FC Lorient tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for FC Lorient på egen banehalvdel.
    Mål: Warmed Omari
    Selvmål! Warmed Omari kan bli kampens syndebukk etter denne tabben. 1-0!
    4'
    Ludovic Blas
    Stade Rennes fosser forover og Ludovic Blas fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    5'
    FC Lorient, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Ludovic Blas (Stade Rennes) kommer til en målsjanse på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir, men klarer ikke å score.
    7'
    Amine Gouiri
    Stade Rennes avanserer forover i Lorient. Amine Gouiri avslutter, men treffer ikke mål.
    8'
    I Lorient slår Benjamin Bourigeaud en corner fra høyre.
    12'
    Gael Angoula signaliserer et frispark til FC Lorient på egen banehalvdel.
    16'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) løfter inn en corner fra venstre på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    17'
    20'
    Mål for Rennes!
    FC Lorient 1 - 1 Rennes
    Mål: Ludovic Blas
    Målgivende: Amine Gouiri
    Mål! Ludovic Blas utligner til 1-1. Amine Gouiri var nest sist på ballen.
    21'
    Lorenz Assignon
    Lorenz Assignon (Stade Rennes) avanserer forover på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    23'
    23'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) slår en corner fra høyre side på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    26'
    Adrien Truffert
    Målsjanse til Stade Rennes! Adrien Truffert treffer mål, men keeper redder.
    26'
    26'
    Dommer Gael Angoula ser at linjemannen løfter flagget, og Stade Renness Ludovic Blas blåses av for offside.
    27'
    Gael Angoula tildeler Stade Rennes en corner. Ludovic Blas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    27'
    Sjanse til Stade Rennes! Adrien Truffert er nær ved å score, men keeper redder.
    27'
    27'
    Målsjanse! Ludovic Blas (Stade Rennes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    30'
    Ludovic Blas (Stade Rennes) løfter inn en corner fra høyre på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    33'
    Gael Angoula tildeler Stade Rennes en corner. Benjamin Bourigeaud sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    33'
    35'
    35'
    I Lorient har et frispark blitt tildelt bortelag.
    38'
    I Lorient slår Pablo Pagis en corner fra venstre.
    41'
    Pablo Pagis (FC Lorient) slår en corner fra venstre side på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    43'
    Mål for FC Lorient!
    FC Lorient 2 - 1 Rennes
    Mål: Souleymane Toure
    Mål! FC Lorient tar ledelsen 2-1 ved Souleymane Toure.
    45'+2
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Christopher Wooh
    Ut: Warmed Omari
    Bruno Genesio (Stade Rennes) gjør sitt første bytte for dagen. Christopher Wooh erstatter Warmed Omari.
    46'
    Spillerbytte - FC Lorient
    Inn: Bassirou N'Diaye
    Ut: Pablo Pagis
    Regis Le Bris gjør dagens første bytte i Lorient, når han tar ut Pablo Pagis og setter inn Bassirou N'Diaye.
    46'
    Frispark til FC Lorient på halvdelen til Stade Rennes.
    48'
    Gult kort til Rennes
    Christopher Wooh
    Christopher Wooh (Stade Rennes) pådrar seg et gult kort.
    48'
    50'
    53'
    Gael Angoula tildeler FC Lorient en corner. Eli Kroupi Jr sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    54'
    Eli Kroupi Jr
    FC Lorient angriper. Eli Kroupi Jr får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    55'
    Rennes, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    57'
    Gael Angoula signaliserer et frispark til FC Lorient.
    59'
    Frispark FC Lorient.
    59'
    Souleymane Toure
    FC Lorient avanserer forover og Souleymane Toure kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    60'
    60'
    I Lorient slår Eli Kroupi Jr en corner fra venstre.
    60'
    Eli Kroupi Jr (FC Lorient) slår en corner fra høyre side på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    61'
    FC Lorient angriper på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir, men Souleymane Toure header utenfor.
    62'
    Inn: Desire Doue
    Ut: Benjamin Bourigeaud
    Stade Rennes bytter ut Benjamin Bourigeaud med Desire Doue. Dette er det andre byttet som Bruno Genesio gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Ibrahim Salah
    Ut: Ludovic Blas
    Stade Rennes bytter ut Ludovic Blas med Ibrahim Salah.
    62'
    Inn: Romain Faivre
    Ut: Eli Kroupi Jr
    Bytte for FC Lorient. Romain Faivre kommer inn for Eli Kroupi Jr på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    63'
    Stade Rennes angriper i Lorient. Adrien Truffert fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Frispark Stade Rennes.
    69'
    Amine Gouiri (Stade Rennes) løfter inn en corner fra venstre på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    69'
    Sjanse til Stade Rennes! Amine Gouiri er nær ved å score, men keeper redder.
    69'
    69'
    I Lorient slår Enzo Le Fee en corner fra høyre.
    69'
    Gael Angoula tildeler Stade Rennes en corner. Enzo Le Fee sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    70'
    Desire Doue
    Desire Doue (Stade Rennes) kommer seg fri på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir, men avslutningen går utenfor.
    70'
    Dommer Gael Angoula venter med å sette i gang spillet fordi Bassirou N'Diaye ligger nede.
    72'
    Bassirou N'Diaye ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Lorient.
    74'
    Inn: Bertug Ozgur Yildirim
    Ut: Arnaud Kalimuendo
    Arnaud Kalimuendo (Stade Rennes) erstattes av Bertug Ozgur Yildirim.
    76'
    Inn: Fabian Rieder
    Ut: Enzo Le Fee
    Bruno Genesio (Stade Rennes) gjør sitt femte bytte for dagen. Fabian Rieder erstatter Enzo Le Fee.
    76'
    I Lorient slår Desire Doue en corner fra venstre.
    77'
    Baptiste Santamaria
    Stade Rennes angriper. Baptiste Santamaria får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    77'
    77'
    Gael Angoula tildeler Stade Rennes en corner. Desire Doue sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    78'
    En av Stade Renness spillere går i offside.
    78'
    Målet til Rennes sjekkes av VAR
    79'
    Målet til Rennes blir annullert
    79'
    79'
    Fabian Rieder (Stade Rennes) slår en corner fra høyre side på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    82'
    82'
    Inn: Gedeon Kalulu
    Ut: Theo Le Bris
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lorient. Inn kommer Gedeon Kalulu, mens Theo Le Bris tar plass på benken.
    82'
    Romain Faivre (FC Lorient) løfter inn en corner fra høyre på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    83'
    I Lorient slår Amine Gouiri en corner fra høyre.
    84'
    Desire Doue (Stade Rennes) slår en corner fra venstre side på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir.
    87'
    Gael Angoula signaliserer et frispark til Stade Rennes.
    88'
    Gael Angoula signaliserer et frispark til Stade Rennes like utenfor FC Lorient-området.
    88'
    90'
    Laurent Abergel
    Målsjanse på Stade Yves Allainmat-Le Moustoir! Laurent Abergel fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.