43
    Benjamin Mendy
    Benjamin Mendy (FC Lorient) kommer seg fri på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir, men avslutningen går utenfor.
    2'
    Badredine Bouanani (FC Lorient) løfter inn en corner fra høyre på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    2'
    Formose Mendy
    Sjanse til FC Lorient! Formose Mendy er nær ved å score, men keeper redder.
    2'
    Clermont, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    FC Lorient fosser fremover, men Clement Turpin blåser for offside på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    3'
    Hjørnespark til Clermont
    4'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til Clermont Foot på egen banehalvdel.
    6'
    Badredine Bouanani
    Målsjanse til FC Lorient! Badredine Bouanani treffer mål, men keeper redder.
    7'
    7'
    Benjamin Mendy (FC Lorient) fyrer av et skudd som går utenfor.
    8'
    Gult kort til Clermont
    Yohann Magnin
    Yohann Magnin (Clermont Foot) pådrar seg et gult kort.
    12'
    I Lorient har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    12'
    Julien Laporte
    Julien Laporte (FC Lorient) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    13'
    Kan FC Lorient utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    14'
    FC Lorient fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    14'
    Clermont Foot angriper i Lorient, men blir avblåst for offside.
    16'
    Frispark for Clermont Foot på egen banehalvdel.
    17'
    Sjanse! FC Lorient avanserer forover, men Benjamin Mendy avslutter utenfor.
    18'
    Jim Allevinah
    Sjanse i Lorient! Jim Allevinah (Clermont Foot) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    19'
    FC Lorient, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Gult kort til FC Lorient
    Julien Laporte (FC Lorient) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    20'
    Clermont Foot tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Benjamin Mendy vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    20'
    Spillerbytte - FC Lorient
    Inn: Darline Yongwa
    Ut: Benjamin Mendy
    Darline Yongwa (FC Lorient) erstatter Benjamin Mendy som ser ut til å måtte forlate Stade Yves Allainmat-Le Moustoir med en skade.
    20'
    Clermont Foot angriper, men Clement Turpin blåser for offside.
    22'
    22'
    FC Lorient tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    23'
    Frispark til FC Lorient på halvdelen til Clermont Foot.
    25'
    En av FC Lorients spillere blir avblåst for offside på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    26'
    Ilhan Fakili
    Clermont Foot angriper. Ilhan Fakili får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    27'
    27'
    FC Lorient angriper i Lorient. Badredine Bouanani fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    28'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lorient fordi Panos Katseris får behandling for en skade på banen.
    30'
    Panos Katseris kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    31'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til FC Lorient på egen banehalvdel.
    32'
    Alan Virginius
    Clermont Foot angriper, men avslutningen til Alan Virginius går utenfor.
    34'
    Clermont Foot fosser forover og Ilhan Fakili fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    36'
    36'
    Darline Yongwa
    Målsjanse til FC Lorient! Darline Yongwa treffer mål, men keeper redder.
    37'
    37'
    I Lorient slår Badredine Bouanani en corner fra høyre.
    37'
    Mål for FC Lorient!
    FC Lorient 1 - 0 Clermont
    Mål: Laurent Abergel
    Målgivende: Julien Ponceau
    I Lorient tar FC Lorient ledelsen 1-0 etter et mål av Laurent Abergel. Flott spill fra Julien Ponceau før målet.
    38'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til Clermont Foot.
    39'
    Straffe til FC Lorient
    40'
    FC Lorient scorer på straffe!
    FC Lorient 2 - 0 Clermont
    Mål: Bamba Mohamed
    Mål! Bamba Mohamed øker FC Lorients ledelse til 2-0 etter et straffespark på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    42'
    Tosin Aiyegun
    FC Lorient angriper. Tosin Aiyegun får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    43'
    43'
    Badredine Bouanani (FC Lorient) slår en corner fra høyre side på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    44'
    Dommer Clement Turpin venter med å sette i gang spillet fordi Mory Diaw ligger nede.
    45'
    Mory Diaw er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'
    Frispark Clermont Foot.
    45'+1
    Yohann Magnin (Clermont Foot) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    45'+3
    I Lorient har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+5
    Panos Katseris
    FC Lorient angriper, men avslutningen til Panos Katseris går utenfor.
    50'
    Sjanse til Clermont Foot! Jim Allevinah er nær ved å score, men keeper redder.
    51'
    51'
    51'
    52'
    FC Lorient 3 - 0 Clermont
    Mål: Badredine Bouanani
    Målgivende: Bamba Mohamed
    I Lorient øker FC Lorient ledelsen til 3-0 takket være et mål av Badredine Bouanani. Bamba Mohamed var nest sist på ballen.
    54'
    Målsjanse! Alan Virginius (Clermont Foot) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    Frispark for FC Lorient på egen banehalvdel.
    56'
    Inn: Gedeon Kalulu
    Ut: Panos Katseris
    Regis Le Bris gjør dagens andre bytte i Lorient, når han tar ut Panos Katseris og setter inn Gedeon Kalulu.
    56'
    Inn: Bamba Dieng
    Ut: Tosin Aiyegun
    FC Lorient gjør sitt tredje bytte. Tosin Aiyegun erstattes av Bamba Dieng.
    56'
    Inn: Imran Louza
    Ut: Badredine Bouanani
    Badredine Bouanani (FC Lorient) erstattes av Imran Louza.
    57'
    59'
    Spillerbytte - Clermont
    Inn: Habib Keita
    Ut: Johan Gastien
    Pascal Gastien (Clermont Foot) gjør sitt første bytte for dagen. Habib Keita erstatter Johan Gastien.
    59'
    Inn: Florent Ogier
    Ut: Ilhan Fakili
    Bytte for Clermont Foot. Florent Ogier kommer inn for Ilhan Fakili på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    59'
    Hjørnespark til FC Lorient
    60'
    FC Lorient fosser forover og Julien Laporte fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    60'
    60'
    60'
    62'
    FC Lorient 4 - 0 Clermont
    Mål: Bamba Dieng
    FC Lorient går opp i en 4-0 ledelse etter et mål av Bamba Dieng.
    63'
    64'
    65'
    Spillet på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir er stoppet midlertidig fordi Yohann Magnin ligger nede.
    65'
    Yohann Magnin ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Lorient.
    67'
    FC Lorient angriper, men Clement Turpin blåser for offside.
    68'
    Mory Diaw (Clermont Foot) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    69'
    Bamba Dieng
    Dommer Clement Turpin gir Bamba Dieng (FC Lorient) et gult kort.
    69'
    69'
    Clermont Foot slipper å klare seg uten Mory Diaw som kommer tilbake på banen i Lorient.
    70'
    70'
    Jim Allevinah (Clermont Foot) får et gult kort av dommer Clement Turpin.
    72'
    Julien Ponceau
    Dommeren gir Julien Ponceau (FC Lorient) et gult kort.
    72'
    Frispark til Clermont Foot på halvdelen til FC Lorient.
    72'
    72'
    Bamba Mohamed
    FC Lorient angriper på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir. Bamba Mohamed header utenfor.
    73'
    75'
    Inn: Mohamed Amine Bouchenna
    Ut: Jim Allevinah
    Clermont Foot bytter ut Jim Allevinah med Mohamed Amine Bouchenna.
    75'
    Frispark FC Lorient.
    76'
    FC Lorient avanserer forover i Lorient. Julien Laporte avslutter, men treffer ikke mål.
    77'
    Inn: Eli Kroupi Jr
    Ut: Julien Ponceau
    FC Lorient bytter ut Julien Ponceau med Eli Kroupi Jr. Dette er det femte byttet som Regis Le Bris gjør i dagens kamp.
    78'
    Yohann Magnin ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    80'
    Inn: Komnen Andric
    Ut: Yohann Magnin
    Bytte for Clermont Foot. Komnen Andric kommer inn for Yohann Magnin på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    81'
    Inn: Jeremie Bela
    Ut: Alan Virginius
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Clermont Foot. Inn kommer Jeremie Bela, mens Alan Virginius tar plass på benken.
    82'
    Imran Louza
    Sjanse! FC Lorient avanserer forover, men Imran Louza avslutter utenfor.
    83'
    85'
    Darline Yongwa (FC Lorient) kommer seg fri på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir, men avslutningen går utenfor.
    85'
    FC Lorient 5 - 0 Clermont
    Bamba Dieng øker FC Lorients ledelse til 5-0! Det er en fin assist fra Bamba Mohamed.
    90'+1
    Imran Louza (FC Lorient) løfter inn en corner fra venstre på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    90'+2
    Gedeon Kalulu
    Sjanse! FC Lorient avanserer forover, men Gedeon Kalulu avslutter utenfor.
    90'+2
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lorient fordi Neto Borges får behandling for en skade på banen.
    90'+2
    Mory Diaw
    Dommer Clement Turpin viser Mory Diaw (Clermont Foot) det gule kortet.
    90'+3
    Neto Borges er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    90'+4
    90'+4
    Clement Turpin tildeler FC Lorient en corner. Imran Louza sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.