0-1
Ziegler81' (Str.)
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Lausanne.
    Cameron Puertas Castro (FC Lausanne-Sport) slår en corner fra venstre side på Stade de La Tuiliere.
    3'
    Zeki Amdouni
    Zeki Amdouni (FC Lausanne-Sport) header mot mål, men ballen går utenfor.
    3'
    I Lausanne slår Mickael Facchinetti en corner fra venstre.
    6'
    Mickael Facchinetti (FC Lugano) løfter inn en corner fra venstre på Stade de La Tuiliere.
    6'
    Sven Wolfensberger tildeler FC Lugano en corner. Olivier Custodio sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Olivier Custodio (FC Lugano) slår en corner fra høyre side på Stade de La Tuiliere.
    7'
    Olivier Custodio (FC Lugano) løfter inn en corner fra høyre på Stade de La Tuiliere.
    9'
    FC Lausanne-Sport må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Lugano.
    11'
    12'
    Sven Wolfensberger tildeler FC Lausanne-Sport en corner. Cameron Puertas Castro sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Trae Coyle
    FC Lausanne-Sport angriper i Lausanne. Trae Coyle fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Sven Wolfensberger signaliserer et frispark til FC Lugano på egen banehalvdel.
    16'
    Gult kort til FC Lausanne-Sport
    Trae Coyle
    Trae Coyle (FC Lausanne-Sport) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de La Tuiliere.
    16'
    Hicham Mahou
    FC Lausanne-Sport angriper. Hicham Mahou får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    19'
    FC Lugano, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    FC Lausanne-Sport tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Trae Coyle
    Sjanse til FC Lausanne-Sport! Trae Coyle er nær ved å score, men keeper redder.
    23'
    23'
    Trazie Thomas Zai
    Trazie Thomas (FC Lausanne-Sport) kommer til en målsjanse på Stade de La Tuiliere, men klarer ikke å score.
    27'
    Sven Wolfensberger signaliserer et frispark til FC Lausanne-Sport like utenfor FC Lugano-området.
    27'
    Trae Coyle
    Trae Coyle (FC Lausanne-Sport) kommer seg fri på Stade de La Tuiliere, men avslutningen går utenfor.
    30'
    Frispark til FC Lausanne-Sport på halvdelen til FC Lugano.
    32'
    Frispark for FC Lausanne-Sport på egen banehalvdel.
    34'
    Sven Wolfensberger signaliserer et frispark til FC Lausanne-Sport.
    35'
    Gult kort til FC Lugano
    Mickael Facchinetti
    Dommer Sven Wolfensberger viser Mickael Facchinetti (FC Lugano) det gule kortet.
    35'
    FC Lugano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Zan Celar
    FC Lugano avanserer forover på Stade de La Tuiliere og Zan Celar kommer til avslutning. Headingen blir klarert av FC Lausanne-Sport.
    39'
    FC Lausanne-Sport, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    I Lausanne har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    Kan FC Lugano utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    41'
    I Lausanne slår Olivier Custodio en corner fra høyre.
    42'
    FC Lausanne-Sport angriper i Lausanne. Zeki Amdouni avslutter på mål, men greier ikke å score.
    44'
    44'
    Frispark i en god posisjon for FC Lugano!
    44'
    Chafik
    Chafik (FC Lausanne-Sport) får et gult kort av dommer Sven Wolfensberger.
    44'
    Frispark FC Lugano.
    45'
    Spillerbytte - FC Lugano
    Inn: Kreshnik Hajrizi
    Ut: Mijat Maric
    Bytte for FC Lugano. Kreshnik Hajrizi kommer inn for Mijat Maric på Stade de La Tuiliere.
    46'
    46'
    Cameron Puertas Castro
    FC Lausanne-Sport angriper og Cameron Puertas Castro får avsluttet. Headingen treffer ikke FC Lugano-målet.
    47'
    48'
    Det blir farlig! Frispark for FC Lugano er nær straffområde.
    50'
    Anel Husic
    Dommer Sven Wolfensberger gir Anel Husic (FC Lausanne-Sport) et gult kort.
    50'
    Mory Diaw
    Mory Diaw (FC Lausanne-Sport) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    52'
    52'
    Reto Ziegler
    Reto Ziegler (FC Lugano) pådrar seg et gult kort.
    52'
    53'
    Målsjanse til FC Lausanne-Sport! Cameron Puertas Castro treffer mål, men keeper redder.
    55'
    55'
    Mattia Bottani
    Sjanse! FC Lugano avanserer forover, men Mattia Bottani avslutter utenfor.
    58'
    Inn: Mohamed El Amine Amoura
    Ut: Sandi Lovric
    FC Lugano bytter ut Sandi Lovric med Mohamed El Amine Amoura. Dette er det tredje byttet som Mattia Croci-Torti gjør i dagens kamp.
    61'
    Inn: Asumah Abubakar
    Ut: Christopher Lungoyi
    Mattia Croci-Torti (FC Lugano) gjør sitt andre bytte for dagen. Asumah Abubakar erstatter Christopher Lungoyi.
    61'
    62'
    Spillet på Stade de La Tuiliere er stoppet midlertidig fordi Simone Grippo ligger nede.
    63'
    64'
    Mattia Bottani (FC Lugano) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    64'
    FC Lausanne-Sport slipper å klare seg uten Simone Grippo som kommer tilbake på banen igjen.
    65'
    67'
    Spillerbytte - FC Lausanne-Sport
    Inn: Alvyn Antonio Sanches
    Ut: Trae Coyle
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lausanne-Sport. Inn kommer Alvyn Sanches, mens Trae Coyle tar plass på benken.
    68'
    Inn: Brahima Ouattara
    Ut: Zeki Amdouni
    Ilija Borenovic gjør dagens andre bytte i Lausanne, når han tar ut Zeki Amdouni og setter inn Brahima Ouattara.
    69'
    70'
    FC Lugano angriper, men blir avblåst for offside.
    73'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Numa Lavanchy (FC Lugano) vrir seg av smerte i gresset.
    74'
    Abdou Karim Sow ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    75'
    Inn: Abdou Karim Sow
    Ut: Simone Grippo
    Ilija Borenovic gjør dagens tredje bytte i Lausanne, når han tar ut Simone Grippo og setter inn Abdou Karim Sow.
    75'
    Inn: Mahmoud Mohamed Belhadj
    Ut: Numa Lavanchy
    FC Lugano bytter ut Numa Lavanchy som ikke ser ut til å kunne fortsette. Mattia Croci-Torti blir dermed tvunget til å gjøre sitt fjerde bytte og setter inn Hadj Mahmoud.
    75'
    Stjepan Kukuruzovic (FC Lausanne-Sport) slår en corner fra venstre side på Stade de La Tuiliere.
    76'
    Abdou Karim Sow er på beina igjen og fortsetter kampen.
    76'
    Mohamed El Amine Amoura
    Mohamed El Amine Amoura (FC Lugano) fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Frisparket tildelt FC Lugano er farlig nær FC Lausanne-Sports målområde.
    77'
    Alvyn Antonio Sanches
    Alvyn Sanches (FC Lausanne-Sport) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    77'
    78'
    Straffe! Dommer Sven Wolfensberger plasserer ballen på krittmerket for FC Lugano...
    79'
    FC Lugano scorer på straffe!
    FC Lausanne-Sport 0 - 1 FC Lugano
    Mål: Reto Ziegler
    FC Lugano tar ledelsen 0-1 etter et velplassert straffespark av Reto Ziegler.
    81'
    Inn: Goduine Koyalipou
    Ut: Trazie Thomas Zai
    FC Lausanne-Sport gjør sitt fjerde bytte. Trazie Thomas erstattes av Goduine Koyalipou.
    82'
    Inn: Gabriel Bares
    Ut: Hicham Mahou
    Ilija Borenovic (FC Lausanne-Sport) gjør sitt femte bytte for dagen. Gabriel Bares erstatter Hicham Mahou.
    82'
    84'
    Frisparket tildelt FC Lausanne-Sport er farlig nær FC Luganos målområde.
    86'
    Inn: Yuri
    Ut: Zan Celar
    FC Lugano bytter ut Zan Celar med Yuri.
    87'
    Målsjanse! Cameron Puertas Castro (FC Lausanne-Sport) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    87'
    FC Lausanne-Sport fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    88'
    89'
    Sven Wolfensberger signaliserer et frispark til FC Lausanne-Sport på egen banehalvdel.