Frispark for FC Sion på egen banehalvdel.
    Cameron Puertas Castro (FC Lausanne-Sport) pådrar seg et gult kort.
    3'
    Gult kort til FC Sion
    Guy Christian Zock Abep
    Christian Zock (FC Sion) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    5'
    I Lausanne slår Anto Grgic en corner fra venstre.
    6'
    Hjørnespark til FC Lausanne-Sport
    7'
    Målsjanse! Cameron Puertas Castro (FC Lausanne-Sport) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    12'
    Lionel Tschudi signaliserer et frispark til FC Sion på egen banehalvdel.
    13'
    Christian Zock (FC Sion) fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    FC Sion tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark til FC Lausanne-Sport på halvdelen til FC Sion.
    18'
    19'
    Anto Grgic (FC Sion) løfter inn en corner fra venstre på Stade de La Tuiliere.
    20'
    FC Sion fosser fremover, men Lionel Tschudi blåser for offside på Stade de La Tuiliere.
    22'
    Kan FC Sion utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    24'
    Frispark for FC Lausanne-Sport på egen banehalvdel.
    24'
    Sandro Theler
    Målsjanse på Stade de La Tuiliere! Sandro Theler fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    26'
    FC Lausanne-Sport, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Lionel Tschudi tildeler FC Sion en corner. Anto Grgic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    26'
    Mål for FC Sion!
    FC Lausanne-Sport 0 - 1 FC Sion
    Mål: Gaetan Karlen
    Målgivende: Anto Grgic
    Mål! Gaetan Karlen header ballen i mål og gir FC Sion ledelsen 0-1 på Stade de La Tuiliere. Anto Grgic var nest sist på ballen.
    26'
    30'
    Frispark FC Sion.
    36'
    Lionel Tschudi signaliserer et frispark til FC Lausanne-Sport like utenfor FC Sion-området.
    39'
    Stjepan Kukuruzovic
    FC Lausanne-Sport avanserer forover i Lausanne. Stjepan Kukuruzovic avslutter, men treffer ikke mål.
    40'
    Frispark i en god posisjon for FC Sion!
    44'
    Anto Grgic
    Anto Grgic (FC Sion) kommer til en målsjanse på Stade de La Tuiliere, men klarer ikke å score.
    45'
    Rafik Zekhnini
    Rafik Zekhnini (FC Lausanne-Sport) kommer seg fri på Stade de La Tuiliere, men avslutningen går utenfor.
    47'
    Lionel Tschudi signaliserer et frispark til FC Lausanne-Sport.
    48'
    Rafik Zekhnini (FC Lausanne-Sport) slår en corner fra høyre side på Stade de La Tuiliere.
    52'
    53'
    I Lausanne har et frispark blitt tildelt bortelag.
    55'
    I Lausanne har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    56'
    Ayoub Abdellaoui
    Ayoub Abdellaoui (FC Sion) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de La Tuiliere.
    56'
    Spillerbytte - FC Lausanne-Sport
    Inn: Hicham Mahou
    Ut: Gabriel Bares
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lausanne-Sport. Inn kommer Hicham Mahou, mens Gabriel Bares tar plass på benken.
    57'+2
    Lionel Tschudi signaliserer et frispark til FC Sion.
    58'
    Anto Grgic
    Sjanse! FC Sion avanserer forover, men Anto Grgic avslutter utenfor.
    59'
    61'
    I Lausanne slår Rafik Zekhnini en corner fra høyre.
    64'
    Pedro Brazao
    FC Lausanne-Sport angriper, men avslutningen til Pedro Brazao går utenfor.
    65'
    Frispark FC Lausanne-Sport.
    65'
    Jean Ruiz
    Dommer Lionel Tschudi viser Jean Ruiz (FC Sion) det gule kortet.
    65'
    Spillerbytte - FC Sion
    Inn: Luca Clemenza
    Ut: Siyar Doldur
    Siyar Doldur (FC Sion) erstattes av Luca Clemenza.
    66'
    Inn: Patrick Luan
    Ut: Gaetan Karlen
    Fabio Grosso (FC Sion) gjør sitt andre bytte for dagen. Patrick Luan erstatter Gaetan Karlen.
    66'
    Hjørnespark til FC Sion
    70'
    Skudd på mål, FC Sion
    73'
    73'
    Inn: Toichi Suzuki
    Ut: Per Egil Flo
    Bytte for FC Lausanne-Sport. Toichi Suzuki kommer inn for Per Egil Flo på Stade de La Tuiliere.
    76'
    Inn: Isaac Schmidt
    Ut: Pedro Brazao
    FC Lausanne-Sport bytter ut Pedro Brazao med Isaac Schmidt. Dette er det andre byttet som Giorgio Contini gjør i dagens kamp.
    76'
    Skudd utenfor mål, FC Lausanne-Sport
    79'
    81'
    Isaac Schmidt
    Målsjanse! Isaac Schmidt (FC Lausanne-Sport) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    81'
    Inn: Jared Khasa
    Ut: Yamato Wakatsuki
    FC Sion bytter ut Yamato Wakatsuki med Jared Khasa.
    82'
    Inn: Trazie Thomas Zai
    Ut: Cameron Puertas Castro
    Giorgio Contini gjør dagens tredje bytte i Lausanne, når han tar ut Cameron Puertas Castro og setter inn Trazie Thomas Zai.
    83'
    Inn: Josias Tusevo Lukembila
    Ut: Evann Guessand
    FC Lausanne-Sport gjør sitt fjerde bytte. Evann Guessand erstattes av Josias Tusevo Lukembila.
    83'
    85'
    Anto Grgic
    FC Sion angriper i Lausanne. Anto Grgic fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    Lionel Tschudi tildeler FC Lausanne-Sport en corner. Isaac Schmidt sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.