1-0
1-1
    Kampen er i gang på Audi Sportpark.
    Enrico Valentini (1 FC Nuremberg) slår en corner fra venstre side på Audi Sportpark.
    1'
    Georg Margreitter
    1 FC Nuremberg fosser forover og Georg Margreitter fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    1'
    FC Ingolstadt, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Frispark i en god posisjon for 1 FC Nuremberg!
    2'
    Frank Willenborg signaliserer et frispark til FC Ingolstadt på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark for 1 FC Nuremberg på egen banehalvdel.
    4'
    I Ingolstadt har et frispark blitt tildelt FC Ingolstadtet.
    5'
    1 FC Nuremberg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    FC Ingolstadt angriper, men Stefan Kutschke vinkes av for offside.
    7'
    10'
    Stefan Kutschke
    FC Ingolstadt angriper. Stefan Kutschke får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    15'
    FC Nürnberg, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Hjørnespark til FC Ingolstadt
    15'
    Frispark FC Ingolstadt.
    17'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Stefan Kutschke (FC Ingolstadt) vrir seg av smerte i gresset.
    17'
    FC Ingolstadt slipper å klare seg uten Stefan Kutschke som kommer tilbake på banen i Ingolstadt.
    18'
    Frank Willenborg signaliserer et frispark til 1 FC Nuremberg på egen banehalvdel.
    20'
    Sonny Kittel (FC Ingolstadt) løfter inn en corner fra høyre på Audi Sportpark.
    24'
    24'
    Frispark for FC Ingolstadt på egen banehalvdel.
    25'
    27'
    Gult kort til FC Nürnberg
    Tim Leibold
    Dommer Frank Willenborg viser Tim Leibold (1 FC Nuremberg) det gule kortet.
    27'
    28'
    Eduard Lowen
    1 FC Nuremberg avanserer forover i Ingolstadt. Eduard Lowen avslutter, men treffer ikke mål.
    30'
    31'
    33'
    FC Ingolstadt tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    En av FC Ingolstadts spillere blir avblåst for offside.
    37'
    38'
    40'
    Thomas Pledl
    Målsjanse! Thomas Pledl (FC Ingolstadt) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    41'
    Mikael Ishak
    Mikael Ishak (1 FC Nuremberg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Mål for FC Ingolstadt!
    FC Ingolstadt 1 - 0 FC Nürnberg
    Mål: Robert Leipertz
    Robert Leipertz dundrer ballen i mål og FC Ingolstadttar ledelsen 1-0 på Audi Sportpark.
    50'
    51'
    52'
    Kevin Mohwald
    1 FC Nuremberg angriper, men avslutningen til Kevin Mohwald går utenfor.
    55'
    Målsjanse til 1 FC Nuremberg! Kevin Mohwald treffer mål, men keeper redder.
    55'
    Hjørnespark til FC Nürnberg
    55'
    56'
    57'
    Frank Willenborg signaliserer et frispark til FC Ingolstadt.
    58'
    Frispark til 1 FC Nuremberg på halvdelen til FC Ingolstadt.
    61'
    62'
    Skudd på mål, FC Ingolstadt
    63'
    63'
    63'
    Sjanse til FC Ingolstadt! Stefan Kutschke er nær ved å score, men keeper redder.
    63'
    63'
    64'
    Gult kort til FC Ingolstadt
    Almog Cohen
    Almog Cohen (FC Ingolstadt) får et gult kort av dommer Frank Willenborg.
    64'
    Frank Willenborg tildeler FC Ingolstadt en corner. Sonny Kittel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    66'
    Spillerbytte - FC Nürnberg
    Inn: Tobias Werner
    Ut: Marvin Stefaniak
    Bytte for 1 FC Nuremberg. Tobias Werner kommer inn for Marvin Stefaniak på Audi Sportpark.
    67'
    Robert Leipertz (FC Ingolstadt) slår en corner fra venstre side på Audi Sportpark.
    68'
    1 FC Nuremberg angriper i Ingolstadt, men blir avblåst for offside.
    68'
    70'
    Inn: Adam Zrelak
    Ut: Mikael Ishak
    1 FC Nuremberg gjør sitt andre bytte. Mikael Ishak erstattes av Adam Zrelak.
    70'
    73'
    Mål for FC Nürnberg!
    FC Ingolstadt 1 - 1 FC Nürnberg
    Mål: Adam Zrelak
    Mål! Adam Zrelak utligner til 1-1.
    74'
    Spillerbytte - FC Ingolstadt
    Inn: Dario Lezcano
    Ut: Thomas Pledl
    Thomas Pledl (FC Ingolstadt) erstattes av Dario Lezcano.
    76'
    Inn: Patrick Erras
    Ut: Ondrej Petrak
    Michael Kollner gjør dagens tredje bytte i Ingolstadt, når han tar ut Ondrej Petrak og setter inn Patrick Erras.
    77'
    Tobias Werner
    Sjanse i Ingolstadt! Tobias Werner (1 FC Nuremberg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    77'
    77'
    1 FC Nuremberg angriper, men Frank Willenborg blåser for offside.
    78'
    79'
    80'
    Inn: Max Christiansen
    Ut: Christian Träsch
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Ingolstadt. Inn kommer Max Christiansen, mens Christian Träsch tar plass på benken.
    80'
    I Ingolstadt slår Enrico Valentini en corner fra venstre.
    82'
    Frank Willenborg tildeler FC Ingolstadt en corner. Robert Leipertz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    83'
    Sonny Kittel (FC Ingolstadt) slår en corner fra høyre side på Audi Sportpark.
    83'
    Almog Cohen
    Sjanse! FC Ingolstadt avanserer forover, men Almog Cohen avslutter utenfor.
    84'
    85'
    86'
    En av 1 FC Nurembergs spillere blir avblåst for offside på Audi Sportpark.
    86'
    I Ingolstadt slår Robert Leipertz en corner fra venstre.
    88'
    Robert Leipertz (FC Ingolstadt) løfter inn en corner fra venstre på Audi Sportpark.