22
67
    Mathieu Vernice signaliserer et frispark til Olympique Lyon.
    2'
    Mathieu Vernice signaliserer et frispark til FC Lorient like utenfor Olympique Lyon-området.
    3'
    Said Benrahma (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra høyre på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    7'
    Said Benrahma
    Olympique Lyon fosser forover og Said Benrahma fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    11'
    FC Lorient, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Said Benrahma (Olympique Lyon) slår en corner fra venstre side på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    11'
    Olympique Lyon angriper i Lorient. Said Benrahma avslutter på mål, men greier ikke å score.
    13'
    13'
    Mathieu Vernice tildeler Olympique Lyon en corner. Said Benrahma sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Mathieu Vernice signaliserer et frispark til FC Lorient på egen banehalvdel.
    14'
    I Lorient slår Julien Ponceau en corner fra venstre.
    17'
    Clinton Mata
    I Lorient header Clinton Mata (Olympique Lyon) mot mål, men ballen går utenfor.
    19'
    Frispark for Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    20'
    Julien Ponceau (FC Lorient) slår en corner fra venstre side på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    24'
    Mathieu Vernice tildeler FC Lorient en corner. Julien Ponceau sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    Skudd utenfor mål, FC Lorient
    25'
    Olympique Lyon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark for FC Lorient på egen banehalvdel.
    27'
    Mathieu Vernice signaliserer et frispark til Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    29'
    I Lorient slår Said Benrahma en corner fra venstre.
    30'
    FC Lorient må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Olympique Lyon.
    33'
    Clinton Mata (Olympique Lyon) fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Corentin Tolisso
    Målsjanse! Corentin Tolisso (Olympique Lyon) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    37'
    FC Lorient tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    En av FC Lorients spillere blir avblåst for offside på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    44'
    45'
    45'
    Laurent Abergel
    Laurent Abergel (FC Lorient) kommer til en målsjanse på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir, men klarer ikke å score.
    50'
    Frispark til Olympique Lyon på halvdelen til FC Lorient.
    52'
    Mål for Olympique Lyon!
    FC Lorient 0 - 1 Olympique Lyon
    Mål: Nicolas Tagliafico
    Nicolas Tagliafico header ballen i mål og Olympique Lyon leder dermed 0-1.
    52'
    Said Benrahma (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra venstre på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    55'
    Julien Ponceau (FC Lorient) slår en corner fra høyre side på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    57'
    57'
    Sjanse! Olympique Lyon avanserer forover, men Said Benrahma avslutter utenfor.
    60'
    61'
    FC Lorient 0 - 2 Olympique Lyon
    Mål: Mama Balde
    Målgivende: Maxence Caqueret
    Mama Balde setter ballen i mål og øker Olympique Lyons ledelse til 0-2 i Lorient. Flott spill fra Maxence Caqueret før målet.
    64'
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Rayan Cherki
    Ut: Malick Fofana
    Malick Fofana (Olympique Lyon) erstattes av Rayan Cherki.
    65'
    Inn: Gift Emmanuel Orban
    Ut: Mama Balde
    Olympique Lyon bytter ut Mama Balde med Gift Emmanuel Orban.
    65'
    68'
    Spillerbytte - FC Lorient
    Inn: Badredine Bouanani
    Ut: Ayman Kari
    Bytte for FC Lorient. Badredine Bouanani kommer inn for Ayman Kari på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    73'
    Inn: Imran Louza
    Ut: Tiemoue Bakayoko
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lorient. Inn kommer Imran Louza, mens Tiemoue Bakayoko tar plass på benken.
    73'
    Inn: Tosin Aiyegun
    Ut: Julien Ponceau
    FC Lorient gjør sitt tredje bytte. Julien Ponceau erstattes av Tosin Aiyegun.
    73'
    Inn: Henrique Silva
    Ut: Said Benrahma
    Olympique Lyon bytter ut Said Benrahma med Henrique Silva. Dette er det tredje byttet som Pierre Sage gjør i dagens kamp.
    76'
    77'
    Rayan Cherki
    Olympique Lyon angriper. Rayan Cherki får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    79'
    79'
    Hjørnespark til Olympique Lyon
    79'
    79'
    80'
    Inn: Bamba Dieng
    Ut: Bamba Mohamed
    Regis Le Bris (FC Lorient) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Bamba Dieng erstatter Bamba Mohamed.
    81'
    Inn: Eli Kroupi Jr
    Ut: Julien Laporte
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lorient. Inn kommer Eli Kroupi Jr, mens Julien Laporte tar plass på benken.
    81'
    Frispark Olympique Lyon.
    83'
    Eli Kroupi Jr
    FC Lorient angriper i Lorient. Eli Kroupi Jr fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    Tosin Aiyegun
    Tosin Aiyegun (FC Lorient) kommer seg fri på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir, men avslutningen går utenfor.
    89'
    Inn: Mahamadou Diawara
    Ut: Nemanja Matic
    Bytte for Olympique Lyon. Mahamadou Diawara kommer inn for Nemanja Matic på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    90'+2
    Badredine Bouanani
    FC Lorient avanserer forover i Lorient. Badredine Bouanani avslutter, men treffer ikke mål.