Anier88' (Str.)
1-0
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Teemu Jantti
    FC Lahti angriper. Teemu Jantti får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    2'
    Hjørnespark til FC Lahti
    3'
    3'
    12'
    Hjørnespark til Seinajoen JK
    17'
    Jari Jarvinen tildeler FC Lahti en corner. Teemu Jantti sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    20'
    Teemu Jantti (FC Lahti) løfter inn en corner fra venstre på Lahden Stadion.
    21'
    Santeri Hostikka (FC Lahti) slår en corner fra venstre side på Lahden Stadion.
    22'
    I Lahti slår Teemu Jantti en corner fra venstre.
    32'
    Aleksi Paananen
    Aleksi Paananen (FC Lahti) fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Gult kort til Seinajoen JK
    Danny O'Brien
    Dommer Jari Jarvinen viser Danny O'Brien (Seinajoen JK) det gule kortet.
    33'
    Teemu Jantti (FC Lahti) slår en corner fra venstre side på Lahden Stadion.
    38'
    44'
    45'
    Anders Bååth
    Anders Bååth (Seinajoen JK) får et gult kort av dommer Jari Jarvinen.
    45'+1
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Dani Hatakka
    Ut: Emile Paul Tendeng
    46'
    Santeri Hostikka (FC Lahti) løfter inn en corner fra venstre på Lahden Stadion.
    49'
    Santeri Hostikka
    FC Lahti angriper, men avslutningen til Santeri Hostikka går utenfor.
    54'
    Målsjanse på Lahden Stadion! Danny O'Brien fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    56'
    Igor Jovanovic
    FC Lahti angriper i Lahti. Igor Jovanovic fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Henri Anier (FC Lahti) vinkes av for offside i Lahti.
    58'
    Offside! Danny O'Brien (Seinajoen JK) er alene igjennom, men dommer Jari Jarvinen ser at linjemannen er oppe med flagget.
    59'
    Ville Tikkanen
    Dommer Jari Jarvinen gir Ville Tikkanen (Seinajoen JK) et gult kort.
    61'
    Artjom Dmitrijev
    Sjanse til FC Lahti! Artjom Dmitrijev er nær ved å score, men keeper redder.
    62'
    Spillerbytte - FC Lahti
    Inn: Xhevdet Gela
    Ut: Aleksi Paananen
    FC Lahti bytter ut Aleksi Paananen med Xhevdet Gela. Dette er det første byttet som Toni Korkeakunnas gjør i dagens kamp.
    63'
    Inn: Stenio
    Ut: Teemu Jantti
    68'
    Inn: Jesse Sarajarvi
    Ut: Richard Dorman
    75'
    Inn: Loorents Hertsi
    Ut: Kalle Taimi
    75'
    Offside! Maximo Tolonen blir vinket av og Seinajoen JK må dermed bygge opp et nytt angrep.
    81'
    FC Lahti fosser fremover, men Henri Anier går rett i offsidefella.
    81'
    82'
    83'
    Artem Vyatkin
    Sjanse! FC Lahti avanserer forover, men Artem Vyatkin avslutter utenfor.
    83'
    Inn: Vahid Hambo
    Ut: Danny O'Brien
    83'
    Straffe til FC Lahti!
    88'
    FC Lahti scorer på straffe!
    FC Lahti 1 - 0 Seinajoen JK
    Mål: Henri Anier
    Mål! Henri Anier gir FC Lahti ledelsen etter et straffespark. 1-0.
    88'
    Jari Jarvinen tildeler Seinajoen JK en corner. Reuben Ayarna sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'
    Vahid Hambo
    Vahid Hambo (Seinajoen JK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+2
    Henri Anier
    Henri Anier (FC Lahti) avanserer forover på Lahden Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.