2'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til Stade Rennes på egen banehalvdel.
    9'
    Theo Le Bris
    Theo Le Bris (FC Lorient) avanserer forover på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    11'
    Rennes, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Enzo Le Fee (FC Lorient) løfter inn en corner fra høyre på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    13'
    Mål for FC Lorient!
    FC Lorient 1 - 0 Rennes
    Mål: Montassar Talbi
    Målgivende: Enzo Le Fee
    Mål! FC Lorient tar ledelsen med 1-0 etter en heading fra Montassar Talbi. Enzo Le Fee sto for den målgivende pasningen.
    13'
    Christopher Wooh
    Sjanse! Stade Rennes avanserer forover, men Christopher Wooh avslutter utenfor.
    16'
    Frispark for FC Lorient på egen banehalvdel.
    20'
    Stade Rennes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Lovro Majer
    Sjanse i Lorient! Lovro Majer (Stade Rennes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    22'
    FC Lorient, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    FC Lorient tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Målsjanse på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir! Theo Le Bris fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    25'
    25'
    Frispark til Stade Rennes på halvdelen til FC Lorient.
    26'
    I Lorient slår Benjamin Bourigeaud en corner fra venstre.
    30'
    FC Lorient 2 - 0 Rennes
    Mål: Theo Le Bris
    Målgivende: Julien Ponceau
    Theo Le Bris øker FC Lorients ledelse til 2-0! Det er en fin assist fra Julien Ponceau.
    31'
    Frispark for Stade Rennes på egen banehalvdel.
    34'
    Lesley Ugochukwu
    Lesley Ugochukwu (Stade Rennes) kommer seg fri på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir, men avslutningen går utenfor.
    35'
    Ibrahima Koné
    FC Lorient angriper i Lorient. Ibrahima Kone avslutter på mål, men greier ikke å score.
    39'
    39'
    Lovro Majer (Stade Rennes) slår en corner fra høyre side på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    40'
    Amine Gouiri
    Stade Rennes avanserer forover og Amine Gouiri kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    40'
    40'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lorient fordi Laurent Abergel får behandling for en skade på banen.
    43'
    Tilbake fra skade: Laurent Abergel - FC Lorient
    43'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til FC Lorient på egen banehalvdel.
    45'
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Flavien Tait
    Ut: Lovro Majer
    Bruno Genesio gjør dagens første bytte i Lorient, når han tar ut Lovro Majer og setter inn Flavien Tait.
    46'
    Inn: Baptiste Santamaria
    Ut: Lesley Ugochukwu
    Bruno Genesio (Stade Rennes) gjør sitt andre bytte for dagen. Baptiste Santamaria erstatter Lesley Ugochukwu.
    46'
    Inn: Kamal-Deen Sulemana
    Ut: Christopher Wooh
    Bytte for Stade Rennes. Kamal-Deen Sulemana kommer inn for Christopher Wooh på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    46'
    Spillerbytte - FC Lorient
    Inn: Bonke Innocent
    Ut: Laurent Abergel
    FC Lorient bytter ut Laurent Abergel med Bonke Innocent. Dette er det første byttet som Regis Le Bris gjør i dagens kamp.
    46'
    Målet til FC Lorient sjekkes av VAR
    47'
    Målet til FC Lorient blir annullert
    47'
    Dommer Benoit Millot ser at linjemannen løfter flagget, og FC Lorients Julien Ponceau blåses av for offside.
    47'
    Baptiste Santamaria
    Stade Rennes angriper i Lorient. Baptiste Santamaria fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Benoit Millot tildeler Stade Rennes en corner. Benjamin Bourigeaud sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    51'
    Benoit Millot tildeler Stade Rennes en corner. Benjamin Bourigeaud sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    Hamari Traore
    Hamari Traore (Stade Rennes) avanserer forover på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    55'
    55'
    VAR sjekker om det er straffe til Rennes
    57'
    Ingen straffe til Rennes
    57'
    Inn: Jeremy Doku
    Ut: Desire Doue
    Stade Rennes bytter ut Desire Doue med Jeremy Doku.
    57'
    I Lorient slår Benjamin Bourigeaud en corner fra høyre.
    63'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) slår en corner fra venstre side på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    63'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) løfter inn en corner fra venstre på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    64'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til FC Lorient.
    66'
    Gult kort til Rennes
    Arthur Theate
    Dommeren gir Arthur Theate (Stade Rennes) et gult kort.
    66'
    Kamal-Deen Sulemana
    Målsjanse på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir! Kamal-Deen Sulemana fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    67'
    67'
    69'
    70'
    Mål for Rennes!
    FC Lorient 2 - 1 Rennes
    Mål: Flavien Tait
    Målgivende: Hamari Traore
    Mål! Flavien Tait reduserer til 2-1 på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir i Lorient. Flott spill fra Hamari Traore før målet.
    73'
    Skudd utenfor mål, Rennes
    77'
    Inn: Igor Silva
    Ut: Stephane Diarra
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lorient. Inn kommer Igor Silva, mens Stephane Diarra tar plass på benken.
    80'
    I Lorient har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    80'
    Baptiste Santamaria (Stade Rennes) fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    82'
    Inn: Darline Yongwa
    Ut: Julien Ponceau
    Bytte for FC Lorient. Darline Yongwa kommer inn for Julien Ponceau på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    85'
    Inn: Birger Meling
    Ut: Adrien Truffert
    Adrien Truffert (Stade Rennes) erstattes av Birger Meling.
    85'
    Gult kort til FC Lorient
    Bamo Meite
    Bamo Meite fra FC Lorient er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    90'
    Amine Gouiri (Stade Rennes) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    90'+1
    90'+1
    90'+1
    Stade Rennes avanserer forover i Lorient. Kamal-Deen Sulemana avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+1
    Enzo Le Fee (FC Lorient) løfter inn en corner fra venstre på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.