FC Honka leder 1-0 etter en scoring av Macoumba Kandji.
    Målsjanse til FC Honka! Macoumba Kandji treffer mål, men keeper redder.
    Taye Taiwo (Rovaniemi Palloseura) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    23'
    Robert Ivanov
    Målsjanse! Robert Ivanov (FC Honka) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Offside! Filip Ivanovski blir vinket av og Rovaniemi Palloseura må dermed bygge opp et nytt angrep.
    27'
    Mikko Leino tildeler FC Honka en corner. Lucas Kaufmann sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    27'
    Spillerbytte - Rovaniemen Palloseura
    Inn: Antti Okkonen
    Ut: Lassi Lappalainen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Rovaniemi Palloseura. Inn kommer Antti Okkonen, mens Lassi Lappalainen tar plass på benken.
    34'
    Lucas Lingman (Rovaniemi Palloseura) slår en corner fra venstre side på Tapiolan Urheilupuisto.
    38'
    Taye Taiwo
    Rovaniemi Palloseura fosser forover og Taye Taiwo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    38'
    Mål for Rovaniemen Palloseura!
    FC Honka 1 - 1 Rovaniemen Palloseura
    Mål: Filip Ivanovski
    Målgivende: Taye Taiwo
    Filip Ivanovski utligner til 1-1 på Tapiolan Urheilupuisto. Taye Taiwo sto for den målgivende pasningen.
    40'
    Lucas Kaufmann
    Lucas Kaufmann (FC Honka) avanserer forover på Tapiolan Urheilupuisto. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    42'
    Wato Kuate
    Rovaniemi Palloseura angriper, men avslutningen til Wato Kuate går utenfor.
    44'
    FC Honka 1 - 2 Rovaniemen Palloseura
    Mål: Simo Roiha
    Målgivende: Filip Ivanovski
    Simo Roiha setter ballen i nettet og Rovaniemi Palloseura leder nå 1-2. Filip Ivanovski var nest sist på ballen.
    45'
    Dommer Mikko Leino ser at linjemannen løfter flagget, og FC Honkas Macoumba Kandji blåses av for offside.
    49'
    Lucas Lingman (Rovaniemi Palloseura) løfter inn en corner fra venstre på Tapiolan Urheilupuisto.
    50'
    Inn: Aleksandr Kokko
    Ut: Simo Roiha
    Rovaniemi Palloseura bytter ut Simo Roiha med Aleksandr Kokko. Dette er det andre byttet som Toni Koskela gjør i dagens kamp.
    59'
    Spillerbytte - FC Honka
    Inn: Joni Korhonen
    Ut: Youness Rahimi
    FC Honka bytter ut Youness Rahimi med Joni Korhonen.
    59'
    Ahmed El Amrani
    Målsjanse! Ahmed El-Amrani (FC Honka) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    62'
    Joel Perovuo
    FC Honka angriper. Joel Perovuo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    66'
    Mikko Leino tildeler FC Honka en corner. Javi Hervas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    67'
    Gult kort til FC Honka
    Javi Hervas
    Javi Hervas (FC Honka) pådrar seg et gult kort.
    76'
    FC Honka 2 - 2 Rovaniemen Palloseura
    Utligning! Macoumba Kandji setter ballen i mål og stillingen er nå 2-2.
    84'
    Inn: Kasperi Liikonen
    Ut: Lucas Kaufmann
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Honka. Inn kommer Kasperi Liikonen, mens Lucas Kaufmann tar plass på benken.