Quentin Boisgard (FC Lorient) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    Frispark til OGC Nice på halvdelen til FC Lorient.
    I Lorient slår Quentin Boisgard en corner fra høyre.
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til FC Lorient.
    13'
    En av FC Lorients spillere går i offside.
    14'
    Terem Moffi
    Terem Moffi (FC Lorient) avanserer forover på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    15'
    OGC Nice, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Quentin Boisgard (FC Lorient) slår en corner fra venstre side på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    16'
    Terem Moffi
    Terem Moffi (FC Lorient) kommer seg fri på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir, men avslutningen går utenfor.
    18'
    Alexis Claude-Maurice
    Sjanse! OGC Nice avanserer forover, men Alexis Claude-Maurice avslutter utenfor.
    23'
    Terem Moffi
    FC Lorient fosser forover og Terem Moffi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    24'
    24'
    Ruddy Buquet tildeler FC Lorient en corner. Quentin Boisgard sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    FC Lorient tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Frispark FC Lorient.
    32'
    Terem Moffi
    Sjanse til FC Lorient! Terem Moffi er nær ved å score, men keeper redder.
    34'
    34'
    Vincent Le Goff
    Sjanse i Lorient! Vincent Le Goff (FC Lorient) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    36'
    36'
    Quentin Boisgard (FC Lorient) løfter inn en corner fra venstre på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    36'
    Pierre Lees-Melou
    Målsjanse til OGC Nice! Pierre Lees-Melou treffer mål, men keeper redder.
    41'
    FC Lorient, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Amine Gouiri (OGC Nice) løfter inn en corner fra venstre på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    41'
    Amine Gouiri (OGC Nice) slår en corner fra høyre side på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    42'
    Frispark for FC Lorient på egen banehalvdel.
    42'
    Gult kort til OGC Nice
    Hassane Kamara
    Dommer Ruddy Buquet gir Hassane Kamara (OGC Nice) et gult kort.
    42'
    43'
    OGC Nice tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    I Lorient har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'
    45'+1
    47'
    OGC Nice fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    48'
    Enzo Le Fee
    FC Lorient angriper i Lorient. Enzo Le Fee avslutter på mål, men greier ikke å score.
    53'
    53'
    Myziane Maolida
    OGC Nice avanserer forover i Lorient. Myziane Maolida avslutter, men treffer ikke mål.
    54'
    55'
    Spillerbytte - FC Lorient
    Inn: Houboulang Mendes
    Ut: Vincent Le Goff
    Christophe Pelissier gjør dagens første bytte i Lorient, når han tar ut Vincent Le Goff og setter inn Houboulang Mendes.
    58'
    Mål for OGC Nice!
    FC Lorient 0 - 1 OGC Nice
    Mål: Myziane Maolida
    I Lorient tar OGC Nice ledelsen 0-1 etter et mål av Myziane Maolida.
    58'
    Armand Lauriente
    Målsjanse på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir! Armand Lauriente fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    61'
    61'
    Inn: Yoane Wissa
    Ut: Quentin Boisgard
    Bytte for FC Lorient. Yoane Wissa kommer inn for Quentin Boisgard på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    65'
    Mål for FC Lorient!
    FC Lorient 1 - 1 OGC Nice
    Mål: Yoane Wissa
    Målgivende: Armand Lauriente
    Yoane Wissa scorer og utligningen er et faktum på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir. 1-1. Flott spill fra Armand Lauriente før målet.
    66'
    Yoane Wissa
    FC Lorient angriper i Lorient. Yoane Wissa fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    71'
    Morgan Schneiderlin
    Dommer Ruddy Buquet viser Morgan Schneiderlin (OGC Nice) det gule kortet.
    73'
    Laurent Abergel
    Laurent Abergel (FC Lorient) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.