Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    3'
    Djair Terraii Carl Parfitt-Williams
    Målsjanse til Tampereen Ilves! Djair Terraii Carl Parfitt-Williams treffer mål, men keeper redder.
    6'
    FC Lahti, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    12'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    13'
    Mål for Tampereen Ilves!
    FC Lahti 0 - 1 Tampereen Ilves
    Mål: Djair Terraii Carl Parfitt-Williams
    Djair Terraii Carl Parfitt-Williams setter ballen i nettet og Tampereen Ilves leder nå 0-1.
    15'
    FC Lahti tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    17'
    17'
    Frispark FC Lahti.
    19'
    Spillet på Lahti Stadium er stoppet midlertidig fordi Matheus Alves ligger nede.
    21'
    Matheus Alves er tilbake på banen igjen.
    22'
    Leon Krekovic (FC Lahti) slår en corner fra venstre side på Lahti Stadium.
    26'
    I Lahti har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    27'
    Frispark til FC Lahti på halvdelen til Tampereen Ilves.
    28'
    30'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til FC Lahti på egen banehalvdel.
    33'
    Frispark for FC Lahti på egen banehalvdel.
    33'
    I Lahti slår Mikko Kuningas en corner fra høyre.
    35'
    FC Lahti angriper, men blir avblåst for offside.
    37'
    Anouar El Moukhantir
    Anouar El Moukhantir (FC Lahti) kommer til en målsjanse på Lahti Stadium, men klarer ikke å score.
    38'
    FC Lahti fosser forover og Anouar El Moukhantir fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    40'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    I Lahti har et frispark blitt tildelt bortelag.
    42'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til FC Lahti.
    43'
    Matheus Alves
    I Lahti får Matheus Alves (FC Lahti) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    44'
    44'
    Dennis Antamo tildeler FC Lahti en corner. Leon Krekovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    44'
    Mikko Kuningas (FC Lahti) løfter inn en corner fra høyre på Lahti Stadium.
    45'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til FC Lahti like utenfor Tampereen Ilves-området.
    45'+1
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til FC Lahti.
    47'
    Hjørnespark til FC Lahti
    49'
    51'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    53'
    Frispark Tampereen Ilves.
    54'
    Hjørnespark til Tampereen Ilves
    55'
    Skudd utenfor mål, Tampereen Ilves
    55'
    Mål for FC Lahti!
    FC Lahti 1 - 1 Tampereen Ilves
    Mål: Anouar El Moukhantir
    Anouar El Moukhantir scorer og utligner dermed til 1-1.
    58'
    59'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Noel Hasa
    Ut: Emmanuel Patut
    Joni Lehtonen (Tampereen Ilves) gjør sitt første bytte for dagen. Noel Hasa erstatter Emmanuel Patut.
    60'
    Inn: Mery Traore
    Ut: Djair Terraii Carl Parfitt-Williams
    Tampereen Ilves gjør sitt andre bytte. Djair Terraii Carl Parfitt-Williams erstattes av Mery Traore.
    61'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Seydine N'Diaye
    Dommeren gir Seydine N'Diaye (Tampereen Ilves) et gult kort.
    61'
    Ricardo Araujo
    Ricardo Araujo (Tampereen Ilves) mottar sitt første gule kort for dagen på Lahti Stadium.
    61'
    Frispark i en god posisjon for FC Lahti!
    61'
    FC Lahti 2 - 1 Tampereen Ilves
    Mål: Bubacar Djalo
    Målgivende: Luka Simunovic
    Mål! FC Lahti tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Bubacar Djalo på Lahti Stadium. Luka Simunovic var nest sist på ballen.
    63'
    66'
    FC Lahti 3 - 1 Tampereen Ilves
    Målgivende: Leon Krekovic
    Anouar El Moukhantir øker FC Lahtis ledelse til 3-1! Flott spill fra Leon Krekovic før målet.
    67'
    Skudd på mål, Tampereen Ilves
    69'
    69'
    69'
    Spillerbytte - FC Lahti
    Inn: Irfan Sadik
    Ut: Matheus Alves
    Bytte for FC Lahti. Irfan Sadik kommer inn for Matheus Alves på Lahti Stadium.
    71'
    Inn: Marius Soderback
    Ut: James Sabit
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tampereen Ilves. Inn kommer Marius Soderback, mens James Sabit tar plass på benken.
    71'
    72'
    73'
    Inn: Loorents Hertsi
    Ut: Anouar El Moukhantir
    FC Lahti bytter ut Anouar El Moukhantir med Loorents Hertsi. Dette er det andre byttet som Mikko Mannila gjør i dagens kamp.
    74'
    Skudd utenfor mål, FC Lahti
    74'
    76'
    Inn: Jere Riissanen
    Ut: Umar Mohammed
    Umar Mohammed (Tampereen Ilves) erstattes av Jere Riissanen.
    78'
    80'
    81'
    83'
    83'
    FC Lahti 3 - 2 Tampereen Ilves
    Mål: Mery Traore
    Målgivende: Oiva Jukkola
    Mery Traore (Tampereen Ilves) header ballen i mål og reduserer til 3-2 på Lahti Stadium. Det er en fin assist fra Oiva Jukkola.