2-1
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    6'
    Dommer Petri Viljanen ser at linjemannen løfter flagget, og Seinajoen JKs Tuco blåses av for offside.
    7'
    Rodrigo Arciero
    Sjanse til Seinajoen JK! Rodrigo Arciero er nær ved å score, men keeper redder.
    8'
    FC Lahti, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Pyry Petteri Hannola (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra venstre på Lahti Stadium.
    13'
    Frispark for FC Lahti på egen banehalvdel.
    13'
    Gult kort til Seinajoen JK
    Murilo
    Dommer Petri Viljanen viser Murilo (Seinajoen JK) det gule kortet.
    14'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til FC Lahti på egen banehalvdel.
    16'
    FC Lahti tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Loorents Hertsi
    Loorents Hertsi (FC Lahti) kommer seg fri på Lahti Stadium, men avslutningen går utenfor.
    19'
    Mål for Seinajoen JK!
    FC Lahti 0 - 1 Seinajoen JK
    Mål: Jake Mario Jervis
    Målgivende: Nooa Laine
    Seinajoen JK leder 0-1 etter en scoring av Jake Jervis. Nooa Laine sto for den målgivende pasningen.
    19'
    Frispark til FC Lahti på halvdelen til Seinajoen JK.
    20'
    Pyry Petteri Hannola
    Dommer Petri Viljanen gir Pyry Petteri Hannola (Seinajoen JK) et gult kort.
    20'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lahti fordi Jasin Assehnoun får behandling for en skade på banen.
    21'
    Jasin Assehnoun er på beina igjen og fortsetter kampen på Lahti Stadium.
    24'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til FC Lahti.
    25'
    Jake Mario Jervis
    Jake Jervis (Seinajoen JK) kommer til en målsjanse på Lahti Stadium, men klarer ikke å score.
    26'
    Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    27'
    28'
    Gult kort til FC Lahti
    Jasin Assehnoun
    Jasin Assehnoun (FC Lahti) mottar sitt første gule kort for dagen på Lahti Stadium.
    28'
    Spillet på Lahti Stadium er stoppet midlertidig fordi Rodrigo Arciero ligger nede.
    29'
    Seinajoen JK slipper å klare seg uten Rodrigo Arciero som kommer tilbake på banen igjen.
    29'
    Tuco
    Seinajoen JK angriper. Tuco får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    30'
    30'
    I Lahti slår Pyry Petteri Hannola en corner fra venstre.
    30'
    Cristian Valencia
    Cristian Valencia (Seinajoen JK) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    30'
    31'
    Frispark Seinajoen JK.
    33'
    I Lahti har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    35'
    41'
    Tuco
    Tuco (Seinajoen JK) header mot mål - i stolpen!
    43'
    44'
    45'+1
    45'+1
    Spillerbytte - FC Lahti
    Inn: Pyry Lampinen
    Ut: Loorents Hertsi
    Bytte for FC Lahti. Pyry Lampinen kommer inn for Loorents Hertsi på Lahti Stadium.
    46'
    Inn: Eemeli Virta
    Ut: Matti Klinga
    FC Lahti bytter ut Matti Klinga med Eemeli Virta.
    46'
    Jasin Assehnoun (FC Lahti) slår en corner fra venstre side på Lahti Stadium.
    47'
    Jean-Christophe Coubronne
    Målsjanse til FC Lahti! Coubronne treffer mål, men keeper redder.
    49'
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Petri Viljanen tildeler Seinajoen JK en corner. Pyry Petteri Hannola sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    50'
    Denys Oliynyk ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    51'
    Denys Oliynyk kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Lahti Stadium.
    51'
    Rodrigo Arciero ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    52'
    Rodrigo Arciero er tilbake i kampen igjen.
    52'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Niko Markkula
    Ut: Rodrigo Arciero
    Rodrigo Arciero, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Niko Markkula kommer inn for Seinajoen JK.
    53'
    Målsjanse! Jasin Assehnoun (FC Lahti) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    Mål for FC Lahti!
    FC Lahti 1 - 1 Seinajoen JK
    Mål: Macoumba Kandji
    Målgivende: Pyry Lampinen
    Mål! Macoumba Kandji utligner for FC Lahti. Stillingen er dermed 1-1 i Lahti. Pyry Lampinen var nest sist på ballen.
    55'
    57'
    Cristian Valencia (Seinajoen JK) får et gult kort av dommer Petri Viljanen.
    58'
    FC Lahtis Timi Lahti blåses av for offside på Lahti Stadium.
    58'
    Denys Oliynyk
    Seinajoen JK angriper i Lahti. Denys Oliynyk fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Javi Hervas (FC Lahti) slår en corner fra høyre side på Lahti Stadium.
    66'
    I Lahti slår Javi Hervas en corner fra høyre.
    66'
    Javi Hervas (FC Lahti) løfter inn en corner fra høyre på Lahti Stadium.
    67'
    68'
    Pyry Petteri Hannola (Seinajoen JK) slår en corner fra høyre side på Lahti Stadium.
    69'
    Inn: Joonas Lepisto
    Ut: Tuco
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seinajoen JK. Inn kommer Joonas Lepisto, mens Tuco tar plass på benken.
    69'
    Inn: Daniel Håkans
    Ut: Jake Mario Jervis
    Jake Jervis (Seinajoen JK) erstattes av Daniel Hakans.
    69'
    Inn: Chinedu Geoffrey
    Ut: Macoumba Kandji
    Ilir Zeneli (FC Lahti) gjør sitt tredje bytte for dagen. Geoffrey Charles erstatter Macoumba Kandji.
    74'
    75'
    I Lahti slår Pyry Petteri Hannola en corner fra høyre.
    76'
    Denys Oliynyk (Seinajoen JK) kommer til avslutning på Lahti Stadium - i stolpen! Oi, oi, oi.
    76'
    Joonas Lepisto
    Seinajoen JK fosser forover og Joonas Lepisto fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    76'
    76'
    Niko Markkula (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra venstre på Lahti Stadium.
    79'
    79'
    Petri Viljanen tildeler FC Lahti en corner. Javi Hervas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    81'
    83'
    83'
    Pyry Petteri Hannola (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra høyre på Lahti Stadium.
    85'
    Petri Viljanen tildeler Seinajoen JK en corner. Niko Markkula sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    85'
    Straffe til FC Lahti!
    87'
    FC Lahti scorer på straffe!
    FC Lahti 2 - 1 Seinajoen JK
    Mål: Jasin Assehnoun
    Jasin Assehnoun scorer og FC Lahti leder nå 2-1. Målet kom på et straffespark.
    88'
    90'
    Nikko Boxall
    Nikko Boxall (Seinajoen JK) pådrar seg et gult kort.
    90'
    Inn: Gustaf Backaliden
    Ut: Nooa Laine
    Seinajoen JK bytter ut Nooa Laine med Gustaf Backaliden. Dette er det fjerde byttet som Jani Honkavaara gjør i dagens kamp.
    90'+1
    Chinedu Geoffrey
    Geoffrey Charles (FC Lahti) avanserer forover på Lahti Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'+2
    90'+2
    Inn: Hope Akpan
    Ut: Pyry Petteri Hannola
    Jani Honkavaara gjør dagens femte bytte i Lahti, når han tar ut Pyry Petteri Hannola og setter inn Hope Akpan.
    90'+1
    90'+2
    Daniel Håkans
    Seinajoen JK avanserer forover i Lahti. Daniel Hakans avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+4
    90'+5
    Eemeli Virta
    Målsjanse på Lahti Stadium! Eemeli Virta fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.