2-0
Botue66' (Str.)
3-0
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til FC Haka Valkeakoski på egen banehalvdel.
    1'
    FC Haka Valkeakoski tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Mål for FC Inter Turku!
    FC Inter Turku 1 - 0 FC Haka Valkeakoski
    Mål: Timo Stavitski
    Målgivende: Matias Tamminen
    Mål! FC Inter Turku tar ledelsen 1-0 ved Timo Stavitski. Matias Tamminen sto for den målgivende pasningen.
    3'
    Frispark FC Inter Turku.
    9'
    Skudd på mål, FC Haka Valkeakoski
    11'
    FC Inter Turku, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Frispark for FC Haka Valkeakoski på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark for FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    15'
    Hjørnespark til FC Inter Turku
    17'
    Frisparket tildelt FC Inter Turku er farlig nær FC Haka Valkeakoskis målområde.
    18'
    Skudd utenfor mål, FC Inter Turku
    19'
    Frispark i en god posisjon for FC Haka Valkeakoski!
    20'
    I Turku har et frispark blitt tildelt bortelag.
    20'
    FC Inter Turku må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Haka Valkeakoski.
    21'
    Skudd på mål, FC Inter Turku
    23'
    FC Haka Valkeakoski, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Dennis Antamo tildeler FC Inter Turku en corner. Florian Krebs sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    Christian Ouguehi
    FC Inter Turku angriper i Turku. Christian Ouguehi fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    Imani Lanquedoc (FC Haka Valkeakoski) løfter inn en corner fra venstre på Veritas Stadium.
    25'
    FC Haka Valkeakoski angriper, men Dennis Antamo blåser for offside.
    26'
    Skudd utenfor mål, FC Haka Valkeakoski
    26'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til FC Inter Turku like utenfor FC Haka Valkeakoski-området.
    29'
    Gult kort til FC Haka Valkeakoski
    Nikolas Talo
    Nikolas Talo (FC Haka Valkeakoski) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    29'
    30'
    30'
    30'
    FC Inter Turku tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    35'
    35'
    Hjørnespark til FC Haka Valkeakoski
    37'
    FC Inter Turku 2 - 0 FC Haka Valkeakoski
    Målgivende: Christian Ouguehi
    I Turku øker FC Inter Turku ledelsen til 2-0 takket være et mål av Timo Stavitski. Christian Ouguehi var nest sist på ballen.
    40'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jean Botue (FC Inter Turku) vrir seg av smerte i gresset.
    43'
    Juho Kilo ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    43'
    Jean Botue er tilbake på banen igjen.
    45'
    FC Haka Valkeakoski slipper å klare seg uten Juho Kilo som kommer tilbake på banen igjen.
    45'
    47'
    47'
    49'
    50'
    51'
    Oliver Whyte
    Dommeren gir Oliver Whyte (FC Haka Valkeakoski) et gult kort.
    51'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    51'
    Skade: FC Inter Turku
    52'
    Tilbake fra skade: FC Inter Turku
    53'
    Det blir farlig! Frispark for FC Inter Turku er nær straffområde.
    55'
    56'
    56'
    56'
    57'
    57'
    59'
    Spillerbytte - FC Inter Turku
    Inn: Thomas Lahdensuo
    Ut: Matias Tamminen
    Vesa Vasara (FC Inter Turku) gjør sitt femte bytte for dagen. Thomas Lahdensuo erstatter Matias Tamminen.
    60'
    62'
    63'
    64'
    Straffe til FC Inter Turku
    65'
    FC Inter Turku scorer på straffe!
    FC Inter Turku 3 - 0 FC Haka Valkeakoski
    Mål: Jean Botue
    Straffe og mål! FC Inter Turku øker ledelsen til 3-0 i Turku. Målscorer: Jean Botue.
    66'
    Spillerbytte - FC Haka Valkeakoski
    Inn: Arlind Sejdiu
    Ut: Evangelos Patoulidis
    Evangelos Patoulidis (FC Haka Valkeakoski) erstattes av Arlind Sejdiu.
    67'
    Inn: Niklas Friberg
    Ut: Imani Lanquedoc
    FC Haka Valkeakoski bytter ut Imani Lanquedoc med Niklas Friberg. Dette er det andre byttet som Andy Smith gjør i dagens kamp.
    67'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til FC Inter Turku.
    68'
    68'
    68'
    71'
    72'
    73'
    74'
    74'
    74'
    75'
    Arlind Sejdiu (FC Haka Valkeakoski) løfter inn en corner fra venstre på Veritas Stadium.
    77'
    Mål for FC Haka Valkeakoski!
    FC Inter Turku 3 - 1 FC Haka Valkeakoski
    Mål: Maissa El Hadji Fall
    Målgivende: Arlind Sejdiu
    Mål! FC Haka Valkeakoski reduserer til 3-1 på Veritas Stadium. Maissa El Hadji Fall raget høyest og headet ballen i mål. Flott spill fra Arlind Sejdiu før målet.
    77'
    Frispark til FC Haka Valkeakoski på halvdelen til FC Inter Turku.
    79'
    Kan FC Haka Valkeakoski utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    82'
    83'
    Inn: Djoully Nzoko
    Ut: Timo Stavitski
    Bytte for FC Inter Turku. Djoully Nzoko kommer inn for Timo Stavitski på Veritas Stadium.
    83'
    Inn: Axel Kouame
    Ut: Iiro Jarvinen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Inter Turku. Inn kommer Axel Kouame, mens Iiro Jarvinen tar plass på benken.
    84'
    I Turku har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    84'
    85'
    Gult kort til FC Inter Turku
    Thomas Lahdensuo
    Thomas Lahdensuo (FC Inter Turku) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    86'
    Bismark Ampofo
    Bismark Ampofo (FC Inter Turku) kommer seg fri på Veritas Stadium, men avslutningen går utenfor.
    87'
    Frisparket tildelt FC Haka Valkeakoski er farlig nær FC Inter Turkus målområde.
    88'
    88'
    89'
    Elias Mastokangas
    Sjanse! FC Haka Valkeakoski avanserer forover, men Elias Mastokangas avslutter utenfor.
    89'
    Frispark til FC Inter Turku på halvdelen til FC Haka Valkeakoski.
    89'
    90'+1
    Inn: Joonas Kekarainen
    Ut: Florian Krebs
    FC Inter Turku bytter ut Florian Krebs med Joonas Kekarainen.
    90'+1
    Inn: Derik Osede
    Ut: Jean Botue
    Vesa Vasara gjør dagens fjerde bytte i Turku, når han tar ut Jean Botue og setter inn Derik Osede.
    90'+1
    90'+3
    Elias Mastokangas (FC Haka Valkeakoski) løfter inn en corner fra venstre på Veritas Stadium.