1-0
2-0
    Skudd på mål, FC Liefering
    Nene Dorgeles
    FC Liefering angriper i Grodig. Nene Dorgeles avslutter på mål, men greier ikke å score.
    3'
    FC Liefering, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    FC Liefering får tildelt et hjørnespark
    Dijon Kameri
    Dijon Kameri (FC Liefering) løfter inn en corner fra høyre på Das Goldberg Stadium.
    3'
    FC Juniors OÖ får tildelt et frispark
    Frispark til FC Juniors OO på halvdelen til FC Liefering.
    5'
    FC Liefering får tildelt et frispark
    I Grodig har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    7'
    FC Juniors OO tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    FC Liefering blir avblåst for offside
    En av FC Lieferings spillere blir avblåst for offside.
    9'
    Frispark for FC Juniors OO på egen banehalvdel.
    9'
    Sjanse i Grodig! Nene Dorgeles (FC Liefering) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    10'
    Dijon Kameri (FC Liefering) slår en corner fra venstre side på Das Goldberg Stadium.
    10'
    Alain Sadikovski signaliserer et frispark til FC Juniors OO.
    11'
    Skudd utenfor mål, FC Juniors OÖ
    Dominik Weixelbraun
    Sjanse! FC Juniors OO avanserer forover, men Dominik Weixelbraun avslutter utenfor.
    12'
    Frispark FC Liefering.
    15'
    Frispark FC Juniors OO.
    16'
    17'
    Alain Sadikovski tildeler FC Liefering en corner. Dijon Kameri sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    18'
    I Grodig slår Dijon Kameri en corner fra venstre.
    21'
    Alain Sadikovski signaliserer et frispark til FC Juniors OO på egen banehalvdel.
    21'
    Alain Sadikovski signaliserer et frispark til FC Liefering på egen banehalvdel.
    22'
    Skudd utenfor mål, FC Liefering
    Nene Dorgeles (FC Liefering) kommer til en målsjanse på Das Goldberg Stadium, men klarer ikke å score.
    24'
    Frispark til FC Liefering på halvdelen til FC Juniors OO.
    25'
    Alain Sadikovski signaliserer et frispark til FC Liefering.
    27'
    FC Liefering angriper, men Alain Sadikovski blåser for offside.
    27'
    28'
    Skudd på mål, FC Juniors OÖ
    29'
    FC Juniors OÖ, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    30'
    30'
    Frispark for FC Liefering på egen banehalvdel.
    31'
    Marco Alessandro Sulzner vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    34'
    Marco Alessandro Sulzner er tilbake på banen igjen.
    37'
    Justin Omoregie
    FC Liefering angriper, men avslutningen til Justin Omoregie går utenfor.
    38'
    39'
    41'
    Gult kort til FC Liefering
    Samson Tijani
    Dommer Alain Sadikovski viser Samson Tijani (FC Liefering) det gule kortet.
    41'
    44'
    45'
    FC Liefering avanserer forover i Grodig. Dijon Kameri avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+1
    46'
    FC Juniors OÖ får tildelt et hjørnespark
    48'
    I Grodig slår Dijon Kameri en corner fra høyre.
    49'
    51'
    53'
    Målsjanse! Samson Tijani (FC Liefering) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    56'
    56'
    58'
    Mål for FC Liefering!
    FC Liefering 1 - 0 FC Juniors OÖ
    Mål: Roko Simic
    Målgivende: Samuel Major
    FC Liefering leder 1-0 etter en scoring av Roko Simic. Samuel Major var nest sist på ballen.
    61'
    FC Liefering tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    62'
    Roko Simic
    FC Liefering angriper på Das Goldberg Stadium. Roko Simic header utenfor.
    63'
    Gult kort til FC Juniors OÖ
    Alexander Michlmayr
    Alexander Michlmayr (FC Juniors OO) pådrar seg et gult kort.
    64'
    64'
    67'
    68'
    Nene Dorgeles (FC Liefering) kommer seg fri på Das Goldberg Stadium, men avslutningen går utenfor.
    69'
    Spillerbytte - FC Liefering
    Inn: Elias Havel
    Ut: Roko Simic
    FC Liefering bytter ut Roko Simic med Elias Havel.
    69'
    Inn: Tim Paumgartner
    Ut: Justin Omoregie
    Justin Omoregie (FC Liefering) erstattes av Tim Paumgartner.
    69'
    Spillerbytte - FC Juniors OÖ
    Inn: Mirsad Sulejmanovic
    Ut: Marco Alessandro Sulzner
    Stefan Hirczy (FC Juniors OO) gjør sitt første bytte for dagen. Mirsad Sulejmanovic erstatter Marco Alessandro Sulzner.
    70'
    Inn: Adam Griger
    Ut: Dominik Weixelbraun
    Bytte for FC Juniors OO. Adam Griger kommer inn for Dominik Weixelbraun på Das Goldberg Stadium.
    70'
    71'
    72'
    72'
    74'
    Inn: Alexander Mayr
    Ut: Alexander Michlmayr
    Stefan Hirczy gjør dagens tredje bytte i Grodig, når han tar ut Alexander Michlmayr og setter inn Alexander Mayr.
    76'
    77'
    77'
    77'
    Forson Amankwah
    Forson Amankwah (FC Liefering) mottar sitt første gule kort for dagen på Das Goldberg Stadium.
    77'
    FC Liefering 2 - 0 FC Juniors OÖ
    Mål: Nene Dorgeles
    Målgivende: Forson Amankwah
    Mål! Nene Dorgeles gir FC Liefering en komfortabel 2-0 ledelse. Det er en fin assist fra Forson Amankwah.
    81'
    82'
    Inn: Luka Reischl
    Ut: Dijon Kameri
    FC Liefering gjør sitt tredje bytte. Dijon Kameri erstattes av Luka Reischl.
    83'
    Inn: Daniel Klicnik
    Ut: Samuel Major
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Liefering. Inn kommer Daniel Klicnik, mens Samuel Major tar plass på benken.
    83'
    85'
    Inn: Sebastian Kapsamer
    Ut: In-pyo Oh
    FC Juniors OO bytter ut In-pyo Oh med Sebastian Kapsamer. Dette er det fjerde byttet som Stefan Hirczy gjør i dagens kamp.
    85'
    Inn: Metehan Altunbas
    Ut: Eduard Haas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Juniors OO. Inn kommer Metehan Altunbas, mens Eduard Haas tar plass på benken.
    85'
    87'
    Inn: Lukas Ibertsberger
    Ut: Benjamin Bockle
    FC Liefering bytter ut Benjamin Bockle med Lukas Ibertsberger.
    87'
    88'
    FC Juniors OÖ blir avblåst for offside
    FC Juniors OO fosser fremover, men Alain Sadikovski blåser for offside på Das Goldberg Stadium.
    90'
    Luka Reischl
    FC Liefering fosser forover og Luka Reischl fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.