Ruiz65' (Str.)
4-3
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Toichi Suzuki
    FC Lausanne-Sport fosser forover og Toichi Suzuki fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    2'
    FC St. Gallen 1879, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Mål for FC Lausanne-Sport!
    FC Lausanne-Sport 1 - 0 FC St. Gallen 1879
    Mål: Lucas Da Cunha
    Lucas Da Cunha setter ballen i nettet og FC Lausanne-Sport leder nå 1-0.
    6'
    Frispark for FC Lausanne-Sport på egen banehalvdel.
    10'
    FC Lausanne-Sport tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Hjørnespark til FC Lausanne-Sport
    14'
    FC Lausanne-Sport 2 - 0 FC St. Gallen 1879
    Mål: Nikola Boranijasevic
    Målgivende: Hicham Mahou
    FC Lausanne-Sport går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Nikola Boranijasevic. Det er en fin assist fra Hicham Mahou.
    16'
    Hjørnespark til FC St. Gallen 1879
    18'
    20'
    FC Lausanne-Sport scorer selvmål!
    FC Lausanne-Sport 2 - 1 FC St. Gallen 1879
    Mål: Moritz Jenz
    Mål! Moritz Jenz holder FC St. Gallen 1879et inne i kampen med en redusering til 2-1.
    20'
    24'
    Kwadwo Duah
    Kwadwo Duah (FC St. Gallen 1879) header mot mål, men ballen går utenfor.
    24'
    Frispark FC St. Gallen 1879.
    28'
    Jeremy Guillemenot
    Jeremy Guillemenot (FC St. Gallen 1879) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    29'
    FC Lausanne-Sport, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    FC St. Gallen 1879 angriper, men Luca Cibelli blåser for offside.
    29'
    Luca Cibelli signaliserer et frispark til FC Lausanne-Sport.
    33'
    FC Lausanne-Sport 3 - 1 FC St. Gallen 1879
    Mål: Toichi Suzuki
    Mål! Toichi Suzuki gir FC Lausanne-Sport en komfortabel 3-1 ledelse.
    34'
    Luca Cibelli signaliserer et frispark til FC St. Gallen 1879 på egen banehalvdel.
    35'
    37'
    Jeremy Guillemenot (FC St. Gallen 1879) kommer til en målsjanse på Stade de La Tuiliere, men klarer ikke å score.
    37'
    Gult kort til FC Lausanne-Sport
    Cameron Puertas Castro
    Dommer Luca Cibelli gir Cameron Puertas Castro (FC Lausanne-Sport) et gult kort.
    38'
    38'
    Sjanse til FC St. Gallen 1879! Jeremy Guillemenot er nær ved å score, men keeper redder.
    40'
    40'
    Dommer Luca Cibelli venter med å sette i gang spillet fordi Lucas Da Cunha ligger nede.
    41'
    43'
    FC St. Gallen 1879 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    45'
    FC Lausanne-Sport slipper å klare seg uten Lucas Da Cunha som kommer tilbake på banen i Lausanne.
    45'+1
    Spillerbytte - FC St. Gallen 1879
    Inn: Chukwubuike Adamu
    Ut: Tim Staubli
    Peter Zeidler (FC St. Gallen 1879) gjør sitt første bytte for dagen. Chukwubuike Adamu erstatter Tim Staubli.
    46'
    47'
    Cameron Puertas Castro (FC Lausanne-Sport) avanserer forover på Stade de La Tuiliere. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    49'
    49'
    Kwadwo Duah (FC St. Gallen 1879) slår en corner fra venstre side på Stade de La Tuiliere.
    50'
    Mål for FC St. Gallen 1879!
    FC Lausanne-Sport 3 - 2 FC St. Gallen 1879
    Mål: Chukwubuike Adamu
    Målgivende: Kwadwo Duah
    Chukwubuike Adamu setter inn en redusering på Stade de La Tuiliere. Stillingen er nå 3-2. Kwadwo Duah var nest sist på ballen.
    50'
    52'
    Frispark til FC St. Gallen 1879 på halvdelen til FC Lausanne-Sport.
    54'
    I Lausanne har et frispark blitt tildelt bortelag.
    55'
    Skudd på mål, FC St. Gallen 1879
    55'
    55'
    55'
    58'
    59'
    59'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og FC St. Gallen 1879 får straffe!
    63'
    Mory Diaw
    Dommeren gir Mory Diaw (FC Lausanne-Sport) et gult kort.
    63'
    FC St. Gallen 1879 scorer på straffe!
    FC Lausanne-Sport 3 - 3 FC St. Gallen 1879
    Mål: Victor Ruiz
    Mål! bortelaget utligner til 3-3 takket være et straffespark av Victor Ruiz Abril.
    65'
    Gult kort til FC St. Gallen 1879
    Jordi Quintilla
    Jordi Quintilla (FC St. Gallen 1879) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    66'
    Skade: FC Lausanne-Sport
    67'
    Tilbake fra skade: FC Lausanne-Sport
    68'
    Nikola Boranijasevic
    FC Lausanne-Sport angriper. Nikola Boranijasevic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    71'
    71'
    FC Lausanne-Sport 4 - 3 FC St. Gallen 1879
    Målgivende: Stjepan Kukuruzovic
    Mål! Toichi Suzuki gir FC Lausanne-Sport en 4-3 ledelse. Stjepan Kukuruzovic sto for den målgivende pasningen.
    73'
    Spillerbytte - FC Lausanne-Sport
    Inn: Gabriel Bares
    Ut: Lucas Da Cunha
    Bytte for FC Lausanne-Sport. Gabriel Bares kommer inn for Lucas Da Cunha på Stade de La Tuiliere.
    74'
    Inn: Salifou Diarrassouba
    Ut: Victor Ruiz
    Peter Zeidler gjør dagens andre bytte i Lausanne, når han tar ut Victor Ruiz Abril og setter inn Salifou Diarrassouba.
    74'
    Inn: Euclides Cabral
    Ut: Jeremy Guillemenot
    FC St. Gallen 1879 bytter ut Jeremy Guillemenot med Euclides Cabral.
    74'
    Luca Cibelli signaliserer et frispark til FC Lausanne-Sport på egen banehalvdel.
    77'
    79'
    81'
    Inn: Trazie Thomas Zai
    Ut: Cameron Puertas Castro
    Cameron Puertas Castro (FC Lausanne-Sport) erstattes av Trazie Thomas Zai.
    84'
    86'
    Inn: Nsana Claudelion Etienne Simon
    Ut: Yannis Letard
    FC St. Gallen 1879 bytter ut Yannis Letard med Nsana Simon. Dette er det fjerde byttet som Peter Zeidler gjør i dagens kamp.
    86'
    88'
    Frispark til FC Lausanne-Sport på halvdelen til FC St. Gallen 1879.
    89'
    Inn: Marc Tsoungui
    Ut: Toichi Suzuki
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lausanne-Sport. Inn kommer Marc Tsoungui, mens Toichi Suzuki tar plass på benken.