvinen (FC Haka Valkeakoski) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    82'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    85'
    87'
    Gult kort til FC Haka Valkeakoski
    Janne-Pekka Laine (FC Haka Valkeakoski) får et gult kort av dommer Mohammad Al-Emara.
    87'
    90'
    Inn: Tino Purme
    Ut: Janne-Pekka Laine
    FC Haka Valkeakoski bytter ut Janne-Pekka Laine med Tino Purme. Dette er det fjerde byttet som Teemu Tainio gjør i dagens kamp.
    90'+2
    Tuco
    Ariel Ngueukam (Tampereen Ilves) avanserer forover på Tehtaan Kenttä. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'+3
    90'+3
    FC Haka Valkeakoski angriper i Valkeakoski. Logan Rogerson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+4
    90'+4
    Sjanse! FC Haka Valkeakoski avanserer forover, men Logan Rogerson avslutter utenfor.