Frispark for KSV 1919 på egen banehalvdel.
    KSV 1919 må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Liefering.
    20'
    Skudd utenfor mål, FC Liefering
    Dominik Szoboszlai
    FC Liefering avanserer forover i Grodig. Dominik Szoboszlai avslutter, men treffer ikke mål.
    21'
    Daniel Geissler
    Daniel Geissler (KSV 1919) løfter inn en corner fra høyre på DAS.GOLDBERG Stadion.
    24'
    I Grodig har et frispark blitt tildelt KSV 1919et.
    26'
    Gult kort til FC Liefering
    Mahamadou Dembele
    Mahamadou Dembele (FC Liefering) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    26'
    Patson Daka
    Patson Daka (FC Liefering) fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    Patson Daka
    FC Liefering angriper, men avslutningen til Patson Daka går utenfor.
    29'
    Dieter Muckenhammer signaliserer et frispark til FC Liefering.
    30'
    Målsjanse! Dominik Szoboszlai (FC Liefering) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    30'
    Nicolas Meister
    Sjanse! FC Liefering avanserer forover, men Nicolas Meister avslutter utenfor.
    32'
    I Grodig slår Daniel Geissler en corner fra høyre.
    37'
    Skudd på mål, FC Liefering
    Sjanse i Grodig! Nicolas Meister (FC Liefering) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    39'
    FC Liefering, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    En av FC Lieferings spillere blir avblåst for offside.
    40'
    Gult kort til Kapfenberger SV
    Philipp Plank
    Dommer Dieter Muckenhammer viser Philipp Plank (KSV 1919) det gule kortet.
    40'
    Dieter Muckenhammer signaliserer et frispark til FC Liefering på egen banehalvdel.
    41'
    FC Liefering tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Frispark for FC Liefering på egen banehalvdel.
    42'
    David Agudo
    David Agudo (KSV 1919) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    42'
    Frispark til FC Liefering på halvdelen til KSV 1919.
    43'
    Ivan Grabovac
    Dommeren gir Ivan Grabovac (KSV 1919) et gult kort.
    43'
    Skudd utenfor mål, Kapfenberger SV
    Philipp Plank skyter i stolpen! Stor sjanse for KSV 1919 i Grodig.
    48'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for KSV 1919 nær 16-meteren.
    49'
    Kapfenberger SV, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Skudd på mål, Kapfenberger SV
    50'
    50'
    Spillerbytte - FC Liefering
    Inn: Kim Jungmin
    Ut: Mohamed Camara
    FC Liefering bytter ut Mohamed Camara med Jung-Min Kim. Dette er det første byttet som Janusz Gora gjør i dagens kamp.
    53'
    Julian Golles
    Julian Golles (FC Liefering) header ballen mot mål, men KSV 1919 klarerer.
    54'
    54'
    55'
    55'
    I Grodig slår Dominik Szoboszlai en corner fra høyre.
    55'
    56'
    Målsjanse på DAS.GOLDBERG Stadion! Philipp Plank fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    58'
    58'
    Inn: Rene Hellermann
    Ut: Nicolas Meister
    FC Liefering bytter ut Nicolas Meister med Rene Hellermann.
    59'
    62'
    Spillet på DAS.GOLDBERG Stadion er stoppet midlertidig fordi Patson Daka ligger nede.
    62'
    Mål for Kapfenberger SV!
    FC Liefering 0 - 1 Kapfenberger SV
    Mål: Daniel Rosenbichler
    Mål! Daniel Rosenbichler gir KSV 1919 en 0-1 ledelse.
    63'
    Patson Daka er tilbake i kampen igjen.
    64'
    65'
    Inn: Anderson Niangbo
    Ut: Patson Daka
    Anderson Niangbo (FC Liefering) erstatter Patson Daka som muligens er skadet.
    67'
    Spillerbytte - Kapfenberger SV
    Inn: Dario Potrosko
    Ut: Daniel Geissler
    Stefan Rapp (KSV 1919) gjør sitt første bytte for dagen. Dario Potrosko erstatter Daniel Geissler.
    68'
    Dominik Szoboszlai (FC Liefering) løfter inn en corner fra høyre på DAS.GOLDBERG Stadion.
    69'
    Dominik Szoboszlai (FC Liefering) slår en corner fra høyre side på DAS.GOLDBERG Stadion.
    70'
    Dieter Muckenhammer tildeler FC Liefering en corner. Dominik Szoboszlai sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    70'
    71'
    72'
    Målsjanse på DAS.GOLDBERG Stadion! Dominik Szoboszlai fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    72'
    72'
    Dario Potrosko
    I Grodig slår Dario Potrosko en corner fra venstre.
    75'
    I Grodig har et frispark blitt tildelt FC Lieferinget.
    76'
    78'
    Philipp Plank (KSV 1919) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på DAS.GOLDBERG Stadion.
    81'
    Inn: Thomas Maier
    Ut: Philipp Plank
    Stefan Rapp (KSV 1919) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Thomas Maier erstatter Philipp Plank som sannsynligvis er skadet.
    83'
    FC Liefering er på skuddhold på dette frisparket.
    84'
    84'
    85'
    Dieter Muckenhammer tildeler FC Liefering en corner. Dominik Szoboszlai sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    87'
    Sjanse i Grodig! Dominik Szoboszlai (FC Liefering) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    87'
    87'
    87'
    89'
    Dominik Szoboszlai (FC Liefering) kommer seg fri på DAS.GOLDBERG Stadion, men avslutningen går utenfor.
    90'
    Mål for FC Liefering!
    FC Liefering 1 - 1 Kapfenberger SV
    Mål: Kim Jungmin
    Jung-Min Kim utligner til 1-1 på DAS.GOLDBERG Stadion.
    90'+1
    Rødt kort til FC Liefering
    Utvisning! FC Liefering må klare seg uten Mahamadou Dembele resten av kampen etter et direkte rødt kort.