3-1
4-1
98
151

1. FC Köln må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra 1. FC Heidenheim.
    4'
    I Heidenheim an der Brenz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    5'
    Tobias Welz signaliserer et frispark til 1. FC Heidenheim.
    7'
    Linton Maina
    Målsjanse til 1. FC Köln! Linton Maina treffer mål, men keeper redder.
    10'
    FC Heidenheim, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Frispark for 1. FC Köln på egen banehalvdel.
    11'
    1. FC Heidenheim slår en corner fra venstre.
    13'
    Eren Dinkci
    1. FC Heidenheim angriper, men avslutningen til Eren Dinkci går utenfor.
    13'
    Mål for FC Heidenheim!
    FC Heidenheim 1 - 0 1. FC Köln
    Mål: Eren Dinkci
    Målgivende: Jan-Niklas Beste
    Mål! Eren Dinkci gir 1. FC Heidenheim en 1-0 ledelse. Jan-Niklas Beste var nest sist på ballen.
    16'
    1. FC Köln tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    FC Heidenheim 2 - 0 1. FC Köln
    Målgivende: Tim Kleindienst
    Mål! Eren Dinkci gir 1. FC Heidenheim en komfortabel 2-0 ledelse. Flott spill fra Tim Kleindienst før målet.
    22'
    Hjørnespark til 1. FC Köln.
    24'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jan-Niklas Beste (1. FC Heidenheim) vrir seg av smerte i gresset.
    27'
    1. FC Heidenheim slipper å klare seg uten Jan-Niklas Beste som kommer tilbake på banen igjen.
    28'
    Gult kort til 1. FC Köln
    Florian Kainz
    Florian Kainz (1. FC Köln) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    30'
    Frispark til 1. FC Heidenheim på halvdelen til 1. FC Köln.
    31'
    Tobias Welz signaliserer et frispark til 1. FC Heidenheim like utenfor 1. FC Köln-området.
    31'
    Benedikt Gimber
    Benedikt Gimber (1. FC Heidenheim) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    Tobias Welz signaliserer et frispark til 1. FC Heidenheim på egen banehalvdel.
    34'
    FC Heidenheim 3 - 0 1. FC Köln
    Kevin Sessa øker 1. FC Heidenheims ledelse til 3-0!
    36'
    Jan Thielmann
    Sjanse! 1. FC Köln avanserer forover, men Jan Thielmann avslutter utenfor.
    40'
    Kan 1. FC Heidenheim utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    41'
    Tim Kleindienst
    1. FC Heidenheim angriper. Tim Kleindienst får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    42'
    1. FC Köln, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Kevin Sessa (1. FC Heidenheim) fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Florian Kainz (1. FC Köln) slår en corner fra venstre side.
    45'
    Frispark for 1. FC Heidenheim på egen banehalvdel.
    45'+2
    Spillerbytte - 1. FC Köln
    Inn: Mark Uth
    Ut: Florian Kainz
    1. FC Köln gjør sitt første bytte. Florian Kainz erstattes av Mark Uth.
    46'
    Inn: Damion Downs
    Ut: Faride Alidou
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for 1. FC Köln. Inn kommer Damion Downs, mens Faride Alidou tar plass på benken.
    46'
    Frispark 1. FC Heidenheim.
    47'
    Tobias Welz tildeler 1. FC Heidenheim en corner. Kevin Sessa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    48'
    Frisparket tildelt 1. FC Heidenheim er farlig nær 1. FC Kölns målområde.
    48'
    Sjanse! 1. FC Heidenheim avanserer forover, men Kevin Sessa avslutter utenfor.
    48'
    Tobias Welz signaliserer et frispark til 1. FC Köln.
    49'
    Skudd på mål, 1. FC Köln
    50'
    50'
    Skudd utenfor mål, 1. FC Köln
    52'
    Frispark i en god posisjon for 1. FC Heidenheim!
    52'
    Timo Hubers
    Dommeren gir Timo Hubers (1. FC Köln) et gult kort.
    52'
    Frispark til 1. FC Köln på halvdelen til 1. FC Heidenheim.
    54'
    Inn: Rasmus Cartstensen
    Ut: Jan Thielmann
    Timo Schultz gjør dagens tredje bytte i Heidenheim an der Brenz, når han tar ut Jan Thielmann og setter inn Rasmus Cartstensen.
    55'
    55'
    56'
    I Heidenheim an der Brenz slår Jan-Niklas Beste en corner fra høyre.
    58'
    Jan-Niklas Beste (1. FC Heidenheim) løfter inn en corner fra høyre på Voith-Arena.
    58'
    Steffen Tigges
    1. FC Köln fosser forover og Steffen Tigges fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    60'
    60'
    Inn: Leart Paqarada
    Ut: Dominique Heintz
    1. FC Köln bytter ut Dominique Heintz med Leart Paqarada. Dette er det fjerde byttet som Timo Schultz gjør i dagens kamp.
    62'
    Mark Uth (1. FC Köln) slår en corner fra venstre side på Voith-Arena.
    62'
    Tobias Welz tildeler 1. FC Köln en corner. Mark Uth sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    63'
    I Heidenheim an der Brenz slår Leart Paqarada en corner fra høyre.
    64'
    64'
    64'
    Mål for 1. FC Köln!
    FC Heidenheim 3 - 1 1. FC Köln
    Mål: Steffen Tigges
    Målgivende: Rasmus Cartstensen
    Steffen Tigges scorer og reduserer dermed til 3-1. Rasmus Cartstensen sto for den målgivende pasningen.
    64'
    Målet til 1. FC Köln sjekkes av VAR
    65'
    Målet til 1. FC Köln blir stående
    66'
    Mark Uth
    Sjanse til 1. FC Köln! Mark Uth er nær ved å score, men keeper redder.
    68'
    68'
    69'
    69'
    1. FC Heidenheim fosser forover og Tim Kleindienst fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    70'
    70'
    I Heidenheim an der Brenz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    70'
    71'
    Florian Pick
    Sjanse i Heidenheim an der Brenz! Florian Pick (1. FC Heidenheim) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    72'
    72'
    72'
    73'
    Leart Paqarada (1. FC Köln) slår en corner fra høyre side på Voith-Arena.
    74'
    Mark Uth (1. FC Köln) løfter inn en corner fra venstre på Voith-Arena.
    75'
    1. FC Heidenheim tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    75'
    76'
    Gult kort til FC Heidenheim
    Tim Kleindienst (1. FC Heidenheim) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    76'
    Inn: Florian Dietz
    Ut: Eric Martel
    Bytte for 1. FC Köln. Florian Dietz kommer inn for Eric Martel på Voith-Arena.
    76'
    I Heidenheim an der Brenz slår Leart Paqarada en corner fra venstre.
    77'
    Florian Dietz
    Sjanse til 1. FC Köln! Florian Dietz er nær ved å score, men keeper redder.
    77'
    77'
    77'
    Linton Maina (1. FC Köln) får et gult kort av dommer Tobias Welz.
    77'
    FC Heidenheim 4 - 1 1. FC Köln
    Mål: Jan-Niklas Beste
    Målgivende: Florian Pick
    I Heidenheim an der Brenz øker 1. FC Heidenheim ledelsen til 4-1 takket være et mål av Jan-Niklas Beste. Det er en fin assist fra Florian Pick.
    78'
    Spillerbytte - FC Heidenheim
    Inn: Norman Theuerkauf
    Ut: Eren Dinkci
    Bernhard Raab (1. FC Heidenheim) gjør sitt andre bytte for dagen. Norman Theuerkauf erstatter Eren Dinkci.
    80'
    81'
    82'
    1. FC Heidenheim fosser fremover, men Tobias Welz blåser for offside på Voith-Arena.
    83'
    Leart Paqarada (1. FC Köln) slår en corner fra venstre side på Voith-Arena.
    84'
    Rasmus Cartstensen
    Målsjanse! Rasmus Cartstensen (1. FC Köln) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    84'
    85'
    85'
    En av 1. FC Heidenheims spillere blir avblåst for offside.
    86'
    Inn: Marvin Pieringer
    Ut: Jan-Niklas Beste
    Bernhard Raab gjør dagens tredje bytte i Heidenheim an der Brenz, når han tar ut Jan-Niklas Beste og setter inn Marvin Pieringer.
    87'
    Inn: Denis Thomalla
    Ut: Jan Schoppner
    1. FC Heidenheim bytter ut Jan Schoppner med Denis Thomalla. Dette er det fjerde byttet som Bernhard Raab gjør i dagens kamp.
    87'
    87'
    88'
    88'
    Leart Paqarada (1. FC Köln) løfter inn en corner fra venstre på Voith-Arena.
    90'
    90'
    Sjanse i Heidenheim an der Brenz! Tim Kleindienst (1. FC Heidenheim) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+1
    90'+1
    Det blir farlig! Frispark for 1. FC Köln er nær straffområde.
    90'+2
    Tobias Welz tildeler 1. FC Köln en corner. Leart Paqarada sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.