2-1
3-1
    FC Lugano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til FC Lausanne-Sport på egen banehalvdel.
    2'
    Sandro Scharer tildeler FC Lugano en corner. Reto Ziegler sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    4'
    Zan Celar
    På Cornaredo fyrer Zan Celar (FC Lugano) av et skudd - i stolpen!
    5'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Zan Celar (FC Lugano) vrir seg av smerte i gresset.
    5'
    Hicham Mahou
    Hicham Mahou (FC Lausanne-Sport) avanserer forover på Cornaredo. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    5'
    FC Lugano, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Zan Celar er på beina igjen og fortsetter kampen på Cornaredo.
    6'
    Frispark for FC Lugano på egen banehalvdel.
    7'
    Offside! Zan Celar (FC Lugano) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    9'
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til FC Lausanne-Sport.
    9'
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til FC Lugano på egen banehalvdel.
    12'
    Numa Lavanchy
    FC Lugano angriper i Lugano. Numa Lavanchy avslutter på mål, men greier ikke å score.
    13'
    FC Lausanne-Sport, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Offside! Zan Celar (FC Lugano) er alene igjennom, men dommer Sandro Scharer ser at linjemannen er oppe med flagget.
    14'
    FC Lausanne-Sport angriper, men Zeki Amdouni vinkes av for offside.
    18'
    Mål for FC Lugano!
    FC Lugano 1 - 0 FC Lausanne-Sport
    Mål: Mattia Bottani
    Målgivende: Zan Celar
    Mål! FC Lugano tar ledelsen 1-0 ved Mattia Bottani. Flott spill fra Zan Celar før målet.
    23'
    Gult kort til FC Lugano
    Mijat Maric
    Mijat Maric (FC Lugano) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    24'
    FC Lugano må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Lausanne-Sport.
    24'
    I Lugano har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    Frispark FC Lugano.
    27'
    Zan Celar
    Zan Celar (FC Lugano) kommer til avslutning på Cornaredo, men headingen blir reddet.
    27'
    27'
    FC Lausanne-Sport tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Frispark til FC Lausanne-Sport på halvdelen til FC Lugano.
    28'
    Frispark for FC Lausanne-Sport på egen banehalvdel.
    29'
    Gult kort til FC Lausanne-Sport
    Maxime Poundje
    Dommer Sandro Scharer viser Maxime Poundje (FC Lausanne-Sport) det gule kortet.
    30'
    30'
    34'
    35'
    Frispark i en god posisjon for FC Lausanne-Sport!
    35'
    Zeki Amdouni
    Zeki Amdouni (FC Lausanne-Sport) header mot mål, men ballen går utenfor.
    36'
    Frispark FC Lausanne-Sport.
    40'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Lugano
    41'
    Dommeren dømmer straffe til FC Lugano
    41'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og FC Lugano får straffe av Sandro Scharer på Cornaredo.
    42'
    Zan Celar (FC Lugano) bommer på straffe!
    43'
    44'
    45'
    FC Lugano 2 - 0 FC Lausanne-Sport
    Mål: Numa Lavanchy
    Målgivende: Kevin Ruegg
    Mål! Numa Lavanchy øker FC Luganos ledelse til 2-0 på Cornaredo. Kevin Ruegg sto for den målgivende pasningen.
    45'+3
    Spillerbytte - FC Lausanne-Sport
    Inn: Sofiane Alakouch
    Ut: Maxime Poundje
    FC Lausanne-Sport gjør sitt første bytte. Maxime Poundje erstattes av Sofiane Alakouch.
    46'
    Inn: Rodrigo Pollero Lopez
    Ut: Toichi Suzuki
    Toichi Suzuki (FC Lausanne-Sport) erstattes av Rodrigo Pollero.
    46'
    Milton Valenzuela
    Milton Valenzuela (FC Lugano) kommer seg fri på Cornaredo, men avslutningen går utenfor.
    47'
    47'
    Frisparket tildelt FC Lugano er farlig nær FC Lausanne-Sports målområde.
    48'
    49'
    50'
    Rodrigo Pollero Lopez
    Sjanse! FC Lausanne-Sport avanserer forover, men Rodrigo Pollero avslutter utenfor.
    52'
    FC Luganos Numa Lavanchy blåses av for offside på Cornaredo.
    55'
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til FC Lugano.
    59'
    Kevin Ruegg
    Kevin Ruegg (FC Lugano) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    61'
    61'
    Spillet på Cornaredo er stoppet midlertidig fordi Fabio Daprela ligger nede.
    62'
    Rodrigo Pollero (FC Lausanne-Sport) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Cornaredo.
    63'
    Rodrigo Pollero ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Lugano.
    65'
    Fabio Daprela er tilbake i kampen igjen.
    65'
    I Lugano har et frispark blitt tildelt bortelag.
    66'
    Inn: Marvin Spielmann
    Ut: Alvyn Antonio Sanches
    Alain Casanova gjør dagens tredje bytte i Lugano, når han tar ut Alvyn Sanches og setter inn Marvin Spielmann.
    66'
    67'
    Spillerbytte - FC Lugano
    Inn: Ignacio Aliseda
    Ut: Zan Celar
    Mattia Croci-Torti (FC Lugano) gjør sitt første bytte for dagen. Ignacio Aliseda erstatter Zan Celar.
    67'
    Inn: Olivier Custodio
    Ut: Jonathan Sabbatini
    Bytte for FC Lugano. Olivier Custodio kommer inn for Jonathan Sabbatini på Cornaredo.
    67'
    I Lugano slår Marvin Spielmann en corner fra venstre.
    69'
    Stjepan Kukuruzovic
    FC Lausanne-Sport angriper i Lugano. Stjepan Kukuruzovic fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    70'
    Mål for FC Lausanne-Sport!
    FC Lugano 2 - 1 FC Lausanne-Sport
    Mål: Zeki Amdouni
    Målgivende: Sofiane Alakouch
    Mål! FC Lausanne-Sport reduserer til 2-1 ved Zeki Amdouni. Sofiane Alakouch var nest sist på ballen.
    72'
    72'
    75'
    FC Lugano 3 - 1 FC Lausanne-Sport
    Mål: Ignacio Aliseda
    Målgivende: Milton Valenzuela
    Ignacio Aliseda setter ballen i mål og øker FC Luganos ledelse til 3-1 i Lugano. Det er en fin assist fra Milton Valenzuela.
    75'
    Inn: Maren Haile-Selassie
    Ut: Mattia Bottani
    FC Lugano bytter ut Mattia Bottani med Maren Haile-Selassie.
    78'
    Inn: Mickael Facchinetti
    Ut: Milton Valenzuela
    FC Lugano bytter ut Milton Valenzuela med Mickael Facchinetti. Dette er det fjerde byttet som Mattia Croci-Torti gjør i dagens kamp.
    78'
    Adrien Trebel (FC Lausanne-Sport) løfter inn en corner fra høyre på Cornaredo.
    81'
    Offside! Ignacio Aliseda blir vinket av og FC Lugano må dermed bygge opp et nytt angrep.
    82'
    Kan FC Lausanne-Sport utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    82'
    Sjanse til FC Lausanne-Sport! Stjepan Kukuruzovic er nær ved å score, men keeper redder.
    83'
    83'
    Sandi Lovric (FC Lugano) slår en corner fra høyre side på Cornaredo.
    84'
    Inn: Kreshnik Hajrizi
    Ut: Kevin Ruegg
    FC Lugano bytter ut Kevin Ruegg med Kreshnik Hajrizi. Dette er det femte byttet som Mattia Croci-Torti gjør i dagens kamp.
    86'
    87'
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til FC Lugano like utenfor FC Lausanne-Sport-området.
    88'
    Sandi Lovric
    Målsjanse! Sandi Lovric (FC Lugano) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    89'
    89'
    89'
    FC Lugano fosser forover og Numa Lavanchy fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'
    90'
    Inn: Abdou Karim Sow
    Ut: Adrien Trebel
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lausanne-Sport. Inn kommer Abdou Karim Sow, mens Adrien Trebel tar plass på benken.
    90'+2
    Marvin Spielmann (FC Lausanne-Sport) løfter inn en corner fra høyre på Cornaredo.
    90'+2
    Anel Husic
    Anel Husic (FC Lausanne-Sport) header utenfor.
    90'+2
    Sandro Scharer tildeler FC Lugano en corner. Sandi Lovric sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.