FC Lausanne-Sport angriper i Lausanne. Hicham Mahou fyrer av et skudd som går utenfor.
    Sjanse til FC Sion! Filip Stojilkovic er nær ved å score, men keeper redder.
    6'
    FC Lausanne-Sport, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Målsjanse på Stade de La Tuiliere! Filip Stojilkovic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    7'
    7'
    FC Lausanne-Sport tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    I Lausanne slår Anto Grgic en corner fra høyre.
    12'
    Skudd utenfor mål, FC Sion
    12'
    I Lausanne har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    13'
    Hicham Mahou (FC Lausanne-Sport) fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    Fedayi San signaliserer et frispark til FC Sion på egen banehalvdel.
    14'
    15'
    Frispark for FC Lausanne-Sport på egen banehalvdel.
    15'
    Adrien Trebel
    FC Lausanne-Sport avanserer forover i Lausanne. Adrien Trebel avslutter, men treffer ikke mål.
    17'
    Sofiane Alakouch
    FC Lausanne-Sport angriper. Sofiane Alakouch får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    19'
    FC Sion, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Fedayi San signaliserer et frispark til FC Sion.
    20'
    Sjanse! FC Lausanne-Sport avanserer forover, men Hicham Mahou avslutter utenfor.
    22'
    Anto Grgic
    Anto Grgic (FC Sion) avanserer forover på Stade de La Tuiliere. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    23'
    23'
    Frispark til FC Lausanne-Sport på halvdelen til FC Sion.
    25'
    Gult kort til FC Sion
    Jan Bamert
    Jan Bamert (FC Sion) får et gult kort av dommer Fedayi San.
    25'
    FC Sion tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Fedayi San tildeler FC Sion en corner. Anto Grgic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    27'
    Skudd på mål, FC Sion
    28'
    28'
    Alvyn Antonio Sanches
    FC Lausanne-Sport fosser forover og Alvyn Sanches fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    28'
    28'
    Filip Stojilkovic (FC Sion) kommer seg fri på Stade de La Tuiliere, men avslutningen går utenfor.
    29'
    Fedayi San signaliserer et frispark til FC Lausanne-Sport på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark til FC Sion på halvdelen til FC Lausanne-Sport.
    30'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og FC Sion får straffe!
    31'
    FC Sion scorer på straffe!
    FC Lausanne-Sport 0 - 1 FC Sion
    Mål: Anto Grgic
    Anto Grgic dundrer inn et straffespark på Stade de La Tuiliere. Stillingen er nå 0-1.
    32'
    Marvin Spielmann
    Målsjanse! Marvin Spielmann (FC Lausanne-Sport) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    36'
    39'
    Hjørnespark til FC Lausanne-Sport
    42'
    FC Sion fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    44'
    Spillerbytte - FC Lausanne-Sport
    Inn: Goduine Koyalipou
    Ut: Jean N'Guessan
    Jean N'Guessan (FC Lausanne-Sport) erstattes av Goduine Koyalipou.
    46'
    46'
    53'
    Inn: Trae Coyle
    Ut: Marvin Spielmann
    FC Lausanne-Sport bytter ut Marvin Spielmann med Trae Coyle.
    53'
    Fedayi San signaliserer et frispark til FC Lausanne-Sport.
    53'
    Skudd utenfor mål, FC Lausanne-Sport
    54'
    Trae Coyle
    Trae Coyle (FC Lausanne-Sport) kommer til en målsjanse på Stade de La Tuiliere, men klarer ikke å score.
    56'
    Anto Grgic (FC Sion) slår en corner fra venstre side på Stade de La Tuiliere.
    60'
    61'
    61'
    Adrien Trebel (FC Lausanne-Sport) fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    Sjanse i Lausanne! Alvyn Sanches (FC Lausanne-Sport) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    66'
    66'
    I Lausanne slår Adrien Trebel en corner fra venstre.
    66'
    Inn: Toichi Suzuki
    Ut: Hicham Mahou
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lausanne-Sport. Inn kommer Toichi Suzuki, mens Hicham Mahou tar plass på benken.
    70'
    Stjepan Kukuruzovic
    Sjanse! FC Lausanne-Sport avanserer forover, men Stjepan Kukuruzovic avslutter utenfor.
    70'
    Spillerbytte - FC Sion
    Inn: Dennis Iapichino
    Ut: Marquinhos Cipriano
    Paolo Tramezzani (FC Sion) gjør sitt første bytte for dagen. Dennis Iapichino erstatter Marquinhos Cipriano.
    72'
    Inn: Musa Araz
    Ut: Kevin Bua
    Bytte for FC Sion. Musa Araz kommer inn for Kevin Bua på Stade de La Tuiliere.
    72'
    FC Sion angriper, men avslutningen til Filip Stojilkovic går utenfor.
    73'
    Fedayi San tildeler FC Lausanne-Sport en corner. Adrien Trebel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    74'
    Adrien Trebel ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    75'
    Adrien Trebel er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade de La Tuiliere.
    76'
    Inn: Chafik
    Ut: Sofiane Alakouch
    FC Lausanne-Sport bytter ut Sofiane Alakouch med Chafik. Dette er det fjerde byttet som Alain Casanova gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Diogo Mendes
    Ut: Adrien Trebel
    Alain Casanova (FC Lausanne-Sport) tar ut Adrien Trebel som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Diogo Mendes.
    78'
    Frispark FC Lausanne-Sport.
    78'
    Stjepan Kukuruzovic (FC Lausanne-Sport) slår en corner fra høyre side på Stade de La Tuiliere.
    79'
    Armel Junior Zohouri
    Armel Zohouri (FC Lausanne-Sport) header utenfor.
    79'
    Anto Grgic (FC Sion) løfter inn en corner fra venstre på Stade de La Tuiliere.
    80'
    Frispark i en god posisjon for FC Lausanne-Sport!
    81'
    FC Sion scorer selvmål!
    FC Lausanne-Sport 1 - 1 FC Sion
    Mål: Kevin Fickentscher
    Et uheldig selvmål av Kevin Fickentscher gjør at det står 1-1 på Stade de La Tuiliere.
    82'
    84'
    FC Lausanne-Sport angriper i Lausanne, men blir avblåst for offside.
    85'
    Inn: Gaetan Karlen
    Ut: Baltazar
    FC Sion gjør sitt tredje bytte. Baltazar erstattes av Gaetan Karlen.
    85'
    Fedayi San tildeler FC Lausanne-Sport en corner. Stjepan Kukuruzovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.