Petteri Pennanen (Kuopion Palloseura) kommer seg fri på Lahti Stadium, men avslutningen går utenfor.
    Eemeli Virta (FC Lahti) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Lahti Stadium.
    Kuopion Palloseura angriper, men avslutningen til Pyry Lampinen går utenfor.
    10'
    Julius Tauriainen (FC Lahti) slår en corner fra høyre side på Lahti Stadium.
    13'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    13'
    Gult kort til FC Lahti
    Julius Tauriainen
    Julius Tauriainen (FC Lahti) pådrar seg et gult kort.
    13'
    Eemeli Virta er tilbake i kampen igjen.
    14'
    Frispark for Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    16'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til FC Lahti på egen banehalvdel.
    16'
    Straffe til Kuopion Palloseura
    18'
    Kuopion Palloseura scorer på straffe!
    FC Lahti 0 - 1 Kuopion Palloseura
    Mål: Arttu Heinonen
    Mål! Kuopion Palloseura tar ledelsen 0-1 takket være et straffespark av Arttu Heinonen.
    19'
    Frispark for FC Lahti på egen banehalvdel.
    23'
    I Lahti slår Julius Tauriainen en corner fra høyre.
    26'
    Julius Tauriainen (FC Lahti) løfter inn en corner fra høyre på Lahti Stadium.
    29'
    Oskari Hamalainen tildeler Kuopion Palloseura en corner. Petteri Pennanen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    FC Lahti tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Dommer Oskari Hamalainen venter med å sette i gang spillet fordi Ibrahim Cisse ligger nede.
    35'
    36'
    Ibrahim Cisse er på beina igjen og fortsetter kampen.
    36'
    Otso Koskinen
    Otso Koskinen (FC Lahti) fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Kuopion Palloseura fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    40'
    FC Lahti angriper, men blir avblåst for offside.
    41'
    Spillerbytte - Kuopion Palloseura
    Inn: Seth Saarinen
    Ut: Pyry Lampinen
    Kuopion Palloseura bytter ut Pyry Lampinen med Seth Saarinen.
    46'
    46'
    47'
    Frispark Kuopion Palloseura.
    47'
    Rødt kort til FC Lahti
    Mikko Viitikko
    FC Lahti må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Oskari Hamalainen viser Mikko Viitikko det røde kortet.
    48'
    Kuopion Palloseura angriper, men Arttu Heinonen vinkes av for offside.
    49'
    Julius Tauriainen (FC Lahti) slår en corner fra venstre side på Lahti Stadium.
    51'
    Oskari Hamalainen signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura.
    52'
    Kuopion Palloseura angriper i Lahti. Petteri Pennanen fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    Arttu Heinonen
    Kuopion Palloseura avanserer forover i Lahti. Arttu Heinonen avslutter, men treffer ikke mål.
    56'
    60'
    Spillerbytte - FC Lahti
    Inn: Colin Ladipo Odutayo
    Ut: Michael Steven Lopez
    Toni Lindberg (FC Lahti) gjør sitt første bytte for dagen. Colin Ladipo Odutayo erstatter Michael Steven Lopez.
    61'
    Offside! Paul Ogunkoya (Kuopion Palloseura) er alene igjennom, men dommer Oskari Hamalainen ser at linjemannen er oppe med flagget.
    62'
    63'
    Skudd utenfor mål, FC Lahti
    64'
    FC Lahti angriper, men Oskari Hamalainen blåser for offside.
    65'
    Inn: Asaad Babiker
    Ut: Otso Koskinen
    FC Lahti gjør sitt andre bytte. Otso Koskinen erstattes av Asaad Babiker.
    65'
    Inn: Samuel Pasanen
    Ut: Luke Ivanovic
    Luke Ivanovic (FC Lahti) erstattes av Samuel Pasanen.
    66'
    Oskari Hamalainen tildeler FC Lahti en corner. Julius Tauriainen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    69'
    Frispark til Kuopion Palloseura på halvdelen til FC Lahti.
    70'
    Asaad Babiker
    Asaad Babiker (FC Lahti) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    70'
    Inn: Matias Siltanen
    Ut: Petteri Pennanen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kuopion Palloseura. Inn kommer Matias Siltanen, mens Petteri Pennanen tar plass på benken.
    71'
    Inn: Otto Ruoppi
    Ut: Arttu Heinonen
    Jani Honkavaara gjør dagens tredje bytte i Lahti, når han tar ut Arttu Heinonen og setter inn Otto Ruoppi.
    71'
    Inn: Jonathan Muzinga
    Ut: Paul Ogunkoya
    Kuopion Palloseura bytter ut Paul Ogunkoya med Jonathan Muzinga. Dette er det fjerde byttet som Jani Honkavaara gjør i dagens kamp.
    72'
    73'
    Inn: Marius Konkkola
    Ut: Julius Tauriainen
    Bytte for FC Lahti. Marius Konkkola kommer inn for Julius Tauriainen på Lahti Stadium.
    74'
    76'
    I Lahti slår Marius Konkkola en corner fra høyre.
    78'
    FC Lahtis Marius Konkkola blåses av for offside på Lahti Stadium.
    78'
    Taneli Hamalainen
    Sjanse til Kuopion Palloseura! Taneli Hamalainen er nær ved å score, men keeper redder.
    82'
    FC Lahti, prøver et skudd, men det reddes
    82'
    Clinton Antwi (Kuopion Palloseura) slår en corner fra høyre side på Lahti Stadium.
    83'
    84'
    FC Lahti fosser fremover, men Oskari Hamalainen blåser for offside på Lahti Stadium.
    85'
    I Lahti har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    87'
    Inn: Joslyn Luyeye-Lutumba
    Ut: Axel Vidjeskog
    Kuopion Palloseura bytter ut Axel Vidjeskog med Joslyn Luyeye-Lutumba. Dette er det femte byttet som Jani Honkavaara gjør i dagens kamp.
    89'
    90'+1
    90'+2
    Joslyn Luyeye-Lutumba
    Målsjanse til Kuopion Palloseura! Joslyn Luyeye-Lutumba treffer mål, men keeper redder.