4-0
94
44

FC Heidenheim får tildelt et frispark
    Martin Petersen signaliserer et frispark til 1. FC Heidenheim på egen banehalvdel.
    1'
    FC Augsburg får tildelt et frispark
    Frispark til FC Augsburg på halvdelen til 1. FC Heidenheim.
    2'
    Skudd utenfor mål, FC Augsburg
    Arne Maier
    Arne Maier (FC Augsburg) kommer seg fri på Voith-Arena, men avslutningen går utenfor.
    2'
    Frispark for 1. FC Heidenheim på egen banehalvdel.
    3'
    FC Heidenheim får tildelt et hjørnespark
    6'
    Skudd utenfor mål, FC Heidenheim
    Lennard Maloney
    Sjanse! 1. FC Heidenheim avanserer forover, men Lennard Maloney avslutter utenfor.
    6'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Heidenheim
    7'
    Dommeren dømmer straffe til FC Heidenheim
    8'
    Straffe til FC Heidenheim
    8'
    FC Heidenheim scorer på straffe!
    FC Heidenheim 1 - 0 FC Augsburg
    Mål: Paul Wanner
    Mål! 1. FC Heidenheim får et straffespark som Paul Wanner setter i mål på Voith-Arena. Stillingen er dermed 1-0.
    9'
    Marvin Pieringer
    1. FC Heidenheim angriper, men avslutningen til Marvin Pieringer går utenfor.
    12'
    FC Augsburg får tildelt et hjørnespark
    Arne Maier
    I Heidenheim an der Brenz slår Arne Maier en corner fra venstre.
    14'
    FC Augsburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    FC Augsburg blir avblåst for offside
    En av FC Augsburgs spillere blir avblåst for offside på Voith-Arena.
    15'
    Arne Maier
    FC Augsburg avanserer forover i Heidenheim an der Brenz. Arne Maier avslutter, men treffer ikke mål.
    16'
    1. FC Heidenheim tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark for FC Augsburg på egen banehalvdel.
    21'
    Fredrik Jensen
    Fredrik Jensen (FC Augsburg) kommer til en målsjanse på Voith-Arena, men klarer ikke å score.
    23'
    Arne Maier
    Martin Petersen tildeler FC Augsburg en corner. Arne Maier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    27'
    Keven Schlotterbeck
    På Voith-Arena header Keven Schlotterbeck (FC Augsburg) ballen i tverrliggeren!
    27'
    Mål for FC Heidenheim!
    FC Heidenheim 2 - 0 FC Augsburg
    Mål: Leo Scienza
    Målgivende: Marvin Pieringer
    I Heidenheim an der Brenz øker 1. FC Heidenheim ledelsen til 2-0 takket være et mål av Leo Scienza. Flott spill fra Marvin Pieringer før målet.
    30'
    Skudd på mål, FC Heidenheim
    Leo Scienza
    1. FC Heidenheim fosser forover og Leo Scienza fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    32'
    FC Heidenheim, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Det blir farlig! Frispark for FC Augsburg er nær straffområde.
    33'
    Arne Maier
    Målsjanse! Arne Maier (FC Augsburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    Arne Maier
    Arne Maier (FC Augsburg) løfter inn en corner fra venstre på Voith-Arena.
    36'
    I Heidenheim an der Brenz header Fredrik Jensen (FC Augsburg) mot mål, men ballen går utenfor.
    36'
    Spillet på Voith-Arena er stoppet midlertidig fordi Lennard Maloney ligger nede.
    36'
    Lennard Maloney er tilbake i kampen igjen.
    38'
    Lennard Maloney (1. FC Heidenheim) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Voith-Arena.
    39'
    Frispark 1. FC Heidenheim.
    40'
    Spillerbytte - FC Heidenheim
    Inn: Kerber Luca
    Ut: Lennard Maloney
    Kerber Luca (1. FC Heidenheim) erstatter Lennard Maloney som muligens er skadet.
    41'
    Leo Scienza
    Leo Scienza (1. FC Heidenheim) slår en corner fra høyre side på Voith-Arena.
    42'
    Marvin Pieringer (1. FC Heidenheim) header mot mål, men ballen går utenfor.
    42'
    Martin Petersen signaliserer et frispark til FC Augsburg på egen banehalvdel.
    43'
    44'
    FC Heidenheim blir avblåst for offside
    1. FC Heidenheim fosser fremover, men Martin Petersen blåser for offside på Voith-Arena.
    45'+2
    45'+2
    Martin Petersen signaliserer et frispark til 1. FC Heidenheim.
    45'+3
    Paul Wanner
    I Heidenheim an der Brenz slår Paul Wanner en corner fra høyre.
    45'+5
    45'+5
    45'+6
    Gult kort til FC Augsburg
    Jeffrey Gouweleeuw
    Jeffrey Gouweleeuw (FC Augsburg) får et gult kort av dommer Martin Petersen.
    46'
    Spillerbytte - FC Augsburg
    Inn: Marius Wolf
    Ut: Mads Pedersen
    Jess Christian Thorup gjør dagens første bytte i Heidenheim an der Brenz, når han tar ut Mads Pedersen og setter inn Marius Wolf.
    46'
    Inn: Ruben Vargas
    Ut: Fredrik Jensen
    Fredrik Jensen (FC Augsburg) erstattes av Ruben Vargas.
    46'
    Paul Wanner
    Paul Wanner (1. FC Heidenheim) løfter inn en corner fra høyre på Voith-Arena.
    49'
    Leo Scienza
    Leo Scienza (1. FC Heidenheim) fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    51'
    Leo Scienza
    Leo Scienza (1. FC Heidenheim) kommer seg fri på Voith-Arena, men avslutningen går utenfor.
    52'
    53'
    Samuel Essende
    Samuel Essende (FC Augsburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    I Heidenheim an der Brenz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    55'
    Arne Maier
    56'
    Leo Scienza
    Leo Scienza (1. FC Heidenheim) slår en corner fra venstre side på Voith-Arena.
    57'
    1. FC Heidenheim angriper, men Martin Petersen blåser for offside.
    59'
    Inn: Steve Mounie
    Ut: Phillip Tietz
    Jess Christian Thorup (FC Augsburg) gjør sitt tredje bytte for dagen. Steve Mounie erstatter Phillip Tietz.
    59'
    Elvis Rexhbecaj ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    61'
    Elvis Rexhbecaj er på beina igjen og fortsetter kampen.
    62'
    Ruben Vargas
    FC Augsburg angriper, men avslutningen til Ruben Vargas går utenfor.
    63'
    Inn: Mert Komur
    Ut: Tim Breithaupt
    FC Augsburg bytter ut Tim Breithaupt med Mert Komur. Dette er det fjerde byttet som Jess Christian Thorup gjør i dagens kamp.
    63'
    64'
    66'
    Dommeren gir Keven Schlotterbeck (FC Augsburg) et gult kort.
    67'
    Arne Maier
    67'
    FC Augsburg avanserer forover i Heidenheim an der Brenz. Keven Schlotterbeck avslutter, men treffer ikke mål.
    67'
    Leo Scienza
    Sjanse til 1. FC Heidenheim! Leo Scienza er nær ved å score, men keeper redder.
    68'
    68'
    Elvis Rexhbecaj
    Dommer Martin Petersen viser Elvis Rexhbecaj (FC Augsburg) det gule kortet.
    69'
    FC Heidenheim 3 - 0 FC Augsburg
    Mål: Adrian Beck
    Målgivende: Paul Wanner
    Adrian Beck setter ballen i mål og øker 1. FC Heidenheims ledelse til 3-0 i Heidenheim an der Brenz. Paul Wanner var nest sist på ballen.
    69'
    Inn: Maximilian Breunig
    Ut: Marvin Pieringer
    Frank Schmidt (1. FC Heidenheim) gjør sitt tredje bytte for dagen. Maximilian Breunig erstatter Marvin Pieringer.
    70'
    Inn: Sirlord Conteh
    Ut: Paul Wanner
    Bytte for 1. FC Heidenheim. Sirlord Conteh kommer inn for Paul Wanner på Voith-Arena.
    70'
    FC Heidenheim 4 - 0 FC Augsburg
    Mål: Maximilian Breunig
    Målgivende: Sirlord Conteh
    Mål! Maximilian Breunig gir 1. FC Heidenheim en komfortabel 4-0 ledelse. Sirlord Conteh sto for den målgivende pasningen.
    72'
    Inn: Kristijan Jakic
    Ut: Arne Maier
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Augsburg. Inn kommer Kristijan Jakic, mens Arne Maier tar plass på benken.
    74'
    75'
    77'
    77'
    78'
    Adrian Beck
    Målsjanse! Adrian Beck (1. FC Heidenheim) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    Inn: Tim Siersleben
    Ut: Adrian Beck
    1. FC Heidenheim gjør sitt femte bytte. Adrian Beck erstattes av Tim Siersleben.
    81'
    Inn: Mathias Honsak
    Ut: Leo Scienza
    1. FC Heidenheim bytter ut Leo Scienza med Mathias Honsak.
    81'
    82'
    84'
    Mathias Honsak
    Målsjanse på Voith-Arena! Mathias Honsak fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.