Det er midlertidig stopp i spillet, mens Akseli Pelvas (IFK Mariehamn) vrir seg av smerte i gresset.
    Akseli Pelvas er på beina igjen og fortsetter kampen.
    IFK Mariehamn leder 0-1 etter en scoring av Peter Makrillos.
    20'
    Frispark for IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    23'
    Jasin Assehnoun
    FC Lahti fosser forover og Jasin Assehnoun fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    24'
    IFK Mariehamn, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til FC Lahti på egen banehalvdel.
    29'
    30'
    Teemu Jantti (FC Lahti) slår en corner fra høyre side.
    32'
    Arlind Sejdiu
    Arlind Sejdiu (FC Lahti) header utenfor.
    32'
    Det blir farlig! Frispark for FC Lahti er nær straffområde.
    33'
    IFK Mariehamn slår en corner fra høyre.
    39'
    Frispark IFK Mariehamn.
    41'
    41'
    Dmytro Bilonoh ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    43'
    IFK Mariehamn tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    IFK Mariehamn slipper å klare seg uten Dmytro Bilonoh som kommer tilbake på banen igjen.
    43'
    En av FC Lahtis spillere blir avblåst for offside.
    44'
    45'
    Spillerbytte - FC Lahti
    Inn: Vahid Hambo
    Ut: Lassi Forss
    Ilir Zeneli (FC Lahti) gjør sitt første bytte for dagen. Vahid Hambo erstatter Lassi Forss.
    46'
    Mikko Kuningas
    Sjanse! FC Lahti avanserer forover, men Mikko Kuningas avslutter utenfor.
    49'
    Mikko Kuningas (FC Lahti) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    51'
    Akseli Pelvas
    Målsjanse! Akseli Pelvas (IFK Mariehamn) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    Frispark til IFK Mariehamn på halvdelen til FC Lahti.
    52'
    Gult kort til FC Lahti
    Teemu Jantti
    Dommeren gir Teemu Jantti (FC Lahti) et gult kort.
    52'
    IFK Mariehamn fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    57'
    Aapo Maenpaa
    Målsjanse til IFK Mariehamn! Aapo Maenpaa treffer mål, men keeper redder.
    58'
    FC Lahti, prøver et skudd, men det reddes
    58'
    FC Lahti angriper, men avslutningen til Mikko Kuningas går utenfor.
    59'
    Arlind Sejdiu (FC Lahti) løfter inn en corner fra venstre på Lahti Stadium.
    60'
    Teemu Jantti (FC Lahti) header ballen mot mål, men IFK Mariehamn klarerer.
    60'
    60'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til FC Lahti.
    61'
    Spillerbytte - IFK Mariehamn
    Inn: Lassi Jarvenpaa
    Ut: Dmytro Bilonoh
    Dmytro Bilonoh (IFK Mariehamn) erstattes av Lassi Jarvenpaa.
    62'
    Inn: Saku Ylatupa
    Ut: Aapo Maenpaa
    IFK Mariehamn gjør sitt andre bytte. Aapo Maenpaa erstattes av Saku Ylatupa.
    63'
    Mål for FC Lahti!
    FC Lahti 1 - 1 IFK Mariehamn
    Mål: Dimitry Imbongo
    Målgivende: Arlind Sejdiu
    Mål! FC Lahti utligner på Lahti Stadium. Målscorer: Dimitry Imbongo. Det er en fin assist fra Arlind Sejdiu.
    63'
    Inn: Valdrin Rashica
    Ut: Teemu Jantti
    FC Lahti bytter ut Teemu Jantti med Valdrin Rashica.
    64'
    Inn: Pyry Lampinen
    Ut: Arlind Sejdiu
    FC Lahti bytter ut Arlind Sejdiu med Pyry Lampinen. Dette er det andre byttet som Ilir Zeneli gjør i dagens kamp.
    64'
    66'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til IFK Mariehamn på egen banehalvdel.
    68'
    Albion Ademi
    IFK Mariehamn angriper. Albion Ademi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    68'
    68'
    Peter Makrillos (IFK Mariehamn) slår en corner fra venstre side på Lahti Stadium.
    69'
    Spillet på Lahti Stadium er stoppet midlertidig fordi Pyry Lampinen ligger nede.
    69'
    Patrick Rakovsky
    Patrick Rakovsky (FC Lahti) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    70'
    Gult kort til IFK Mariehamn
    Mikko Sumusalo
    Dommer Mohammad Al-Emara gir Mikko Sumusalo (IFK Mariehamn) et gult kort.
    70'
    Pyry Lampinen kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Lahti Stadium.
    71'
    Vahid Hambo (FC Lahti) vinkes av for offside i Lahti.
    71'
    73'
    FC Lahti 2 - 1 IFK Mariehamn
    Målgivende: Mikko Kuningas
    Mål! Dimitry Imbongo gir FC Lahti en 2-1 ledelse. Mikko Kuningas var nest sist på ballen.
    73'
    Inn: Johannes Laaksonen
    Ut: Peter Michael Makrillos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IFK Mariehamn. Inn kommer Johannes Laaksonen, mens Peter Makrillos tar plass på benken.
    75'
    IFK Mariehamn angriper i Lahti, men blir avblåst for offside.
    75'
    77'
    78'
    Niilo Maenpaa
    Niilo Maenpaa (IFK Mariehamn) får et gult kort av dommer Mohammad Al-Emara.
    80'
    Dimitry Imbongo
    FC Lahti angriper i Lahti. Dimitry Imbongo fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    Frispark FC Lahti.
    81'
    Mikko Kuningas (FC Lahti) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Lahti Stadium.
    81'
    Mikko Kuningas er på beina igjen og fortsetter kampen på Lahti Stadium.
    82'
    En av IFK Mariehamns spillere blir avblåst for offside på Lahti Stadium.
    82'
    83'
    Inn: Maximo Tolonen
    Ut: Riku Sjoroos
    Lukas Syberyjski gjør dagens fjerde bytte i Lahti, når han tar ut Riku Sjoroos og setter inn Maximo Tolonen.
    85'
    Timi Lahti vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    85'
    FC Lahti slipper å klare seg uten Timi Lahti som kommer tilbake på banen i Lahti.
    86'
    Vahid Hambo
    Vahid Hambo (FC Lahti) avanserer forover på Lahti Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    86'
    86'
    Mohammad Al-Emara tildeler FC Lahti en corner. Jasin Assehnoun sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    87'
    Frispark for FC Lahti på egen banehalvdel.
    88'
    Inn: Viljami Isotalo
    Ut: Henri Eninful
    Bytte for FC Lahti. Viljami Isotalo kommer inn for Henri Eninful på Lahti Stadium.
    90'
    I Lahti slår Albion Ademi en corner fra venstre.
    90'+1
    90'+2
    FC Lahti 3 - 1 IFK Mariehamn
    Mål: Jasin Assehnoun
    I Lahti øker FC Lahti ledelsen til 3-1 takket være et mål av Jasin Assehnoun. Flott spill fra Mikko Kuningas før målet.