Dagens dommer, Benjamin Brand, blåser i gang kampen.
    Benjamin Brand signaliserer et frispark til FC Kickers Wurzburg.
    Benjamin Brand signaliserer et frispark til SC Freiburg på egen banehalvdel.
    En av FC Kickers Wurzburgs spillere blir avblåst for offside på Flyeralarm Arena.
    3'
    Frispark for FC Kickers Wurzburg på egen banehalvdel.
    3'
    Christian Günter (SC Freiburg) løfter inn en corner fra høyre på Flyeralarm Arena.
    5'
    FC Kickers Wurzburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    FC Kickers Wurzburg angriper, men Benjamin Brand blåser for offside.
    7'
    Spillet på Flyeralarm Arena er stoppet midlertidig fordi Marvin Pourie ligger nede.
    12'
    Spillerbytte - FC Kickers Wurzburg
    Inn: Saliou Sane
    Ut: Marvin Pourie
    Torsten Ziegner gjør dagens første bytte i Wuerzburg, når han tar ut Marvin Pourie og setter inn Saliou Sane.
    14'
    Benjamin Brand signaliserer et frispark til FC Kickers Wurzburg på egen banehalvdel.
    17'
    Christian Günter
    Christian Günter (SC Freiburg) kommer til en målsjanse på Flyeralarm Arena, men klarer ikke å score.
    20'
    23'
    David Kopacz
    David Kopacz (FC Kickers Wurzburg) kommer seg fri på Flyeralarm Arena, men avslutningen går utenfor.
    24'
    Yannik Keitel
    Sjanse! SC Freiburg avanserer forover, men Yannik Keitel avslutter utenfor.
    25'
    Vincenzo Grifo
    SC Freiburg angriper på Flyeralarm Arena. Vincenzo Grifo header utenfor.
    27'
    Woo-yeong Jeong
    Woo-yeong Jeong (SC Freiburg) kommer til avslutning på Flyeralarm Arena - i stolpen! Oi, oi, oi.
    28'
    28'
    I Wuerzburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    30'
    Frispark til SC Freiburg på halvdelen til FC Kickers Wurzburg.
    31'
    Frispark SC Freiburg.
    34'
    SC Freiburg angriper i Wuerzburg, men blir avblåst for offside.
    37'
    38'
    I Wuerzburg slår Christian Günter en corner fra høyre.
    40'
    Frispark til FC Kickers Wurzburg på halvdelen til SC Freiburg.
    41'
    Frispark for SC Freiburg på egen banehalvdel.
    43'
    Målsjanse til SC Freiburg! Yannik Keitel treffer mål, men keeper redder.
    44'
    FC Kickers Wurzburg, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    Mål for Freiburg!
    FC Kickers Wurzburg 0 - 1 Freiburg
    Mål: Jonathan Schmid
    Mål! Jonathan Schmid gir SC Freiburg ledelsen 0-1 i Wuerzburg.
    45'
    Benjamin Brand signaliserer et frispark til FC Kickers Wurzburg like utenfor SC Freiburg-området.
    45'+1
    Robert Herrmann
    Sjanse til FC Kickers Wurzburg! Robert Herrmann er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+2
    Freiburg, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    Målsjanse på Flyeralarm Arena! Vincenzo Grifo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    46'
    46'
    Lucas Holer
    SC Freiburg angriper i Wuerzburg. Lucas Holer fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    Saliou Sane
    Saliou Sane (FC Kickers Wurzburg) kommer til en målsjanse på Flyeralarm Arena, men klarer ikke å score.
    48'
    David Kopacz (FC Kickers Wurzburg) slår en corner fra venstre side på Flyeralarm Arena.
    49'
    Alexander Lungwitz
    FC Kickers Wurzburg angriper i Wuerzburg. Alexander Lungwitz fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Gult kort til Freiburg
    Lucas Holer
    Lucas Holer (SC Freiburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    50'
    50'
    Lucas Holer
    SC Freiburg angriper i Wuerzburg. Lucas Holer avslutter på mål, men greier ikke å score.
    54'
    54'
    Benjamin Brand tildeler SC Freiburg en corner. Christian Günter sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    55'
    Nico Schlotterbeck
    Nico Schlotterbeck (SC Freiburg) kommer seg fri på Flyeralarm Arena, men avslutningen går utenfor.
    55'
    Maximilian Breunig
    FC Kickers Wurzburg avanserer forover i Wuerzburg. Maximilian Breunig avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    Robert Herrmann (FC Kickers Wurzburg) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Målsjanse! Woo-yeong Jeong (SC Freiburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    62'
    SC Freiburg angriper. Nico Schlotterbeck får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    62'
    62'
    Benjamin Brand signaliserer et frispark til SC Freiburg.
    66'
    FC Kickers Wurzburg angriper, men avslutningen til David Kopacz går utenfor.
    68'
    69'
    Inn: Dennis Waidner
    Ut: Alexander Lungwitz
    Torsten Ziegner (FC Kickers Wurzburg) gjør sitt andre bytte for dagen. Dennis Waidner erstatter Alexander Lungwitz.
    72'
    Inn: Moritz Heinrich
    Ut: Robert Herrmann
    Bytte for FC Kickers Wurzburg. Moritz Heinrich kommer inn for Robert Herrmann på Flyeralarm Arena.
    72'
    72'
    Spillerbytte - Freiburg
    Inn: Roland Sallai
    Ut: Vincenzo Grifo
    SC Freiburg bytter ut Vincenzo Grifo med Roland Sallai. Dette er det første byttet som Christian Streich gjør i dagens kamp.
    74'
    Inn: Ermedin Demirovic
    Ut: Lucas Holer
    Lucas Holer (SC Freiburg) erstattes av Ermedin Demirovic.
    74'
    Gult kort til FC Kickers Wurzburg
    Niklas Hoffmann
    Dommer Benjamin Brand gir Niklas Hoffmann (FC Kickers Wurzburg) et gult kort.
    76'
    76'
    SC Freiburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    78'
    Inn: Dominik Meisel
    Ut: Maximilian Breunig
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Kickers Wurzburg. Inn kommer Dominik Meisel, mens Maximilian Breunig tar plass på benken.
    80'
    I Wuerzburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    81'
    Dommer Benjamin Brand viser Christian Günter (SC Freiburg) det gule kortet.
    82'
    Fanol Perdedaj
    Dommeren gir Fanol Perdedaj (FC Kickers Wurzburg) et gult kort.
    84'
    85'
    86'
    David Kopacz (FC Kickers Wurzburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+2
    Inn: Baptiste Santamaria
    Ut: Yannik Keitel
    SC Freiburg bytter ut Yannik Keitel med Baptiste Santamaria.
    90'+2
    Inn: Janik Haberer
    Ut: Woo-yeong Jeong
    SC Freiburg gjør sitt fjerde bytte. Woo-yeong Jeong erstattes av Janik Haberer.
    90'+2
    Jonathan Schmid (SC Freiburg) slår en corner fra høyre side på Flyeralarm Arena.