Frispark for Basel 1893 på egen banehalvdel.
    Målsjanse på Cornaredo! Arthur fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    6'
    FC Lugano, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Offside! Asumah Abubakar (FC Lugano) er alene igjennom, men dommer Lukas Fahndrich ser at linjemannen er oppe med flagget.
    6'
    Lukas Fahndrich signaliserer et frispark til Basel 1893 på egen banehalvdel.
    7'
    Gult kort til FC Lugano
    Mattia Bottani (FC Lugano) får et gult kort av dommer Lukas Fahndrich.
    7'
    Lukas Fahndrich signaliserer et frispark til Basel 1893.
    8'
    Spillet på Cornaredo er stoppet midlertidig fordi Mattia Bottani ligger nede.
    9'
    Spillerbytte - FC Lugano
    Inn: Stefano Guidotti
    Ut: Mattia Bottani
    Mattia Croci-Torti (FC Lugano) tar ut Mattia Bottani som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Stefano Guidotti.
    12'
    I Lugano har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Michael Lang
    Michael Lang (Basel 1893) kommer seg fri på Cornaredo, men avslutningen går utenfor.
    13'
    Frispark FC Lugano.
    15'
    FC Lugano fosser fremover, men Asumah Abubakar går rett i offsidefella.
    16'
    Frispark til Basel 1893 på halvdelen til FC Lugano.
    24'
    Dommer Lukas Fahndrich ser at linjemannen løfter flagget, og FC Luganos Asumah Abubakar blåses av for offside.
    26'
    Valentin Stocker (Basel 1893) slår en corner fra venstre side på Cornaredo.
    29'
    Mål for Basel 1893!
    FC Lugano 0 - 1 Basel 1893
    Mål: Arthur Cabral
    Målgivende: Pajtim Kasami
    Mål! Basel 1893 tar ledelsen 0-1 ved Arthur. Flott spill fra Pajtim Kasami før målet.
    29'
    FC Lugano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Mickael Facchinetti
    I Lugano header Mickael Facchinetti (FC Lugano) mot mål, men ballen går utenfor.
    33'
    Reto Ziegler (FC Lugano) løfter inn en corner fra venstre på Cornaredo.
    35'
    Sandi Lovric
    Sjanse! FC Lugano avanserer forover, men Sandi Lovric avslutter utenfor.
    35'
    Taulant Xhaka ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    37'
    Taulant Xhaka er på beina igjen og fortsetter kampen.
    37'
    Offside! Asumah Abubakar (FC Lugano) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    39'
    Basel 1893 angriper, men Valentin Stocker vinkes av for offside.
    39'
    I Lugano slår Olivier Custodio en corner fra høyre.
    41'
    41'
    Mijat Maric
    Mijat Maric (FC Lugano) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    41'
    42'
    Basel 1893 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Lukas Fahndrich signaliserer et frispark til FC Lugano.
    44'
    Offside! Asumah Abubakar blir vinket av og FC Lugano må dermed bygge opp et nytt angrep.
    45'
    Lukas Fahndrich tildeler Basel 1893 en corner. Valentin Stocker sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    47'
    Valentin Stocker
    Valentin Stocker (Basel 1893) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Jonathan Sabbatini (FC Lugano) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Cornaredo.
    49'
    Jonathan Sabbatini ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Lugano.
    50'
    Dommer Lukas Fahndrich venter med å sette i gang spillet fordi Arthur ligger nede.
    52'
    Arthur er på beina igjen og fortsetter kampen på Cornaredo.
    53'
    Olivier Custodio
    Målsjanse til FC Lugano! Olivier Custodio treffer mål, men keeper redder.
    55'
    Basel 1893, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    Stefano Guidotti
    Stefano Guidotti (FC Lugano) avanserer forover på Cornaredo. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    55'
    55'
    I Lugano har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    56'
    Olivier Custodio (FC Lugano) pådrar seg et gult kort.
    57'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lugano fordi Michael Lang får behandling for en skade på banen.
    57'
    Basel 1893 slipper å klare seg uten Michael Lang som kommer tilbake på banen igjen.
    59'
    Mål for FC Lugano!
    FC Lugano 1 - 1 Basel 1893
    Mål: Asumah Abubakar
    Målgivende: Jonathan Sabbatini
    Asumah Abubakar header ballen i mål og utligner til 1-1. Det er en fin assist fra Jonathan Sabbatini.
    59'
    Lukas Fahndrich signaliserer et frispark til FC Lugano på egen banehalvdel.
    61'
    Gult kort til Basel 1893
    Pajtim Kasami
    Pajtim Kasami (Basel 1893) mottar sitt første gule kort for dagen på Cornaredo.
    61'
    Frispark Basel 1893.
    62'
    Spillerbytte - Basel 1893
    Inn: Tomas Tavares
    Ut: Michael Lang
    Tomas Tavares (Basel 1893) erstatter Michael Lang som ser ut til å måtte forlate Cornaredo med en skade.
    62'
    Inn: Liam Millar
    Ut: Dan Ndoye
    Patrick Rahmen (Basel 1893) gjør sitt andre bytte for dagen. Liam Millar erstatter Dan Ndoye.
    63'
    Inn: Darian Males
    Ut: Valentin Stocker
    Patrick Rahmen gjør dagens tredje bytte i Lugano, når han tar ut Valentin Stocker og setter inn Darian Males.
    63'
    Frispark for FC Lugano på egen banehalvdel.
    66'
    Inn: Christopher Lungoyi
    Ut: Asumah Abubakar
    FC Lugano gjør sitt andre bytte. Asumah Abubakar erstattes av Christopher Lungoyi.
    67'
    Christopher Lungoyi
    FC Lugano angriper i Lugano. Christopher Lungoyi fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    Reto Ziegler (FC Lugano) slår en corner fra høyre side på Cornaredo.
    71'
    Mickael Facchinetti (FC Lugano) kommer til en målsjanse på Cornaredo, men klarer ikke å score.
    72'
    73'
    75'
    I Lugano slår Matias Palacios en corner fra venstre.
    77'
    77'
    Inn: Zan Celar
    Ut: Sandi Lovric
    FC Lugano bytter ut Sandi Lovric med Zan Celar.
    78'
    Inn: Yuri
    Ut: Mickael Facchinetti
    Mickael Facchinetti (FC Lugano) erstattes av Yuri.
    78'
    Inn: Wouter Burger
    Ut: Pajtim Kasami
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Basel 1893. Inn kommer Wouter Burger, mens Pajtim Kasami tar plass på benken.
    79'
    84'
    84'
    86'
    Fabio Daprela
    Fabio Daprela (FC Lugano) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    86'
    87'
    88'
    89'
    Basel 1893 fosser forover og Arthur fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.