1-2
43
57
    Ross Barkley
    OGC Nice avanserer forover i Lorient. Ross Barkley avslutter, men treffer ikke mål.
    3'
    Vincent Le Goff
    Vincent Le Goff (FC Lorient) kommer seg fri på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir, men avslutningen går utenfor.
    6'
    Enzo Le Fee
    Sjanse! FC Lorient avanserer forover, men Enzo Le Fee avslutter utenfor.
    7'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til OGC Nice på egen banehalvdel.
    8'
    Clement Turpin tildeler FC Lorient en corner. Enzo Le Fee sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Theo Le Bris
    Theo Le Bris (FC Lorient) prøver å heade ballen i mål på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir, men mislykkes.
    9'
    OGC Nice, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Enzo Le Fee (FC Lorient) slår en corner fra høyre side på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    9'
    OGC Nice tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    I Lorient slår Enzo Le Fee en corner fra høyre.
    10'
    Julien Ponceau
    FC Lorient angriper. Julien Ponceau får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    10'
    10'
    FC Lorient fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    11'
    Frispark for OGC Nice på egen banehalvdel.
    11'
    Stephane Diarra
    Stephane Diarra (FC Lorient) kommer til en målsjanse på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir, men klarer ikke å score.
    13'
    Enzo Le Fee (FC Lorient) løfter inn en corner fra venstre på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    18'
    Mål for FC Lorient!
    FC Lorient 1 - 0 OGC Nice
    Mål: Dango Ouattara
    Målgivende: Enzo Le Fee
    Dango Ouattara header ballen i mål og FC Lorient leder dermed 1-0. Enzo Le Fee var nest sist på ballen.
    18'
    Frispark til OGC Nice på halvdelen til FC Lorient.
    19'
    Målsjanse til FC Lorient! Stephane Diarra treffer mål, men keeper redder.
    22'
    22'
    Målsjanse! Vincent Le Goff (FC Lorient) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til FC Lorient.
    23'
    En av OGC Nices spillere går i offside.
    24'
    FC Lorient fosser forover og Stephane Diarra fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    25'
    25'
    Youcef Atal
    Sjanse til OGC Nice! Youcef Atal er nær ved å score, men keeper redder.
    27'
    FC Lorient, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Nicolas Pepe
    Sjanse i Lorient! Nicolas Pepe (OGC Nice) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    27'
    27'
    Clement Turpin tildeler OGC Nice en corner. Ross Barkley sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    28'
    I Lorient slår Ross Barkley en corner fra høyre.
    31'
    Youcef Atal
    OGC Nice angriper. Youcef Atal får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    34'
    34'
    Youcef Atal
    OGC Nice angriper og Youcef Atal får avsluttet. Headingen treffer ikke FC Lorient-målet.
    34'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Bonke Innocent (FC Lorient) vrir seg av smerte i gresset.
    35'
    Bonke Innocent ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Lorient.
    36'
    43'
    Youcef Atal (FC Lorient) header ballen mot mål, men OGC Nice klarerer.
    44'
    44'
    Pablo Rosario
    OGC Nice angriper i Lorient. Pablo Rosario fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Spillerbytte - OGC Nice
    Inn: Gaetan Laborde
    Ut: Ross Barkley
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for OGC Nice. Inn kommer Gaetan Laborde, mens Ross Barkley tar plass på benken.
    46'
    OGC Nice avanserer forover i Lorient. Nicolas Pepe avslutter, men treffer ikke mål.
    50'
    Mario Lemina
    Målsjanse til OGC Nice! Mario Lemina treffer mål, men keeper redder.
    54'
    54'
    Enzo Le Fee
    Sjanse til FC Lorient! Enzo Le Fee er nær ved å score, men keeper redder.
    56'
    56'
    Enzo Le Fee (FC Lorient) løfter inn en corner fra høyre på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    57'
    Gult kort til OGC Nice
    Mario Lemina (OGC Nice) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    58'
    I Lorient har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    58'
    Spillerbytte - FC Lorient
    Inn: Terem Moffi
    Ut: Stephane Diarra
    Bytte for FC Lorient. Terem Moffi kommer inn for Stephane Diarra på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    60'
    60'
    Dango Ouattara (FC Lorient) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    60'
    Mål for OGC Nice!
    FC Lorient 1 - 1 OGC Nice
    Mål: Youcef Atal
    Målgivende: Billal Brahimi
    Mål! OGC Nice utligner på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir. Målscorer: Youcef Atal. Det er en fin assist fra Billal Brahimi.
    61'
    Inn: Aaron Ramsey
    Ut: Mario Lemina
    OGC Nice bytter ut Mario Lemina med Aaron Ramsey.
    62'
    Inn: Jordan Lotomba
    Ut: Youcef Atal
    OGC Nice bytter ut Youcef Atal med Jordan Lotomba. Dette er det tredje byttet som Lucien Favre gjør i dagens kamp.
    62'
    FC Lorient slipper å klare seg uten Dango Ouattara som kommer tilbake på banen i Lorient.
    63'
    Frispark FC Lorient.
    63'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til FC Lorient på egen banehalvdel.
    64'
    OGC Nice fosser forover og Nicolas Pepe fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    69'
    69'
    FC Lorient 1 - 2 OGC Nice
    Mål: Gaetan Laborde
    Målgivende: Hicham Boudaoui
    Mål! Gaetan Laborde gir OGC Nice en 1-2 ledelse. Hicham Boudaoui sto for den målgivende pasningen.
    69'
    Inn: Yoann Cathline
    Ut: Theo Le Bris
    Theo Le Bris (FC Lorient) erstattes av Yoann Cathline.
    71'
    Inn: Quentin Boisgard
    Ut: Julien Ponceau
    Regis Le Bris (FC Lorient) gjør sitt tredje bytte for dagen. Quentin Boisgard erstatter Julien Ponceau.
    71'
    I Lorient har et frispark blitt tildelt bortelag.
    72'
    Clement Turpin tildeler OGC Nice en corner. Enzo Le Fee sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    75'
    FC Lorient tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    75'
    Nicolas Pepe (OGC Nice) kommer til en målsjanse på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir, men klarer ikke å score.
    76'
    Hicham Boudaoui
    Hicham Boudaoui (OGC Nice) kommer seg fri på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir, men avslutningen går utenfor.
    77'
    Frispark for FC Lorient på egen banehalvdel.
    78'
    Inn: Ibrahima Koné
    Ut: Enzo Le Fee
    FC Lorient gjør sitt fjerde bytte. Enzo Le Fee erstattes av Ibrahima Kone.
    84'
    Inn: Adil Aouchiche
    Ut: Bonke Innocent
    FC Lorient bytter ut Bonke Innocent med Adil Aouchiche.
    85'
    Adil Aouchiche (FC Lorient) slår en corner fra venstre side på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    86'
    Nicolas Pepe (OGC Nice) fyrer av et skudd som går utenfor.
    88'
    Inn: Joe Bryan
    Ut: Hicham Boudaoui
    Lucien Favre gjør dagens fjerde bytte i Lorient, når han tar ut Hicham Boudaoui og setter inn Joe Bryan.
    89'
    FC Lorient fosser fremover, men Clement Turpin blåser for offside på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    89'
    90'
    Adil Aouchiche (FC Lorient) løfter inn en corner fra venstre på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.