1-0
    Florian Pick
    Sjanse til 1. FC Heidenheim! Florian Pick er nær ved å score, men keeper redder.
    2'
    SV Sandhausen, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Jan-Niklas Beste (1. FC Heidenheim) løfter inn en corner fra høyre på Voith-Arena.
    4'
    Tim Kleindienst
    1. FC Heidenheim fosser forover og Tim Kleindienst fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    5'
    5'
    Benjamin Brand signaliserer et frispark til 1. FC Heidenheim.
    5'
    Denis Thomalla
    Sjanse! 1. FC Heidenheim avanserer forover, men Denis Thomalla avslutter utenfor.
    11'
    I Heidenheim an der Brenz slår Jan-Niklas Beste en corner fra venstre.
    12'
    Jan-Niklas Beste (1. FC Heidenheim) slår en corner fra høyre side på Voith-Arena.
    16'
    Frispark 1. FC Heidenheim.
    16'
    Dommer Benjamin Brand venter med å sette i gang spillet fordi Oumar Diakhite ligger nede.
    17'
    Oumar Diakhite er tilbake på banen igjen.
    20'
    Benjamin Brand tildeler 1. FC Heidenheim en corner. Jan-Niklas Beste sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    23'
    I Heidenheim an der Brenz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    25'
    1. FC Heidenheim tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    28'
    Frispark for 1. FC Heidenheim på egen banehalvdel.
    29'
    Benjamin Brand signaliserer et frispark til Sandhausen på egen banehalvdel.
    34'
    Benjamin Brand signaliserer et frispark til 1. FC Heidenheim på egen banehalvdel.
    35'
    Benjamin Brand signaliserer et frispark til 1. FC Heidenheim like utenfor Sandhausen-området.
    36'
    Skudd på mål, FC Heidenheim
    36'
    36'
    Hjørnespark til SV Sandhausen
    38'
    Marnon Busch
    1. FC Heidenheim angriper, men avslutningen til Marnon Busch går utenfor.
    38'
    Alexander Esswein
    Alexander Esswein (Sandhausen) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    39'
    Frispark til Sandhausen på halvdelen til 1. FC Heidenheim.
    40'
    Frispark for Sandhausen på egen banehalvdel.
    42'
    En av Sandhausens spillere blir avblåst for offside.
    44'
    Sandhausen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Spillerbytte - SV Sandhausen
    Inn: Bashkim Ajdini
    Ut: Raphael Framberger
    Sandhausen gjør sitt første bytte. Raphael Framberger erstattes av Bashkim Ajdini.
    45'+3
    45'+3
    Gult kort til SV Sandhausen
    Dommer Benjamin Brand viser Alexander Esswein (Sandhausen) det gule kortet.
    45'+4
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Heidenheim an der Brenz fordi Janik Bachmann får behandling for en skade på banen.
    49'
    Janik Bachmann ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Heidenheim an der Brenz.
    50'
    En av 1. FC Heidenheims spillere blir avblåst for offside på Voith-Arena.
    51'
    52'
    Frispark til 1. FC Heidenheim på halvdelen til Sandhausen.
    54'
    Målsjanse! Tim Kleindienst (1. FC Heidenheim) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    Florian Pick (1. FC Heidenheim) fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Spillerbytte - FC Heidenheim
    Inn: Stefan Schimmer
    Ut: Jan Schoppner
    Jan Schoppner (1. FC Heidenheim) erstattes av Stefan Schimmer.
    59'
    Inn: Kevin Sessa
    Ut: Florian Pick
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for 1. FC Heidenheim. Inn kommer Kevin Sessa, mens Florian Pick tar plass på benken.
    60'
    Hjørnespark til FC Heidenheim
    61'
    61'
    Gult kort til FC Heidenheim
    Dommer Benjamin Brand gir Tim Kleindienst (1. FC Heidenheim) et gult kort.
    62'
    63'
    Inn: Franck Evina
    Ut: Kemal Ademi
    Sandhausen bytter ut Kemal Ademi med Franck Evina.
    63'
    I Heidenheim an der Brenz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    65'
    Erik Zenga
    Erik Zenga (Sandhausen) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    65'
    66'
    66'
    Mål for FC Heidenheim!
    FC Heidenheim 1 - 0 SV Sandhausen
    Mål: Jan-Niklas Beste
    Målgivende: Tim Kleindienst
    Jan-Niklas Beste setter ballen i nettet og 1. FC Heidenheim leder nå 1-0. Tim Kleindienst var nest sist på ballen.
    68'
    Jan-Niklas Beste (1. FC Heidenheim) slår en corner fra venstre side på Voith-Arena.
    69'
    70'
    Benjamin Brand tildeler 1. FC Heidenheim en corner. Jan-Niklas Beste sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    73'
    Inn: Ahmed Kutucu
    Ut: Oumar Diakhite
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sandhausen. Inn kommer Ahmed Kutucu, mens Oumar Diakhite tar plass på benken.
    74'
    Inn: Christian Kinsombi
    Ut: Erik Zenga
    Sandhausen bytter ut Erik Zenga med Christian Kinsombi.
    74'
    Inn: Arne Sicker
    Ut: Chima Okoroji
    Sandhausen bytter ut Chima Okoroji med Arne Sicker. Dette er det femte byttet som Gerhard Kleppinger gjør i dagens kamp.
    74'
    I Heidenheim an der Brenz slår Jan-Niklas Beste en corner fra høyre.
    76'
    Jan-Niklas Beste
    1. FC Heidenheim angriper, men avslutningen til Jan-Niklas Beste går utenfor.
    77'
    79'
    80'
    Tim Kleindienst (1. FC Heidenheim) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    Frispark Sandhausen.
    82'
    Franck Evina
    Sandhausen avanserer forover i Heidenheim an der Brenz. Franck Evina avslutter, men treffer ikke mål.